Fudbalski transferi: Kombinacije i spekulacije

Član
Učlanjen(a)
11.04.2013
Poruka
122
Mata helikopterom dolazi na potpis ugovora sa Manchesterom
Novo pojačanje Manchester Uniteda, Juan Mata danas će helikopterom stići u trening centar svog novog kluba gdje će prvo obaviti ljekarski pregled, a nakon toga potpisati ugovor.

Chelsea je prihvatio ponudu od 37 miliona funti za Matu, koji je nezadovoljan minutažom odlučio napustiti Stamford Bridge.

Reprezentativca Španije u trening centru Carington čekaju ljekari, a nakon dolaska helikopterom i obavljenih pregleda, 25-godišnji fudbaler će potpisati ugovor.

Mata bi u dresu Manchester Uniteda debitovati već u utorak, kada je na programu meč protiv Cardifa u Premier ligi. Britanski mediji naveli su da će kao zamenu za Matu Chelsea pokušati angažovati Mohameda Salaha iz Basela.

sportsport.ba
 
Član
Učlanjen(a)
11.04.2013
Poruka
122
Chelsea dao zeleno svjetlo, Delač na Koševu
Piše: A. Demić Danas, 14:14
Uskoro će bh. Premijer liga postati destinacija jednog od 23 posuđena fudbalera Chelseaja.

Talentovani golman Matej Delač koji ima ugovor sa londonskim klubom u budućnosti će braniti boje Sarajeva, potvrdili su iz koševskog Premijerligaša nakon što je Chelsea poslao zeleno svjetlo za posudbu.

Matej Delač ne tako davno slovio je za jednog od najtalentovanijih golmana na Svijetu. U posljednje vrijeme je bio igrač novosadske Vojvodine, a novim saigračima će se priključiti u narednim danima.

sportsport.ba
 
Učlanjen(a)
06.05.2010
Poruka
1.827
Šok za 'Rosonere' - Esijen nije prošao lekarski pregled?

Po informacijama iz Italije, Majkl Esijen neće potpisati ugovor sa Milanom zbog činjenice da nije prošao medicinske preglede.

31-fudbaler još uvek ima problema sa starim povredama kolena, budući da je dva puta kidao ukrštene ligamente.

On je u petak stigao u Milan kako bi odradio lekarske preglede juče, ali do dogovora još uvek nije došlo zbog navedenih razloga.

Pre samo par sati, Klarens Sedorf je govorio prilično pohvalno o Esijenovim kvalitetima, ali je sva prilika da on neće moći da pojača ekipu 'Rosonera'.

Milan je spreman da ga podvrgne dodatnim ispitivanjima kako bi se sve ipak uspešno završilo, ali kako sada stvari stoje, fudbaler iz Gane će najverovatnije morati da se vrati u redove Čelsija.

Međutim, po najnovijim informacijama, lekari Milana čine sve što je u njihovoj moći kako bi utvrdili da li je sa Esijenom sve okej, a jedan italijanski novinar napisao je kako će do transfera ipak doći.

Kako je Milan već prosledio Antonija Noćerina u redove Vest Hema, ovo bi mogao da bude veliki udarac za 'Rosonere', koji će, u slučaju da Esijen ne potpiše, morati da potraže drugo pojačanje.
 
Član
Učlanjen(a)
11.04.2013
Poruka
122
Stigao demant iz Milana
Galliani: Essien je uspješno prošao liječničke preglede
U italijanskim medijima danas se pojavila informacija koja kaže da Michael Essien nije uspješno prošao liječničke preglede, ta da zbog toga neće potpisati ugovor s Milanom, no iz ovog kluba je stigao demant.

Jedan od čelnih ljudi Milana, Adriano Galliani, izjavio je da je Essien uspješno prošao liječničke preglede, pa će po svemu sudeći sutra potpisati ugovor sa Milanom.

"Essien je uspješno prošao liječničke preglede, te je prošao sve fizičke testove", izjavio je Galliani.

sport.ba
 
Učlanjen(a)
11.11.2012
Poruka
2.164
Ajmo da i ovu temu pokrenemo, da budemo nova marka :D

Kako prenose italijanski mediji, a i nas sport klub, Nemanja Vidic dogovorio trogodisnju saradnju sa Interom, od leta.
PS Milos Jojic dobio mesto na spisku za eliminacioni deo Lige sampiona u dresu Dortmunda.
 
Učlanjen(a)
29.01.2012
Poruka
594
Ajmo da i ovu temu pokrenemo, da budemo nova marka :D

Kako prenose italijanski mediji, a i nas sport klub, Nemanja Vidic dogovorio trogodisnju saradnju sa Interom, od leta.
PS Milos Jojic dobio mesto na spisku za eliminacioni deo Lige sampiona u dresu Dortmunda.

