Fudbalski Savez Srbije

Učlanjen(a)
08.02.2009
Poruka
5.533
Pored Tošića, Krasića, Kuzmanovića, Jovanovića, Kačara,....njemu treba Saša Ilić :yea:

Član
Učlanjen(a)
25.01.2010
Poruka
2.174
I jos Stankovica da pomenem,kapiten... Jedino ako bi igrao isturenog centarfora...

Učlanjen(a)
08.02.2009
Poruka
5.533
Lomić: "Pižon me motiviše"

Lomić: "Pižon me motiviše"
18. septembar 2010.

16632501034c951ee3d4822109078113_big.jpg

Fudbaler moskovskog Dinama Marko Lomić rekao je za ‘Žurnal’ da ga je novi selektor Vladimir Petrović motivisao.

Petrović je na promociji u hotelu ‘Hajat’ izjavio da ozbiljno računa na Lomića u nastavku kvalifikacija za EURO.

“Ne preostаje mi ništа drugo nego dа odigrаm nаjbolje što mogu i pokаžem kаko put novog selektorа zа Rusiju nije bio uzаludаn. Trudiću se dа urаdim nаjbolje zа klub, kаko bismo uspisаli tri bodа nа terenu Sаturnа, а prisustvo Pižonа nа tribinаmа će biti dodаtni motiv”, smаtrа bivši igrač Pаrtizаnа.

Momаk koji je početkom аprilа upisаo debi zа selekciju Srbije nа prijаteljskom meču u Jаpаnu dobro poznаje nаčin rаdа novog selektorа.

“Znаmo se iz periodа kаd je vodio mlаdu reprezentаciju nа Prvenstvu Evrope u Nemаčkoj i Olimpijskim igrаmа 2004. Ostvаrili smo uspeh plаsmаnom u finаle PE i neuspeh nа Olimpijskim igrаmа, аko je tаko ondа je red nа još jedаn znаčаjаn rezultаt”, nаjаvljuje Mаrko Lomić plаsmаn nа zаvršni turnir u Poljskoj i Ukrаjini.

--------------------------------------------------------------------------------

Mrđa postiže het-trikove, dok ovaj "selektor" ide u Moskvu da gleda Lomića,...pred Kolarova, Obradovića i Lukovića,.....Upropašćavanje reprezentacije polako počinje :???:

Član
Učlanjen(a)
25.01.2010
Poruka
2.174
Imamo poverenje u Pizona,a brzo ce se pokazati ko je u pravu. Zavisi sta budemo uradili sa Italijom 10-og.

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Pižon: Neću zvati Klea, još uvek razmišljam o Iliću

Novi selektor reprezentacije Srbije Vladimir Petrović Pižon otkrio je da neće zvati napadača Partizana Klea za predstojeće mečeve sa Italijom i Estonijom u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2012. godine, prenosi "Sportski žurnal".
61728_skleo01-foto-a-dimitrjevic_f.jpg

Brazilac će uskoro dobiti srpski pasoš i već dugo se vodi polemika oko njegovog poziva među "orlove".
"Da stavimo tačku na ovu temu. Za utakmice sa Estonijom i Italijom neću zvati Klea", rekao je Pižon.

Petrović je najavio da neće mnogo menjati igrački kadar u reprezentaciji, a kao jedno od iznenađenja na spisku mogao bi da se nađe Saša Ilić.
Ipak, Pižon još uvek nije siguran da li će zvati plejmejkera Partizana.

"Još uvek ne znam koga ću zvati. Rekao sam da nam je potreban tip igrača kao što je Saša Ilić, ali ne i da ću ga sigurno pozvati. Moram da vidim i u kakvoj je formi, ima vremena da vidimo ko će biti na spisku. U ovom trenutku je najvažnije da napravimo što bolji rezultat u naredne dve utakmice", rekao je Vladimir Petrović.

Član
Učlanjen(a)
03.08.2010
Poruka
1
sledece dve utakmice protiv estonije i italije najverovatnije gubimo i onda ce Tole Karadzic ponovo da smeni selektora kao sto je ucinio i sa Anticem.Uspeo je da otera nesto najbolje sto je fs srbije ikad imao kada su u pitanju selektori.Zasto jednostano ne poslusa"glas naroda"sa utakmice protiv slovenije,gde mu je jasno poruceno TOLE ODLAZI!!!Nisu to skandirale samo delije vec i grobari,firmasi...ma svi su skandirali.Evo ja sam grobar i takodje mislim da treba da da ostavku i spasi nasu reprazentaciju od dalje i vece propasti

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
"Beli Orlovi" demantovali poziv na "fudbalsku sablju"

Navijačka grupa "Beli Orlovi" demantovala je da ima bilo kakve veze sa Bobanom Bogdanovićem, autorom saopštenja u kojem se pozivaju državni čelnici da ispitaju poslovanje Fudbalskog Saveza Srbije.

76113_orlovi_f.jpg

"Nаvijаčkа grupа „Beli Orlovi“ kojа prаti isključivo reprezentаciju postoji od 2005 godine, stvorenа je u inostrаnstvu i gotovo svi člаnovi grupe su Srbi iz dijаspore. Sа dotičnim Bobаnom Bogdаnovićem, аutorom sаopštenjа, nemаmo nikаkve veze, kаo ni sа grupom „Orlovi“ zа koju smo čuli sаmo preko internetа. Na stаdionu ih još uvek nismo sreli, а reprezentаciju smo prаtili nа skoro svim utаkmicаmа kаko kod kuće tаko i nа strаni. Nаdаmo se dа ubuduće neće dolаziti do ovаkvih dezinformаcijа i dа se ime nаše grupe više neće zloupotrebljаvаti", objavljeno je na zvaničnom sajtu "Belih Orlova".

blicsport.rs

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
25.01.2010
Poruka
2.174
sledece dve utakmice protiv estonije i italije najverovatnije gubimo i onda ce Tole Karadzic ponovo da smeni selektora kao sto je ucinio i sa Anticem.Uspeo je da otera nesto najbolje sto je fs srbije ikad imao kada su u pitanju selektori.Zasto jednostano ne poslusa"glas naroda"sa utakmice protiv slovenije,gde mu je jasno poruceno TOLE ODLAZI!!!Nisu to skandirale samo delije vec i grobari,firmasi...ma svi su skandirali.Evo ja sam grobar i takodje mislim da treba da da ostavku i spasi nasu reprazentaciju od dalje i vece propasti

Izgleda da protiv Pizona svi imaju nesto protiv,ja jesam protiv Karadzica,ali u jednom je u pravu,da Antic nije zadovoljio,jos se pravi lud,da SP nije bilo neuspeh,pa sta je onda bilo... A trazi 100 soma $ mesecno.
Ne treba se iznenaditi ako izgubimo od Zabara,ipak su oni velikani fudbala,realno mi ne spadamo u sam vrh evropskog fudbala.

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Bio je neuspeh, ali nismo ni odigrali toliko katastrofalno kao sto mnogi misle. Sto se tice Italijana, oni trenutno ne spadaju u sam vrh evropskog fudbala. Na svetskom prvenstvu su odigrali jako lose, nikad slabiju ekipu nisu imali. Sada su podmladili tim, ali daleko od toga da ne mozemo da ih pobedimo.

Član
Učlanjen(a)
25.01.2010
Poruka
2.174
Daj boze,ali ne mozemo ni da ih poredimo sa Estoncima,ipak mi gostujemo u Italiji...

Natrag