Šta je novo?

Gde na kurs engleskog jezika?

Član
Učlanjen(a)
06.06.2013
Poruka
2
cao, dobri ljudi. jeste li raspolozeni da pomognete informacijama?
ako je neko bio na nekom kursu engleskog jezika moze li napisati iskustva i gde je bio? trazim negde casove ali nemam poverenja ako nemam preporuke. odgovaralo bi mi nesto u bgd.
 
Član
Učlanjen(a)
01.06.2013
Poruka
34
Razumem te u potpunosti, tako i ja nisam znao gde da krenem. Na kraju se odlucim za Britanicca skolu u samom centru jer mi je bila najbliza :) i ispostavi se da nije bila greska. Pokazali su se kao zaista profesionalni i znanje sam stekao sto mi je bilo najbitnije. Cak sam dobio i neki popust jer sam uplatio sve pare odjednom.
 
Član
Učlanjen(a)
03.06.2013
Poruka
22
nije losa britanicca, ja sam isto tamo uzeo casove ali online. to ide preko skajpa uzivo. i nema grupe nego samo ja i profesorka sto je extra. nisam imao primedbe na sama predavanja, profa je super bila. smaralo me je jedino sto sam morao otici ipak do skole za placanje i kad sam zavrsni ispit polagao, lenstina jbg.
 
Član
Učlanjen(a)
06.05.2013
Poruka
44
Ја бих ти препоручио да се распиташ и о Институту зајезике у Господар Јовановој на Дорћолу.
 
Član
Učlanjen(a)
01.06.2013
Poruka
34
Ja sam probao da ucim ovako preko neta ali mi nije uspevalo ipak vise volim kad imam profesorku da mi to bolje objasni :)))
 
Član
Učlanjen(a)
06.05.2013
Poruka
44
Evo me sa malim zakašnjenjem. Pa ja sam tamo prošao nekoliko kurseva početkom 1990-tih godina, kad su bili najcenjeniji u Beogradu i stvarno dobri. A mislim da su i danas kvalitetni.
 
Top