FK Vojvodina Novi Sad

Član
Učlanjen(a)
28.04.2009
Poruka
96
Voša je juče odigrala prijateljsku sa Fruškogorcem u Kamenici povodom proslave 90 godina postojanja tog kluba. Uglavnom su šansu dobili igrači koji su igrali protiv Proletera prošle nedelje, a novo pojačanje Sadik Adams je posmatrao meč sa tribina.

Na slici je Mojović, momak 1991. godište, koji je pristigao pre desetak dana u Vojvodinu iz Republike Srpske, za koga pričaju da je jedan od najperspektivnijih mladih igrača.

Fotografije sa meča
fk_vojvodina_22.jpg

Član
Učlanjen(a)
18.06.2009
Poruka
2.348
Vulićević: "Što pre zaboraviti jesen"

Vulićević: "Što pre zaboraviti jesen"

vulicevic-miroslav-veca9348020091223045526.jpg

Bek Vojvodine priznaje da su za neuspehe novosadskog tima krivi jedino igrači jer klub prema njima ispunjava sve obaveze i pruža odlične uslove za rad.
Miroslav Vulićević je tokom jesenjeg dela šampionata po mnogima opravdao epitet pojačanja od svih koji su tokom leta stigli na "Karađorđe", ali to nije previše pomoglo Vojvodini koja je od juriša na titulu došla u situaciju da se bori za mesto koje vodi u Evropu.

Svestan je toga i Vulićević kome nisu jasni razlozi katastrofalnih igara "lala" tokom jeseni.

"Sve bi bilo drugačije da nismo doživeli tri vezana poraza u finišu jesenjeg dela. Nikome nije jasno šta nam se desilo. Klub je odlično organizovan, uprava ispunjava sve obaveze, imamo sjajne uslove za rad, vrhunskog trenera i veoma dobre igrače. Ali, mi smo sve to upropastili očajnim rezultatima. Ne postoje opravdanja i mi, igrači smo najveći krivci za očajne rezultate", priznaje Vulićević.

Desni bek Vojvodine obećava da će proleće biti dosta bolje jer igrači mnogo duguju navijačima za razočaranja tokom prvog dela šampionata, a pravu prilku da se bar malo iskupe imaće protiv Partizana u polufinalu Lav kupa Srbije.

Član
Učlanjen(a)
18.06.2009
Poruka
2.348
Aleksić: "Svi pričaju o milionima i kamionima, meni niko ništa nije ponudio"

Aleksić: "Svi pričaju o milionima i kamionima, meni niko ništa nije ponudio"

aleksic-veca6435020090914035954.jpg

Danijel Aleksić ostaje u Vojvodini. Nema "abera" iz Sitija, priče o navodnom interesovanju CSKA nepotvrđene. Talentovani igrač kaže da odlazak iz Vojvodine nije njegov cilj.
Danijel Aleksić čeka početak priprema, već smo pisali o tome da smatra da je nazadovao tokom jeseni, a nema ništa ni od odlaska u Mančester Siti.

“Niko me nije kontaktirao, slušam razne priče, ovi nude ovoliko, drugi više ili manje, ali meni niko ništa nije ponudio. Najrealnije je da ostanem u Vojvodini, postanem igrač, jedan od lidera tima, posle će biti pravih ponuda”, kaže Aleksić.

On dodaje da, ako se nešto promeni, lako će se dogovoriti sa Vojvodinom.

Postoji priča po kojoj CSKA iz Moskve traži zamenu za Krasića u Srbiji, i das u Ljajić I Aleksić u konkurenciji, međutim iskreno, o tome nema ni reči u ruskim medijima, niti se Aleksić pominje u krugovima bliskim “armejcima”.

Kako sada stvari stoje i na proleće ćemo gledati Aleksića u dresu Vojvodine.

Član
Učlanjen(a)
18.06.2009
Poruka
2.348
Butoroviću prija vizna liberalizacija, Aleksić, Tadić i Mrđa pakuju kofere

Butoroviću prija vizna liberalizacija, Aleksić, Tadić i Mrđa pakuju kofere

buturovic-velika9258020091220045218.jpg

Predsednik Vojvodine, Ratko Butorović, potvrdio da postoji interesovanje za novosadski trio, ali da će otići samo u slučaju zadovoljavajuće ponude.
Prema rečima Ratka Butorovića najbliži odlasku iz Vojvodine je Danijel Aleksić koji ima konkretnu ponudu moskovskog CSKA, ali koja ne zadovoljava. Kofere pakuju Dragan Mrđa i Dušan Tadić.

"CSKA je poslao ponudu za Aleksića, ali neću da kažem kolika je suma u pitanju. Mogu samo reći da nije zadovoljavajuća i tražićemo više. Čitao sam u italijanskoj štampi da se neki klubovi interesuju za Tadića. Njegov menadžer je pitao za cenu i mi smo je odredili. Više se nije javljao. Poslednjih dana se dosta inostranih klubova interesovalo za Mrđu koji je u jesenjem delu igrao na visokom nivou pa će mu i cena biti takva", kazao je Butorović u svom stilu.

