Generacija 50-60te

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
Bilo je divno i mirno,spokojno....odrasli smo šljapkajući po barama posle kiše...nismo znali za zračenje,nije bilo ovakvih vremenskih promena(ili se ja ne sećam).Sve je to nestalo,sada su "neki novi klinci",neke nove igre i pravila.

ne bas u potpunosti. ima nas koji smo se, kako ja volim da kazem, kasno rodili ali nas nazalost ima premalo ....

Član
Učlanjen(a)
25.05.2009
Poruka
2.938
Da ova omladina ne misli da smo odrasli samo na masti, sirovom mesu i na zelenom voću, negdje sedamdesetih (ne znam tačno koje godine) pojavio je se Eurokrem. I pored užine koju smo imali u školi, prelazili smo preko ulice u najbliži market da ga kupimo, da li u posuduci ili u bloku, nije bitno. Meni je se više sviđao u posuduci, "tečan". Onda one famozne čaše. Nije bilo ni jedne kuće da nije imala bar jednu čašu od Eurokrema. Ja i sada imam jednu čašu i svaki dan iz nje pijem sok.

Eurokrem, nesalomiv brend uz koji je odraslo i uz koji će odrasti još mnogo generacija.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
28.04.2010
Poruka
1.625
2yv8i2v.jpg

Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
2.667
Da ova omladina ne misli da smo odrasli samo na masti, sirovom mesu i na zelenom voću, negdje sedamdesetih (ne znam tačno koje godine) pojavio je se Eurokrem. I pored užine koju smo imali u školi, prelazili smo preko ulice u najbliži market da ga kupimo, da li u posuduci ili u bloku, nije bitno. Meni je se više sviđao u posuduci, "tečan". Onda one famozne čaše. Nije bilo ni jedne kuće da nije imala bar jednu čašu od Eurokrema. Ja i sada imam jednu čašu i svaki dan iz nje pijem sok.

Eurokrem, nesalomiv brend uz koji je odraslo i uz koji će odrasti još mnogo generacija.

Hvala ....Burazeru...... a posle se pojavila i " Kinderlada "......pa......." Cipi Ripi "...

Jmam jos uvek veliki broj casa, solja, zdelica i raznih drugih posuda ( uglavnom od kvalitetnog stakla i keramike ) koje su u svakodnevnoj upotrbi.....

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
verovali ili ne, imam i ja case od eurokrema, bio je u casama i kad sam ja rastao. i cipiripi je bio u casama samo manjim. jos uvek imam gomilu tih casa od eurokrema. danas ga pakuju u ove nikakve plasticne kantice, iskreno ne smem ni da kupujem, svakakvih proizvodjaca ima a i ne zna se vise da li je to to. nekad je eurkrem bio eurokrem a ko zna danas sta je ...

Član
Učlanjen(a)
28.04.2010
Poruka
1.625
Secate se ovoga tipa?

I ja imam case cipiripi :dance2:

I ja imam case cipiripi :dance2:

Dodato posle 20 Sati 39 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=NbZSBP5CgpI&feature=related]YouTube - Jason Donovan - When you come back to me (1989)[/ame]

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
13.06.2010
Poruka
275
svaki dan se brojao a sad gledaš da ga prespavaš

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=gkLL7JdnIk0&feature=PlayList&p=A4E6B53702A661CB&playnext_from=PL&playnext=1&index=12"]YouTube - Need You Tonight (HQ Sound & Image) INXS - 1987[/ame]

Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
2.667
ne bas u potpunosti. ima nas koji smo se, kako ja volim da kazem, kasno rodili ali nas nazalost ima premalo ....

Posto vidim da si tuzan sto ne pripadas toj generaciji .......odlucili smo da te primimo u nase redove.....ali ima jedan mali uslov.....ne znam da li ces pristati.....:dntknw:

Da bi stvarno pristupio moras da udjes u " Generator za Starenje ".....da ti dodamo....jedno .....dvadesetak godinica.......yes3

Kako se izjasnjavas......:dntknw:

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
Posto vidim da si tuzan sto ne pripadas toj generaciji .......odlucili smo da te primimo u nase redove.....ali ima jedan mali uslov.....ne znam da li ces pristati.....:dntknw:

Da bi stvarno pristupio moras da udjes u " Generator za Starenje ".....da ti dodamo....jedno .....dvadesetak godinica.......yes3

Kako se izjasnjavas......:dntknw:

nisam ja looser man. ja cenim svoje doba ali zalim sto se ovoliko promenilo. o tome se radi. vaspitavan sam u drugacijem duhu, bio sam pionir, polagao zakletvu, isao na priredbe sa crvenom maramom i petokrakom na plavoj kapi a danas ... pogledaj ovo, svako drugo dete pokazuje znak Satane i ne znajuci sta to predstavlja, slusaju bendove nerazumljivog teksta, dive se stilu oblacenja tih ljudi koji vise ne veruju ni u sta .........

zato ja kazem da sam kasno rodjen

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Daaa to su bila dobra ..stara vremena..pokusavam delic da prenesem na svoju decu..nekad uspem nekad ne..ali odusevljeno me slusaju dok im pricam price iz svog detinjstva..ponekad im se otme..kako je vama bilo lepooo..i jeste..bas nam je bilo lepo..ta osecanja bezbriznosti ..slobode..nezamenjiva su ..ne mogu se meriti ni sa cim..

Natrag