Šta je novo?

Georgiev ide „harlijem“ po Evropi

  • Začetnik teme BaneFromDaHood
  • Datum pokretanja
BaneFromDaHood

BaneFromDaHood

LEGEND
Učlanjen(a)
08.02.2009
Poruka
5.538
Georgiev ide „harlijem“ po Evropi
Poznati pevač i kompozitor ide na zaslužni odmor
02.09.2009. 05:00

Poznati pevač i kompozitor Vlado Georgiev ovog leta imao je nekoliko izuzetno uspešnih koncerata, od kojih je najbolji napravio pre par dana u Novom Bečeju u okviru festivala “Velikogospojinski dani”. Nakon koncerata ići će na zaslužni odmor, a strastveni bajker se opredelio da “harlijem” proputuje Evropu.Vlado je pred desetak hiljada ljudi napravio spektakl u Novom Bečeju koji je završen vatrometom.
Evropski pokret
- Koncert je bio vanserijski i zato se zahvaljujem svima koji su bili u Novom Bečeju - poručio je Vlado posle svirke.
Dan ranije sa svojim motorom “harli dejvidson” bio je na moto-skupu koji je takođe organizovan u Novom Bečeju, a svojim fanovima na internetu Vlado je poručio da se sprema na put po Evropi koji će početi početkom septembra.
Na novom putu po Evropi Vlado planira da obiđe Italiju, Francusku i Španiju, a verni čitaoci “Blica” se sećaju njegovog motociklističkog dnevnika od pre par godina kada je detaljno pisao o svojim dogodovštinama na putovanju.
Vlado na ozbiljnija putovanja uvek kreće sa svojim prijateljima bajkerima, a naslov novog albuma “Daljine” koji planira da objavi do kraja godine posvećen je upravo njegovim motociklističkim avanturama.
Georgiev je tokom boravka u Novom Bečeju posetio i apartman bungalov pored reke Tise, koji je dobio na korišćenje od čelnika opštine Milivoja Vrebalova.

Izvor: Blic
 
Top