Fudbalski Savez Srbije

Član
Učlanjen(a)
03.10.2010
Poruka
2
Nije to grobarska fora,to radi cela evropa to je jednostavno tako,kod nas tek treba tako nešto da zaživi. Ja sam grobar ali sam protiv da Cleo igra za Srbiju.Ne zato što verujem u Žigića,Lazovića itd,nego znajući kakvi smo ima da ga istrošimo kao što trošimo sve i svakog i kod prvog lošijeg rezultata napraviće se svinjarija i bolje da sami to konzumiramo.Setite se pred Afriku te euforije,selektor gotovo mitska ličnost,mudro zbori animira narod,kumovi Lane i Krasa mnogo vole svoju zemlju izginu će na terenu a i van njega...ističe se nešto što je nepristojno ponavljati to se podrazumeva,nego teren bato ćuti i radi.
 
Učlanjen(a)
08.02.2009
Poruka
5.533
Sport: "Antić traži 2 miliona evra"

Sport: "Antić traži 2 miliona evra"
7. oktobar 2010. | 10:14 |

15988886564c9482adacdec873828022_big.jpg


Dosadašnji selektor fudbalske reprezentacije Srbije Radomir Antić podneo je tužbu protiv Fudbalskog saveza Srbije.

On traći isplatu novca po ugovoru koji je imao potpisan do 2012. godine.

Prema saznanjima „Sporta“ u pitanju je suma od blizu dva miliona dolara. Ista suma koju je već od Fudbalskog saveza Srbije dobio za vreme svog dvogodišnjeg mandata.

Antić je zbog ove tužbe angažovao i dodatni advokatski tim.

U Savezu su zatečeni i iznenađeni. Čelni ljudi se ne oblašavaju, ali uveliko pripremaju scenario kako da se odbrane od zahteva dosadašnjeg selektora.

Prema istom izvoru, Antić će se boriti za svaki evro koji mu sleduje, a njegovi zastupnici su već o celom slučaju upoznali i odgovarajuće organe u UEFA i FIFA.

Izvor: B92, Sport
 
Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Karadžić za B92:Ne plašimo se tužbe

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić tvrdi da se Antiću ne duguju nikakve pare.

7846899514c89232ce3b8e546944384_big.jpg


On je za B92 rekao da je doskorašnji selektor isplaćen do kraja i da se ne plaši tužbe koju je podneo Antićev advokatski tim.
Antić je podneo tužbu protiv Fudbalskog saveza Srbije zahtevajući nadoknadu za prekid saradnje od dva miliona evra.
“Malo je simptomatično da se takve informacije pojavljuju baš pred nama važnu utakmicu protiv Estonije. Organi Fudbalskog saveza Srbije rekli su o Antiću što su imali. Antić je svoj posao u Savezu završio. Što se tiče njegove eventualne tužbe, to je apsolutno njegovo pravo. Mi znamo da smo u pravu i uopšte se ne plašimo”, ističe Karadžić.

Predsednik saveza kaže da ugled saveza nije došao u pitanje, jer su i FIFA i UEFA bili upoznati sa situacijom.

“Svako ima pravo da tuži, da dobije ili izgubi. To su normalne stvari. Mi smo i Fifu i Uefu obavestili o našim postupcima. Imamo mišljenje naše advokatske kancelarije i uopšte se time nećemo dalje baviti. Mislim da bi Antić trebalo da potraži neki drugi posao, ako ga može dobiti u Evropi, jer dugo vremena nije radio pre dolaska u Srbiju. Red bi bio da se zaposli na nekoj drugoj strani, da nekog drugog trenira”, zaključuje Karadžić.


B92
 
Član
Učlanjen(a)
25.01.2010
Poruka
2.174
Samo 2 miliona...ha,ha Pa nismo mi Englezi,za nas su to ogromne pare,osiromasio bi nas nacisto....
Posteno i pitanje je da li je zasluzio,on trazi pare za ceo ugovor,sto znaci da ne bi podneo ostavku,kakvi god bili rezultati u naredne 2 god,a takav covek nema srama,po mom misljenju.
 
Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Armag, nismo mi Englezi a nije ni Antic neki prosecan trener. O tome su trebali da misle kad su potpisali ugovor sa njim, nemoj sad da kukumavce.

Srbija - Estonija (20.30h)


Fudbalska reprezentacija Srbije dočekuje večeras selekciju Estonije, u trećem kolu kvalifikacija za EP koje će 2012. godine biti odigrano u Poljskoj i Ukrajini.