Žao mi je Nemanje, ne mogu da zamislim odbrambenu liniju predvođenom Vidićem i Ferdinandom. Biće bi žao ako ode iz kluba. :(
 
Učlanjen(a)
11.11.2012
Poruka
2.164
Sa jedne strrane si u pravu, ali poceo je da ispada iz prvog plana, nema mu vise Fergusona kao podrske, ne pronalazi se u timu, pa je i logicno da ode..samo moje misljenje da Inter uopste nije tim za njega, ali videcemo
 
Učlanjen(a)
11.11.2012
Poruka
2.164
Murinjov plan - Kavani i Šo pre Svetskog prvenstva

Kako prenose engleski mediji, Murinjo će pokušati da za sledeću sezonu obezbedi potpise Kavanija i Šoa, pre nastupa ovih igrača na Svetskom prvenstvu u Brazilu.

logo-news.png

murinjo-velika142753020140111110517.jpg

Pozicija napadača i levog beka je kritična u Čelsiju i jasno je da će na letnjoj fudbalskoj pijaci to biti glavni Murinjov cilj.

Portugalac je već pokazao prstom, želi Kavanija i Šoa, i to nisu nikakve novosti, ali će se truditi da njihov potpis obezbedi pre početka Svetskog prvenstva u Brazilu, pošto će najveća svetska fudbalska smotra sigurno imati veliki uticaj na letnju pijacu i prema partijama koje tada igrači pruže će se formirati njihova cena.

"Specijalni" želi da izbegne eventualni skok cena, mada će i ovako morati da se dobro otvori.

Kavani je prešao ovog leta u PSŽ, a ako želi Urugvajca, Murinjo će morati da ga plati više od 53 miliona funti, koliko su ga platili Francuzi.

Mladi Luk Šo, sa druge strane, je već viđen u dresu Čelsija, pošto ne krije da je navijač ovog kluba od detinjstva.
 
Učlanjen(a)
04.04.2010
Poruka
6.505
Loše vesti za Arsenal – Bajern krade Drakslera!

Nemački Bild prenosi priču koja će samo pogoršati atmosferu u redovima Arsenala pred susret sa Bajernom u okviru Lige šampiona.

draksler144431020140127114451.jpg


Pouzdani Bild javlja da je Julijan Draksler već nekoliko meseci u kontaktima sa Bajernom, te da bi tokom leta, umesto u Arsenalu, mogao da završi u redovima bavarskog tima.

Evropski mediji su se tokom zime uveliko bavili tematikom Julijana Drakslera, koji je 'bio na pragu Arsenala'. Išao je Venger u Nemačku, nekoliko puta slao ponude, ali nije uspeo.

I dok se čeka leto, kada će Venger ponovo krenuti u napad, u Nemačkoj su se pojavili izveštaji da Venger jednostavno ide u trku koju je već izgubio u januaru.

Bild javlja da je minhenski klub već neko vreme u pregovorima sa Drakslerom, da ga Gvardiola vidi kao naslednika Robena i Riberija, te da će na leto i definitivno pojačati nemački tim.

Inače, otkupna klauzula Julijana Drakslera iznosi 45.5 miliona evra, a njegov ugovor sa Šalkeom ističe 2018. godine.
logo-news.png
 
Učlanjen(a)
29.01.2012
Poruka
594
Vidić plus Vermalen za odbranu iz snova!

Osim srpskog fudbalera, Inter bi tokom leta mogao da dovede još jednog sjajnog defanzivca iz Premijer Lige.

vermalen95104020120826160657.jpg


Kako spekulišu italijanski mediji, neroazuri su zainteresovani da svoju defanzivnu liniji, osim Vidićem, pojačaju i Tomasom Vermalenom.
Belgijanac je pao u drugi plan kod Arsena Vengera, u proteklim prelaznim rokovima se već dovodio u vezu sa odlaskom iz londonskog kluba, ali je francuski trener ipak uspeo da ga zadrži.
Međutim, sve veće nezadovoljstvo minutažom moglo bi da uslovi rastanak sa Tobdžijama i seldbu u Italiju.
Za Vermalena su interesovanje pokazali već pojedini italijanski klubovi, konkretno Napoli, ali Erik Tohir u ovom slučaju ima (finansijsku) prednost.
Kako navodi Kalćomerkato, neroazuri su spremni da izdvoje 14 miliona evra kako bi obezbedili usluge ovog sjajnog fudbalera.
 
Natrag
Top