Gde nam je najlepše ???

Član
Učlanjen(a)
08.10.2009
Poruka
1.849
Sveti Jovane ,moze li vasa svetost nama opisati neke nove akrobacije iz sveta seksa ...

Recimo : Ona na ves masini a on u njoj (ne misli se na ves masinu ) ...itd ...

:give_rose:
Sećam se Beča i telefonske govornice,bi februar mesec i govornica pred diskom.
Sećam se nečega plavog lepog i nešta mi pričaše ali ništa razumeo nisam,čak i neznam kolim jezikom.Nebitno jer ono šta pamtim je struja u venama mojim u toj hladoj Bečkoj noći.Pamtim umetnicu plavu koja je "rođena" za tu umetnost.
Iz pristojnosti prema svima na portlu i prema portalu,detalji ostaju neizrečeni.
NOĆ ZA PAMĆENJE.

Učlanjen(a)
09.07.2010
Poruka
667
Slobodni pisi Sveti Jovane ...vidi kako se moja drugarica Crnka u Fullu ne stidi da kaze da je pao dzaguzi pred celim portalom ...:dance2:

Član
Učlanjen(a)
08.10.2009
Poruka
1.849
Pričao bih ja tu svašta ali neću,možda ovde ima i "dece" pa da me neshvate pogrešno.
Ovo u Beču bi avantura i takva u mojim sećanjima osta,lepe stvari se događaju ali nažalost ne često_O nečemu sam već i pisao samo neznam pod kojom temom.
Zaleđena crvena ruža-ko krv boje,malo tamnija.Umočena u sirup višnje pre zaleđivanja.
Plaža i dar,jestiva ruža jednoj lepotici uz šampanjac.Plaža puna i donosi joj moj prijatelj pod suncobran u pratnji njegove devojke koja nosi rastopljenu čokoladu na tankoj kori za tortuu kojoj je otisuta poezija pisana samo njoj.
Posle bi divno u moru pod toboganom ali opet tu stajem radi "dece"

Član
Učlanjen(a)
13.07.2010
Poruka
157
sveze pokoseno seno. najbolje mesto ikad.

mada i krevet nije los:dance2:

plaza- problem sa peskom i uvlacenjem gde mu nije mesto

priroda lose ispalo wacko2

ali definitivno na javnom mestu najstrastvenije

po mogucnosi ne u muslimanskim zemljama
:stupid:

Učlanjen(a)
17.07.2010
Poruka
508
možemo i malo da proširimi temu na gde je najnezgodnije,..setih se na brežuljku, nizbrdici... pa sve se koprcaš nogicama, tražiš oslnac u travi, kopaš zemlju da bi našao oslonac koji nikad neće doći, a sve rad dubljeg prodiranja u njojzi.

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
meni mesto nije toliko bitno ..znaci kad mi je do toga..ne biram ni mesto ni vreme..ako razmislim malo bolje..(a za to ce mi trebati vremena) najvise volim da krstim sve prostorije u stanu..pocev od kuhinjskog stola..kupatila i ves masine..kade..pa sve do kreveta koji je pravo igraliste..;) ali zato uzivam i kad izadjem iz kuce..auto je kao stvoren za sex..priroda..sumica i vetar u kosi..maaa da...meni je stvarno bilo gde najlepse..yes3

Član
Učlanjen(a)
28.04.2010
Poruka
1.625
Najlepse mi je sa njim, kada me grli i ljubi i cuva u svom zagrljaju:heart:

Natrag