Član
Učlanjen(a)
24.03.2010
Poruka
2
Interesuje me da li neko BILO kako (stručno ili nestručno) može da mi objasni kako bi mogli da se narežu diskovi na mini-dvd recimo NTSC igrice da se prekonvertuje u PAl igricu? Načuo sam da je moguće promeniti aspect ratio sa 1.5:1(ntsc) na 1.25:1(PAL). Ali priča je mnogo zamršena i vrti se oko proporcija signala za gore pomenute sisteme, da li neko zna softver koji bi to mogao da uradi?

Long live serbian forum! :dwarf:
 
Član
Učlanjen(a)
02.01.2010
Poruka
2
Ja imam gamecube , cipovao sam ga i onda moze da koristi i PAL i NTSC igre. Dovoljno je da skines igricu sa neta da bude u ISO formatu to imas na GCiSOZONE.com :: Gamecube Roms, Gamecube Isos, Emulators, Homebrew, SNES Roms, N64 Roms, NES Roms . Skines odatle raspakujes i narezes preko ImgBurn programa , http://fileforum.betanews.com/download/ImgBurn/1128426215/1 ,samo pazi da je brzina rezanja na 1x i da su diskovi Verbatim!

Mozes da rezes i na obicne (velike) Verbatim diskove, jeftiniji su , tako ja igram provereno radi, samo je potrebno skinti poklopac konzole, odsarafiti sa donje strane 4 srafa!
 
Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
07.05.2011
Poruka
1
Da li neko meni moze od pocetka objasniti kako koristiti cipovan gamecube posto mi nije dosta stvari jasno. Jel postoji neka lista igara koje cip podrzava a koje ne. Koji je optimalni otpor za laser? Unaprijed hvala!
 
Natrag
Top