Pises besmislice, Hristos nije rekao "NARASTAJ" vec je rekao "ROD" (kao i ranije sto kaze: "zli i preljubotvorni ROD trazi znak"). A to znaci ceo ljudski rod. To znaci da ljudi nece nestati pre nego on ponovo dodje!
Da si ti u pravu, to bi zapravo znacilo da "narastaj onog vremena nece proci" dok se sve ne dogodi. Pa i apostoli su mislili da ce se desiti za njihovog zivota, ali nisu razumeli smisao kao ni ti.
Bas tu i imate problem, jer narastaj koji je video dogadjaje iz 1914. gotovo vise i ne postoji. Neko bi morao da ima 103 godine, da bi bio svestan tih dogadjaja, tj. ako pretpostavimo da je dete od 7 godina svesno. Ali tako malo dete nije svesno desavanja, to znaci da bi morao da ima duplo vise. Totalne besmislice. Polako vam otkucava sat, i vi cete za par godina ako se nista ne desi, a nece, jer su sve agende do 2035., morati da menjate teologiju i odbacite glupost. Zato vi sada i menjate ucenje i izbegavate da napisete kao sto je nekad stojalo u casopisu K.S. da "narastaj koji je video dogadjaje iz 1914. nece proci". Ja sam imao brdo starih casopisa, tamo je pisalo a sada vise nema..
Stalno nesto menjate i skrivate, i to vam je od Boga.
Ti govoris protiv Isusa, jer on nikad nije rekao NARASTAJ vec ROD. A to znaci ceo ljudski rod. Izvrces njegove reci!
Pises besmislice, znaci neverovatno, uzeo jednu Hristovu rec i na tome zasniva teologiju. Kao sto su i apostoli mislili da Jovan nece umreti jer mu je Hristos rekao: "ako ja hocu da on ostane dok ja ne dodjem sta je tebi do toga". Izvrcete ono sto je rekao i na tome zasnivate teologiju i pravite sekte, svi vi..
Jos izmislio 1914. i onda kaze "to je taj narastaj". A zasto nije neki drugi, sto nije narastaj iz 2024. ?
Ti nikakvih dokaza nemas za 1914., racunali ste uz pomoc piramide, merili hodnike da dokazete godinu, konsultovali astrologiju, pa ste onda naknadno potvrdjivali biblijom. Ludilo!
I ti u to verujes?
Evo da postavim ponovo da svi vide knjigu vaseg osnivaca C.T. Russel-a, koji je racunao uz pomoc piramide:
Ade da je jedna godina. Nego vi imate stotinu raznih datuma koje ste prorekli i nista se nije desilo. Gadjali ste se datumima neprestano.. Pa normalno da jednom i pogodite kad stalno neke datume izmisljate..
Ja imam kuci vasu knjigu u kojoj pise da narastaj iz 1975. nece proci, i sta ces sa tim? To je bilo skoro. Mogu ti kopirati i graficki prikaz iz te knjige koji pokazuje da sve vodi do 1975. ,da je te godine kraj. Pise sve lepo u toj knjizi, cak je i nacrtano, da vidis kako ste i to ucili!
Zasnivali ste ucenje na otkrivenju i stvaranju, postoji 6000 godina ljudske istorije a 7 hiljadita je odmor, odnosno pocinje hiljadugodisnje carstvo! To ste ucili.
Slucajno sam greskom dobio tu knjigu, jednom kad je jedan vas brat delio knjige..
I u to su takodje verovali milioni ljudi, prodavali su imovinu i svo vreme provodili u sluzbi, jer ce 1975. doci kraj. To ih je zajednica ucila da rade, jer su pisali da vise nema vremena.. A onda kad se nista nije desilo... Ljudi razocarani pobegli od vas! Vidi se i po statistici, da je te godine doslo do negativnog rasta, bili ste u minusu, vidi se smanjenje vernika..
Pisalo je to sve i u Kuli Stražari. Imas nebrojeno licnih svedocanstva, ljudi pricaju. A i Marko je pisao kako je pre 1975. sreo jednog J.S. koji mu je tacno 1974. rekao, da on vise nece postojati sledece godine, jer ce Isus doci , nastace armagedon, i njega ce licno unistiti.
To su propovedali sa govornice i bilo je u knjigama i casopisima, da da bi ste na kraju sve to porekli, i pisali da nikada to niste ucili, da su sve bile spekulacije "pojedinaca"!
Kakvi "pojedinci", svalili sve na jadne vernike koji su poverovali u pisanje Kule Strazare i nabedili ih da su oni nesto "izmislili"!
Tako ste porekli i sve ostale dautme i nazvali ih "spekulacijama"..
Zasto dozvoljavas da te lazu?
Ti znas da je tako, da ste se neprestano gadjali datumima, samo se pravis lud i zanemarujes, kao da je to nesto nebitno. Na Markove dokaze takodje nisi odgovorio, a moje isto ne mozes poreci, ja sam licno procitao i postavicu ti knjigu ako hoces da vidis, uslikacu imam je kuci.
Znaci, ako je neko toliko puta slagao, odjednom po tebi govori istinu?
Daj se vise dozovi pameti, za tvoje dobro ti kazem! Ja sam u tvojoj zajednici proveo bar 5 godina i znam sve!