Gde skinuti cist Windows 10 LTSC

Član
Učlanjen(a)
28.11.2011
Poruka
255
Teška zabluda koju su mnogi skupo platili.
Sadržaj sa torenta treba se preuzimati samo od poznatih/priznatih modera i sa pouzdanih torent linkova

Uzgred, u nekim državama evrope (sveta) i kod dosta provajdera torenti su zabranjeni i kažnjivi.
Bas zato i ne zelim da skidam sa torenta, u nemackoj sam imam d-telekom net i skoro je kolega dobio 2400e
racun jer je klinac skidao igrice,uspeo je preko advokata da skinu kaznu na 1150e jer mu je prvi put.
Pa necu ni da pokusavam iskreno.Znam da vpn radi posao ali jednostavno ne bih zalazio u te vode.
Zato trazim ako ima da se skine negde da kazemo "legalno" :)
Hvala.

VIP
Učlanjen(a)
23.10.2012
Poruka
1.847
Pretpostavio sam :)
Dobio si hostove i linkove, apsolutno su originalni i legalni, imaš da kupiš jeftine ključeve, a ako i ne želiš da platiš može se uvek jednostavno "legalno" aktivirati MAS-om. Preporučujem HWID metodu

Učlanjen(a)
28.02.2012
Poruka
5.241
Prvi link koji si dobio u temi upotrijebi i neces imati nikakvih problema. Tu imas sva izdanja pa cak i win 7. Office pakete takodje mozes da skines kao i aktivator sa kojim ces trajno da aktiviras windows kao i office.

Član
Učlanjen(a)
10.04.2012
Poruka
2.434
Kod nas kao i u ogromnoj vecini zemalja je zabranjeno deljenje, distribucija... nekog materijala cak i bez materijalne koristi. To je odavno ustanovljeno, a torenti su toliko rasireni da su prvi na udaru.

Torenti kao takvi nisu zabranjeni ali.. cim koristis torente verovatno znas kako funkcionisu... ti osim sto skidas nesto, neki film, istovremeno ga i dizes sto je protivzakonito. Dovoljno je, sta znam, jedan bajt da aploudujes, ti si prekrsio zakon.

Clan 199 KZ-a

(1) Ko neovlašćeno objavi, snimi, umnoži, ili na drugi način javno saopšti u celini ili delimično
autorsko delo, interpretaciju, fonogram, videogram, emisiju, računarski program ili bazu podataka,
kazniće se zatvorom do tri godine.

Za sada, koriscenje iskljucivo za svoju upotrebu nije kaznjivo ali,nesto se iza brda valja, cini mi se da su italijani skoro doneli zakon da je i samo gledanje zabranjeno. Zbog IPTV-a. Tako da... videcemo sta ce biti za koju godinicu a mozda i deceniju, kod nas. :)
Nikada nisam skinuo ni jedan film.Skidam samo potrebne programe.Sta se svi vezujete samo za filmove.Puste pameti.

Član
Učlanjen(a)
10.04.2012
Poruka
2.434
Kod nas kao i u ogromnoj vecini zemalja je zabranjeno deljenje, distribucija... nekog materijala cak i bez materijalne koristi. To je odavno ustanovljeno, a torenti su toliko rasireni da su prvi na udaru.

Torenti kao takvi nisu zabranjeni ali.. cim koristis torente verovatno znas kako funkcionisu... ti osim sto skidas nesto, neki film, istovremeno ga i dizes sto je protivzakonito. Dovoljno je, sta znam, jedan bajt da aploudujes, ti si prekrsio zakon.

Clan 199 KZ-a

(1) Ko neovlašćeno objavi, snimi, umnoži, ili na drugi način javno saopšti u celini ili delimično
autorsko delo, interpretaciju, fonogram, videogram, emisiju, računarski program ili bazu podataka,

Za sada, koriscenje iskljucivo za svoju upotrebu nije kaznjivo ali,nesto se iza brda valja, cini mi se da su italijani skoro doneli zakon da je i samo gledanje zabranjeno. Zbog IPTV-a. Tako da... videcemo sta ce biti za koju godinicu a mozda i deceniju, kod nas. :)
Nikada nisam skinuo ni jedan film.Skidam samo potrebne programe.Sta se svi vezujete samo za filmove.Puste pameti.Dok en ukinu toret skroz,skidacu sta mi treba.

Član
Učlanjen(a)
10.04.2012
Poruka
2.434

Clan 199 KZ-a

Nikada nisam skinuo ni jedan film.Skidam samo potrebne programe.Sta se svi vezujete samo za filmove.Puste pameti.Dok en ukinu toret skroz,skidacu sta mi treba.

Član
Učlanjen(a)
07.05.2013
Poruka
391
A sta si se ti zakacio za film? Film je samo primer, valjda je ocigledno u mojoj poruci?! Sto se mene tice, skidaj sta god hoces i koliko god hoces ali nemoj ljude da ubedjujes u nesto sto nije tacno. Citirao sam clan naseg zakona a ako ti i dalje nije jasno... sta da se radi. ;)

Član
Učlanjen(a)
10.04.2012
Poruka
2.434

A sta si se ti zakacio za film? Film je samo primer, valjda je ocigledno u mojoj poruci?! Sto se mene tice, skidaj sta god hoces i koliko god hoces ali nemoj ljude da ubedjujes u nesto sto nije tacno. Citirao sam clan naseg zakona a ako ti i dalje nije jasno... sta da se radi. ;)
Ja nisam spomenuo film,ti siCiji si zakon citirao,vuckov.Pa taj je gori od svih mogucih prethodnih diktatora.

Natrag