Novi selektor Vladimir Petrović najavio u svom debiju na klupi "A" tima "junačku" igru nacionalnog tima, i saopštio tim koji će startovati protiv Estonije.
Petrović je rekao da već zna tim koji će izvesti na teren na utakmici sa Estonijom u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo i najavio junačku igru svoje ekipe.
"Dosta smo pričali, sada je na redu ono zbog čega smo svi ovde. Svi smo spremni, igrači su zdravi i nema razloga da se čuvamo, već treba da junački izadjemo na teren i ostvarimo dobar rezultat", rekao je Petrović na konferenciji za novinare u hotelu Hajat.

Petrović je novinare iznenadio i objavivši startnu postavu za treći duel u kvalifikacionoj Grupi C, doduše sa izvesnim rezervama.

"Nema tu šta da se krije. Stojković na golu, onda Ivanović, Vidić, Subotić ili Lune (Aleksandar Luković), Lomić ili Obradović, u veznom redu Stanković i Kuzmanović, nešto ispred Kačar ili Ninković, po krilima Krasić i Jovanović, u zagradi stavite i Tošić, napred Žigić", rekao je popularni Pižon.

Petrović je priznao da oseća tremu, ali samo onu pozitivnu pred debi na klupi "orlova". Naveo je i da ne misli da mu je duel sa Estonijom najvažniji u trenerskoj karijeri, ali da oseća mali grč zbog želje za pobedom.

"Svaka naredna utakmica je najbitnija... U takvoj smo grupi da ne možemo da računamo da ćemo pobediti sve utakmice, niti će to učiniti neko drugi. Svaki bod će biti bitan. Nas čeka težak kraj, kući sa Italijom, u gostima kod Slovenije i verujem da će se tad i odlučivati o plasmanu na Evropsko prvenstvo", naveo je Petrović.
Srbija je na prva dva meča kvalifikacija, pod vodjstvom Radomira Antića, osvojila četiri boda, pošto je u Toršavnu pobedila Farska Ostrva, a u Beogradu igrala nerešeno sa Slovenijom. Estonija je oba meča igrala u Talinu, pobedila Farane, a izgubila od Italije sa 1:2.

"Mnogo su tvrda ekipa, ali ta utakmica sa Italijom nije reper. U kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo izgubili su od Španije sa 0:3, ali pošto su primili dva gola u poslednjih pet minuta, a igrali su dobro, sasvim otvoreno", rekao je Petrović.

Kapiten Dejan Stanković istakao je da "orlovi" ne treba da kalkulišu protiv Estonije, ekipe koja je za poštovanje, ali ne i kvalitetnija od Srbije.

"Dosta trče, igraju u sistemu 'četiri-četiri-jedan-jedan', ali ih u odbrani nekad ima i više. Uski su. Moraćemo da koristimo prilike... Pobeda je penicilin za sve", ocenio je Stanković, koji je nedavno uvršten u najbolji tim stranaca koji su igrali u Italiji.

"Prija to, ali kada krenu pohvale, takvi izbori, mislim da je polako nizbrdica", u šali je rekao 32-godišnji Stanković, a potom se nadovezao selektor Petrović, koji ga je uveo u prvi tim Zvezde.

"Uvek je bio profesionalac, ali ne treba mnogo da ga hvalimo, jer to može da optereti. Hvalićemo ga kad prestane da igra", kazao je Petrović.

Stanković je pozvao navijače da pruže podršku srpskim fudbalerima i podsetio na njihov značaj u pobedi nad Austrijom od 1:0 u uspešnim kvalifikacijama za Mundijal.

"Da nije bilo navijača izgubili bismo. Bili smo blizu da primimo gol, a da jesmo primili bismo i drugi. Bio je kraj sezone, bili smo umorni,ali smo zbog navijača leteli. Znam da je atmosfera malo poljuljana posle Svetskog prvenstva, ali i dalje smo isti igrači čija su imena skandirali", rekao je Stanković.
Duel Srbije i Estonije igraće se sutra od 20.30 na stadionu Partizana. Četiri dana kasnije u Đenovi Srbija će igrati sa Italijom.
"Italijanima je to meč istine za ovu novu generaciju. Protiv nas će videti koliko zaista vrede", kazao je Stanković, prvotimac Intera.

B92
 
Član
Učlanjen(a)
25.01.2010
Poruka
2.174
Armag, nismo mi Englezi a nije ni Antic neki prosecan trener. O tome su trebali da misle kad su potpisali ugovor sa njim, nemoj sad da kukumavce.

Koliko cujem,ne misle da mu daju ni "eura",na kraju krajeva videcemo ko ce koga,tu tek ima da se dize prasina...
 
Član
Učlanjen(a)
03.10.2010
Poruka
20
Комплетан савез треба да оде. Са све Толетом, Ђором, Ћурковићем и екипом. Ово вечерас је кап која је прелила чашу.
 
Natrag
Top