Gde skinuti cist Windows 10 LTSC

Član
Učlanjen(a)
28.11.2011
Poruka
255
Drugari,
Gde skinuti cist Windows 10 LTSC ?
Ako neko ima link ali da nije na torentu hvala.

VIP
Učlanjen(a)
23.10.2012
Poruka
1.847
Teška zabluda koju su mnogi skupo platili.
Sadržaj sa torenta treba se preuzimati samo od poznatih/priznatih modera i sa pouzdanih torent linkova

Uzgred, u nekim državama evrope (sveta) i kod dosta provajdera torenti su zabranjeni i kažnjivi.

Član
Učlanjen(a)
10.04.2012
Poruka
2.429
Teška zabluda koju su mnogi skupo platili.
Sadržaj sa torenta treba se preuzimati samo od poznatih/priznatih modera i sa pouzdanih torent linkova

Uzgred, u nekim državama evrope (sveta) i kod dosta provajdera torenti su zabranjeni i kažnjivi.
Prvo velika greska je ne skinuti sa Torrenta i bolje kao sto sam napiso,pod bilo kojeg zvanicnog sajta,jer se tu na tim sajtovima ubacuju razni divlji programi,kojih se nije lako otarasiti,a drugo mi nismi niti Evropa niti svet i kod nas je dozvoljeno skidati sa Torrenta sve za svoju upotrebu.Sam ne za umnozavanje i prodaju.Sigurno je da i sa Torrenta treba paziti sta skidati.

Poslednja izmena:
UREDNIK
Učlanjen(a)
28.07.2010
Poruka
1.748
Na Torrentu ti je svaki OS cistiji i pouzdaniji,nego sa bilo kojeg drugog sajta.
Испада да си сваки проверио па износиш тврдњу?
На торентима се да наћи свашта, од проверених верзија до тешког ђубрета па зато не стоји твоја тврдња.
У Русији је популаран овај сајт, где су наведени аутори разних верзија, као и оцене. Такође, нуде се и оригиналне верзије као и USB верзије.
Лично, скинуо сам проверену верзију од Игора Стрелеца, пошто је он проверен и поуздан. Исту сам инсталирао на једно 20-так рачунара и сви раде без проблема.
Сем тога, на руском аналогу Алиекспреса, нуде се кључеви већ од два евра за про верзије win10-11. Одзиви кажу да је све ок, кључеви раде.
С обзиром на санкције, уведене Русији, прећутно је дозвољена пиратерија па се све да наћи без проблема.

Član
Učlanjen(a)
10.04.2012
Poruka
2.429
Испада да си сваки проверио па износиш тврдњу?
На торентима се да наћи свашта, од проверених верзија до тешког ђубрета па зато не стоји твоја тврдња.
У Русији је популаран овај сајт, где су наведени аутори разних верзија, као и оцене. Такође, нуде се и оригиналне верзије као и USB верзије.
Лично, скинуо сам проверену верзију од Игора Стрелеца, пошто је он проверен и поуздан. Исту сам инсталирао на једно 20-так рачунара и сви раде без проблема.
Сем тога, на руском аналогу Алиекспреса, нуде се кључеви већ од два евра за про верзије win10-11. Одзиви кажу да је све ок, кључеви раде.
С обзиром на санкције, уведене Русији, прећутно је дозвољена пиратерија па се све да наћи без проблема.
Nisam bas svaki iali veliki broj.Cak sam i ovde sa foruma skidao neke programe.Za Win. 7 je sve skinuto sa Torrente,pa cak i sam OS,koji traje vise od decenije.Mi nismo cak ni Rusija pa Crack i Ptch rade bez problema.

Član
Učlanjen(a)
07.05.2013
Poruka
390
...kod nas je dozvoljeno skidati sa Torrenta sve za svoju upotrebu. Sam ne za umnozavanje i prodaju.
Kod nas kao i u ogromnoj vecini zemalja je zabranjeno deljenje, distribucija... nekog materijala cak i bez materijalne koristi. To je odavno ustanovljeno, a torenti su toliko rasireni da su prvi na udaru.

Torenti kao takvi nisu zabranjeni ali.. cim koristis torente verovatno znas kako funkcionisu... ti osim sto skidas nesto, neki film, istovremeno ga i dizes sto je protivzakonito. Dovoljno je, sta znam, jedan bajt da aploudujes, ti si prekrsio zakon.

Clan 199 KZ-a

(1) Ko neovlašćeno objavi, snimi, umnoži, ili na drugi način javno saopšti u celini ili delimično
autorsko delo, interpretaciju, fonogram, videogram, emisiju, računarski program ili bazu podataka,
kazniće se zatvorom do tri godine.

Za sada, koriscenje iskljucivo za svoju upotrebu nije kaznjivo ali,nesto se iza brda valja, cini mi se da su italijani skoro doneli zakon da je i samo gledanje zabranjeno. Zbog IPTV-a. Tako da... videcemo sta ce biti za koju godinicu a mozda i deceniju, kod nas. :)

Natrag