Pozdrav svima,
Potrebna mi je pomoć oko ažuriranja fabričke Garmin navigacije u automobilu Fiat Freemont (2015). Uređaj je
Uconnect 8.4", a trenutne specifikacije sa ekrana su sledeće:
- Model: CTP15
- Softwareversion: 5.21
- Unit ID: 3892849765
Trenutno imam mape iz 2020. godine, ali imam problem sa pretragom – dugme za unos adrese za Austriju i Mađarsku je sivo (zaključano), što znači da mi fale odgovarajući indeksni fajlovi.
Takođe, imam bag sa jezicima. Sistem je trenutno na nemačkom. Kada u meniju pokušam da izaberem engleski, uređaj preskoči selekciju i prebaci na poljski, tako da mi je fajl za engleski verovatno korumpiran.
Molim vas za proverene i funkcionalne linkove za sledeće fajlove koje bih ubacio preko USB-a:
- Najnoviju "City Navigator Europe NT - All South" mapu koja je već otključana (za CTP15), ali obavezno u kompletu sa pratećim ASR fajlovima kako bi mi ponovo proradio unos adresa za Mađarsku i Austriju.
- Ispravne jezičke i glasovne fajlove (.gtt i .vpm) za engleski jezik (da popravim ovaj sistemski bag) i za hrvatski ili srpski jezik (tekst i glasovno navođenje).
Ako neko ima spakovan proveren folder koji uspešno radi na CTP15 sistemu, bio bih veoma zahvalan na deljenju linka.
Hvala unapred!