Šta je novo?

Genijalac iz Zadra: Šibicom tražio gdje je prolio benzin pa zapalio auto!

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.512
Genijalac iz Zadra: Šibicom tražio gdje je prolio benzin pa zapalio auto!

Agencija Vlm|Danas.hr 21.03.2011.

0645007.48.jpg

Kad je zaustavio automobil, 42-godišnjak iz Zadra je šibicom htio osvijetliti mjesto gdje mu se prolio benzin, nakon čega je automobil planuo, a on se prestrašio i pobjegao ostavivši automobil u plamenu.

U nedjelju nešto prije ponoći na raskrižju ulica Vlade Janjića Cape i Jurja Križanića u zadarskom naselju Put Bokanjca planula je Fiat Marea u vlasništvu jedne Zadranke. Automobil je u cijelosti izgorio, a po dolasku policije i vatrogasaca korisnika automobila tamo nije bilo.

Potvrdili su to u zadarskoj policiji iz koje tvrde da je razgovor s korisnikom auta, 42-godišnjim Zadraninom koji je kupio automobil, no nije ga prenio u svoje vlasništvo, obavljen u u ponedjeljak ujutro nakon očevida.


Utvrđeno je da je 42-godišnjak vozio automobil te da je u njemu imao kantu s gorivom koja mu je trebala poslužiti za motornu pilu sljedećeg dana. No, nakon vožnje, kako nam je potvrđeno, kanta s gorivom se prevrnula, a benzin se prolio po podu automobila.


Zaustavivši automobil, 42-godišnjak je šibicom htio osvijetliti mjesto gdje mu se prolio benzin, nakon čega je automobil planuo, a on se prestrašio i pobjegao ostavivši automobil u plamenu.


Zadranin je zadobio opekline, no konstatirane su mu, na sreću, lakše tjelesne ozljede.

 
Top