Šta je novo?

Gazeta: "Kolarov ima sve, sem limita"

Član
Učlanjen(a)
18.06.2009
Poruka
2.348
Gazeta: "Kolarov ima sve, sem limita"
13. septembar 2009.


kolarov-1-velika6392220090913055911.jpg


Italijanski mediji prepuni hvale za igru našeg asa, dobio najviše ocene, a tokom većeg dela meča bio prava glavobolja za moćni Juventus. "On ima sve, a zastrašujuće je što se vidi da ima mnogo prostora da napreduje", ocenjuje najugledniji list na Apeninima.
Aleksandar Kolarov je ponovo bio najbolji igrač Lazija u duelu sa Juventusom. Srpski internacionalac je dominirao levom stranom, i potpuno razbio Kamoranezija i Kaseresa.

Urugvajac jeste postigao vodeći gol za Juve, ali je tokom čitavog meča imao velikih problema sa našim igračem.

„On je jednostavno neumoran i nezamenjiv u Laciju. Ono što je posebno važno je da izgleda da je daleko od svojih limita i da će tek napredovati. Ima sve, jak je, brz, poseduje odličan šut. Sve što je Lacio učinio sinoć u napadu krenulo je od njega“, kaže „Gazeta delo Sport“ u svom komentaru.

I portal Goal.com smatra da je naš reprezentativac imao odlično veče i bio najbolji u svom timu.

„Navikli smo, neumoran je u svojim izletima napred, ima sjajan šut, u 20. minutu je malo nedostajalo da pocepa mrežu“, kaže se uz ocenu 7,5 najbolju u redovima Rimljana.

I torinski Tutosport konstatuje da je Kolarov razbio Juventus na boku i da je tek izlaskom Kamoranezija, Ferara nekako uspeo da zatvori desnu stranu odbrane.
 
Top