- Učlanjen(a)
- 25.08.2009
- Poruka
- 39.023
Da radim nešto kod kuće... ne zavisim ni od koga, nemam gazdu, radim kad hoću i koliko hoću, a parice kaplju taman toliko da lepo živim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ma i za to ima rešenje! Kupiš 3 stana u Beogradu, izdaš,i čekaš prvi da ideš po harač! A ako te mrzi, možeš i drugog... :lol:Da radim nešto kod kuće... ne zavisim ni od koga, nemam gazdu, radim kad hoću i koliko hoću, a parice kaplju taman toliko da lepo živim.
Ma i za to ima rešenje! Kupiš 3 stana u Beogradu, izdaš,i čekaš prvi da ideš po harač! A ako te mrzi, možeš i drugog... :lol:
Da radim nešto kod kuće... ne zavisim ni od koga, nemam gazdu, radim kad hoću i koliko hoću, a parice kaplju taman toliko da lepo živim.
Ma i za to ima rešenje! Kupiš 3 stana u Beogradu, izdaš,i čekaš prvi da ideš po harač! A ako te mrzi, možeš i drugog... :lol:
Znam, težak je život Vas umetnika... Kao u onom vicu, kad ciga dođe u prodavnicu i pita prodavačicu da li imaju nun-čake. Kad je žena zbunjeno rekla da nemaju, ciga kaže: "A šta onda mi nindže da radimo"??! :lol::lol::lol:E to bi bilo lepo... još da budu u centru, pa ih izdam firmama za kancelarije... ih! Samo još da imam para za to...
A ozbiljno, to mi je san, da imam nešto da "kaplje", a da ja pored toga mogu da se bavim kreativnim radom...