Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Prvo velika greska je ne skinuti sa Torrenta i bolje kao sto sam napiso,pod bilo kojeg zvanicnog sajta,jer se tu na tim sajtovima ubacuju razni divlji programi,kojih se nije lako otarasiti,a drugo mi nismi niti Evropa niti svet i kod nas je dozvoljeno skidati sa Torrenta sve za svoju upotrebu.Sam ne za umnozavanje i prodaju.Sigurno je da i sa Torrenta treba paziti sta skidati.Teška zabluda koju su mnogi skupo platili.
Sadržaj sa torenta treba se preuzimati samo od poznatih/priznatih modera i sa pouzdanih torent linkova
Uzgred, u nekim državama evrope (sveta) i kod dosta provajdera torenti su zabranjeni i kažnjivi.
Испада да си сваки проверио па износиш тврдњу?Na Torrentu ti je svaki OS cistiji i pouzdaniji,nego sa bilo kojeg drugog sajta.
Nisam bas svaki iali veliki broj.Cak sam i ovde sa foruma skidao neke programe.Za Win. 7 je sve skinuto sa Torrente,pa cak i sam OS,koji traje vise od decenije.Mi nismo cak ni Rusija pa Crack i Ptch rade bez problema.Испада да си сваки проверио па износиш тврдњу?
На торентима се да наћи свашта, од проверених верзија до тешког ђубрета па зато не стоји твоја тврдња.
У Русији је популаран овај сајт, где су наведени аутори разних верзија, као и оцене. Такође, нуде се и оригиналне верзије као и USB верзије.
Лично, скинуо сам проверену верзију од Игора Стрелеца, пошто је он проверен и поуздан. Исту сам инсталирао на једно 20-так рачунара и сви раде без проблема.
Сем тога, на руском аналогу Алиекспреса, нуде се кључеви већ од два евра за про верзије win10-11. Одзиви кажу да је све ок, кључеви раде.
С обзиром на санкције, уведене Русији, прећутно је дозвољена пиратерија па се све да наћи без проблема.
Kod nas kao i u ogromnoj vecini zemalja je zabranjeno deljenje, distribucija... nekog materijala cak i bez materijalne koristi. To je odavno ustanovljeno, a torenti su toliko rasireni da su prvi na udaru....kod nas je dozvoljeno skidati sa Torrenta sve za svoju upotrebu. Sam ne za umnozavanje i prodaju.