Fudbalski Transferi

Učlanjen(a)
18.09.2014
Poruka
111
U ovoj temi imaćete mogućnost da se informišete o transferima u svetu fudbala. Ova tema će biti aktivna u periodu letnjeg prelaznog roka i zimskog (januarskog) prelaznog roka. Pa počnimo! :)


Transferi-za-2011-febr.jpg
 
Učlanjen(a)
18.09.2014
Poruka
111
PSŽ za Argentinca Ezekijela Lavecija za sada ima dve ponude na stolu. Prva je od Liverpula koji je ponudio 10,5 miliona evropskih novčanica dok je Valensija ponudila 1.5 miliona evra više, dakle 12 miliona evra. Kako pišu francuski mediji, španski klub je već počeo dogovore sa ,, Svecima" .

Mančester Junajted je uporan u dovođenju Gereta Bejla u svoje redove. Naime, ,,Đavoli" su spremni da plate 100 miliona evra (50 miliona evra + David De Hea). Oni smatraju da španski golman vredi 50 miliona evra. Real je pokazao interesovanje za čuvara mreže Mančester Junajteda, ali se još nije ništa govorilo o prodaji Gereta Bejla.

Senegalac Papis Sise mogao bi u ovom prelaznom roku da se vrati kod svog menadžera Alana Pardjua u Kristal Palas. Zadatak bivšem treneru Njukasla je da ojača napad, a Sise je realna opcija.

Menadžer Kvins Park Renžersa, Hari Rednap želi da nastavi saradnju sa 33-godišnjim gorostasom Piterom Kraučom sa kojim je svojevremeno sarađivao u Totenhemu. Krauč trenutno igra za Stouk Siti. Rednap bi za Krauča platio čitavih 3 miliona funti.

Već sada bivši defanzivac AZ Alkmara Vesli Hoed potvrdio je da će ili u ovom ili u sledećem prelaznom roku preći u Seriju A, tačnije Lacio.

Evo sada i jednog transfera u domaćem prvenstvu. Gbolahan Salami je postao novi igrač Crvene Zvezde. Iako je prethodnih dana bilo problema oko dogovora Crvene Zvezde i Vari Vulvsa (Salamijev bivši klub) iz Lagosa (Nigerija) danas su se obe ekipe dogovorile i transfer je realizovan. Ja kao Delija očekujem dosta od ovog igrača, videćemo kako će se pokazati.
To bi bilo to dragi forumaši za 18. januar 2015. godine. Sutra vesti o novim transferima. Družićemo se do 1. februara u 00:00 kada se i zvanično zatvara zimski prelazni rok.
 
Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
04.04.2010
Poruka
6.505
Lipi objasnio zašto Juve treba da proda Pogbu
  • 20. januar 2015.

  • 14:33

  • Izvor: Beta
Lipi je izneo svoje razloge zašto Juve treba da proda Pola Pogbu.

logo-news.png



849957_640.jpg

Bivši trener Juventusa Marčelo Lipi rekao je danas da bi taj klub trebalo da proda svog fudbalera Pola Pogbu i novac uloži u dovodjenje novih igrača.

Lipi je 2001. godine, kada je bio trener Juventusa, prodao Zinedina Zidana Real Madridu za tada rekordnih 75 miliona evra i taj novac je iskoristio za dovodjenje nekolicine kvalitetnih igrača.

Pogba je nedavno produžio ugovor sa Juventusom do 2019. godine, ali britanski mediji spekulišu da bi mogao da predje u čelsi. Lipi je rekao da bi odlazak Pogbe naškodio crno-belima, ali da bi ekipa bila jača dolaskom novih igrača.

"Naravno, to bi bila velika žrtva, ali ako ga Juventus proda sakupiće dovoljno novca za kupovinu trojice ili četvorice igrača koji bi pojačali tim", rekao je Lipi sa Skaj Sport.

"Kada sam se vratio u Juventus 2001. godine rekali su mi da će klub prodati Zidana. On je bio najbolji svetski fudbaler, ali Real je nudio 75 miliona evra. Čelnici kluba rekli su mi da budem miran i da će novac uložiti u ekipu. Tada smo kupili Đanluiđija Bufona, Lilijana Tirama i Pavela Nedveda i nastavili smo da osvajamo trofeje", dodao je Lipi.

Pogba je ove sezone odigrao 16 prvenstvenih utakmica i postigao pet golova. Za njega su zainteresovani Real Madrid, Čelsi i Pari Sen Žermen.
 
Učlanjen(a)
04.04.2010
Poruka
6.505
Stigla ponuda za Pogbu?
  • 21. januar 2015.

  • 12:28

  • Izvor: Sportske.net
Italijanski mediji pišu da je stigla prva ponuda za sjajnog Francuza!

logo-news.png



850005_640.jpg

La Stampa tvrdi da je u pitanju Mančester Junajted, nekadašnji Pogbin klub i da je suma 80 miliona evra!

Ovo bi trebalo navodno samo da bude otvaranje pregovora, ali kako je juče rekao Bepe Marota Juve će probati da zadrži Francuza koji je potpisao ugovor do 2019. godine.

On je u Juventus stigao iz Junajteda kao slobodan igrač, eventualni povratak ne bi bio toliko šokantan jer se zna da i dalje ima jake emocije prema "Đavolima".

Priča se da bi mnogo rađe otišao na ostrvo nego se vratio u domovinu, odnosno rodni Pariz.

Mino Rajola je ovih dana često u Torinu, izjavio je da ne veruje da će Pogba dugo ostati u Juventusu, ali i da se "Bjankoneri" pitaju jer Francuz ima čvrst ugovor. Ni njemu se ne žuri, ali jasno je da nekoj nepristojnoj ponudi Juventus teško da može da odoli.

Ako je prva ponuda 80 miliona evra, i ako se uključe PSŽ, Real i Mančester Siti koji traži zamenu za Turea, gotovo je sigurno da bi cena za Pogbu mogla da bude vrtoglava!
 
Učlanjen(a)
04.04.2010
Poruka
6.505
I Valensija bi pojačanje sa Old Traforda!
  • 21. januar 2015.

  • 08:05

  • Izvor: Beta
Posle Seltika, i Valensija ušla u trku za iskusnog vezistu Mančester Junajteda.

logo-news.png



Flecer-600-20140730034206.jpg

Fudbalski klub Valensija zainteresovan je za igrača Mančester Junajteda Darena Flečera, preneli su danas španski i britanski mediji.

Flečeru (30) ugovor sa Junajtedom ističe na kraju ove sezone, a Skaj sport i AS tvrde da je on meta Valensije.

Škotski fudbaler je tokom karijere igrao samo za Mančester junajted, a na Old Trafordu je od 2001. godine.

Podsetimo, prethodno se pojavila vest da je i škotski Seltik zainteresovan za usluge iskusnog veziste.
 
Natrag
Top