Predsednik Vojvodine je dodao da će se o eventualnim pojačanjima govoriti tek posle pregovora oko transfera pomenute trojice igrača.

Član
Učlanjen(a)
18.06.2009
Poruka
2.348
U najavi moskovski tandem Aleksić-Krasić

U najavi moskovski tandem Aleksić-Krasić

aleksic6568020090919020346.jpg

Sportski direktor Vojvodine je već pre par dana nagovestio interesovanje jednog moskovskog kluba za Danijela Aleksića, a sada je stigla i potvrda da je u pitanju CSKA. Mladi fudbaler ne krije da bi rado zaigrao u timu sa Milošem Krasićem.
Čelnici moskovskog CSKA svojevremeno su napravili sjajan potez dovođenjem Miloša Krasića iz Vojvodine, koji je izrastao u vrhunskog asa za koga se danas otima ''pola Evrope''.

Krasićev odlazak iz Moskve je zato više nego izvestan, ako ne ove zime, onda sasvim sigurno na leto, pa su Moskovljani izgleda odlučili da ponove recept koji im se jednom već isplatio.

Ovoga puta nameravaju da u svoje redove dovedu novi Vošin biser, Danijela Aleksića, što je i potvrdio sportski direktor novosadskog kluba Miodrag Pantelić.

''Tačno je da je iz CSKA stigla ponuda za Aleksića i predstavnici ruskog kluba ovih dana bi trebalo da stignu na pregovore. Za sada ne mogu ništa konkretnije da kažem. Ponuđena cifra spada u domen poslovne tajne'', izjavio je Pantelić.

I sam fudbaler očekuje dolazak Rusa kako bi nešto više mogao da kaže, ali raduje ga sama pomisao da bi mogao da bude u istom timu sa Milošem Krasićem.

''Dok ne sednemo za sto i počnemo razgovor sa predstavnicima CSKA ne mogu previše da razmišljam o tome, ali za sada mogu da potvrdim da bih rado igrao zajedno sa Krasićem, koji je po meni najbolji srpski fudbaler'', istakao je Aleksić.

Član
Učlanjen(a)
18.06.2009
Poruka
2.348
Tanasijević do kraja nedelje u Vojvodini

Tanasijević do kraja nedelje u Vojvodini

tanasijevic9630020100105044805.jpg

Sportski direktor Vojvodine Miodrag Pantelić očekuje da će sa nekadašnjim fudbalerom novosadskog kluba Jovanom Tanasijevićem sve biti dogovoreno već do prozivke, koja je zakazana za 9. januar.
Pantelić naglašava da je Vojvodini u ovom trenutku u zadnjoj liniji tima neophodan fudbaler iskustva i kvaliteta koji poseduje Jovan Tanasijević.

Iskusni fudbaler je već dugo u Moskvi, gde je nastupao za moskovski Dinamo i sudeći prema Pantelićevim najavama, veoma je blizu da se posle sedam-osam godina vrati u Novi Sad.

''Verujem da ćemo sa Tanasijevićem završiti posao na obostrano zadovoljstvo. Trebalo bi ovih dana da razgovaramo i da do 9. januara kada počinje prozivka sve dogovorimo'', najavio je Pantelić.

On je najavio da će se na prozivci pojaviti čak četrdesetak igrača i potvrdio da će određen broj njih biti poslat na kaljenje.

Učlanjen(a)
08.02.2009
Poruka
5.533
Bilbija potpisao za Vojvodinu

Bilbija potpisao za Vojvodinu
29. januar 2010. 17:17

20880099764b630ace7465d260443965_big.jpg

Fudbaler Dragan Mrđa produžio je u petak ugovor sa Vojvodinom do 2011. godine, dok je u novosadsku ekipu stigao Nemanja Bilbija.

19- godišnji talentovani fudbaler, koji je stigao iz banjalučkog Borca, potpisao je četvorogodišnji ugovor sa Novosađanima i nosiće dres sa brojem 21. Osim Mrđe, ugovore su produžili i Darko Lovrić i Stefan Zogović, a sva trojica su istakla da je vrlo brzo postignut dogovor o tome sa upravom kluba.

Fudbaleri Vojvodine u subotu putuju u tursku Antaliji gde će odigrati četiri prijateljske utakmice. Na spisku putnika nema Rumuna Alina Stojke, kao ni Gruzijca Hucišvilija, koji ima zdravstevnih problema.

Raspored pripremnih mečeva:
2. februar – protiv Košica (Slovačka)
5. februar – protiv Sigme Olomuc (Češka)
8. februar – protiv Karpata (Ukrajina)
11. februar – protiv Temišvara (Rumunija)

Izvor: B92

Natrag