Gerrard ima dijete sa maloljetnicom?!

Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
4.109
Novi skandal: Gerrard ima dijete sa maloljetnicom?!
Ikona kluba Steven Gerrard je na izlaznim vratima Liverpoola, ali i engleskog nogometa jer želi spasiti svoj brak. Supruga Alex navodno ga je varala s nepoznatim igračem Derby Countyja, ali tek nakon što je saznala da je njezin suprug napravio dijete 16-godišnjakinji?!

Je li na pomolu novi seks-skandal u engleskom nogometu, gori čak i od nedavne preljubničke afere u kojoj je glavnu ulogu imao John Terry? Ista osoba koja je 'cinkala' braniča Chelseaja dva danije prije nego što se sve pojavilo u medijima sada ima inkriminirajuće, gotovo šokantne informacije o bračnom životu Stevena Gerrarda.

Prema pisanju pojedinih engleskih portala, supruga kapetana Liverpoola, Alex Curran, navodno je imala aferu s jednim neimenovanim nogometašem Derby Countyja, a to je učinala, opet navodno, kako bi se osvetila svome suprugu jer je napravio dijete jednoj 16-godišnjakinji iz Liverpoola?!

Caughtoffside.com ističe da se radi o "nepotvrđenim informacijama", no u nastavku priče tvrdi da je Liverpoolova ikona već na izlaznim vratima Anfielda. U klubu su se navodno pomirili s Gerrardovim odlaskom u Italiju ili Španjolsku kako bi pokušao spasiti svoj brak.

U isto vrijeme, Gerrard se na sudu u Liverpool bori za zabranu objavljivanje ove priče koja bi potpuno uništila njegov ugled u javnosti. Treba reći da je isto pokušao i Terry, no sudu je njegovu molbu odbio i Chelseajev igrača morao se nositi s posljedicama svojih djela. Hoće li isto zadesiti kapetana Liverpoola, saznat ćemo uskoro.

Preuzeto sa net.hr
 
Top