Stepi za MONDO: Da, ja sam trener Vojvodine
Stepi za MONDO: Da, ja sam trener Vojvodine
Subota, 6. jun 2009. 14:49
Dragoslav Stepanović dogovorio je u subotu sve sa čelnicima novosadske Vojvodine i od ponedeljka će biti promovisan u novog trenera "lala".
"Dogovorili smo se. Saradnja će biti na dve godine, uz mogućnost produžetka ugovora na još godinu dana", rekao je Stepanović za MONDO posle razgovora sa novim-starim predsednikom Vojvodine Ratkom Butorovićem.
Popularni Stepi nije želeo da se izjašnjava o tome kako vidi tim Vojvodine u narednoj sezoni.
"O tome kad se završi promocija (u ponedeljak u Veterniku). Posle toga, sešću sa onima koji su sa igračima radili u prethodnih godinu dana, detaljno ćemo sve analizirati, ko šta može i onda ćemo u najkraćem roku donositi odluke. Nije isključeno da možda eventualno jednog igrača žrtvujemo da bismo se pojačali, ali podvlačim to je samo možda", rekao je Stepanović.
Upitan da li je pred njega postavljen neki zadatak, tačnije da li je od njega traženo da donese titulu u Novi Sad, Stepanović je odgovorio da "Vojvodina kao veliki klub uvek postavlja zadatke".
"To je veliki klub, uverio sam se u to posetivši Sportski centar u Veterniku što mnogi evropski klubovi nemaju. Zato je i neozbiljno pričati o tome, jer je Vojvodina velika", dodao je Stepanović.
Izvor: Mondo