FK Partizan

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Biće gusto, ako Stojković bude dobro branio i ne bude se obazirao na te gluposti Zvezda-Partizan,...može predstavljati možda i najveće pojačanje Partizana ovog leta!

Mislim da je Partizan ovime dokazao da je jedan vrhunski klub, a navijači će valjda isto to dokazati ako budu poželeli dobrodošlicu Stojkoviću ;)

Navijaci Partizana ima sigurno da mu pozele dobrodoslicu, ali navijaci Zvezde verovatno ima da ga pocaste sa par uvreda. Bez obzira sto vec dugo nije branio u kontinuitetu i dalje mislim da je dobar golman.
 
Učlanjen(a)
10.08.2009
Poruka
2.588
Fudbalski klub Partizan je danas doveo novo pojačanje, a nakon Vladimira Stojkovića ugovor sa šampionom Srbije je potpisao i talentovani 20-godišnjak Stefan Savić, piše B92.


Doskorašnji štoper BSK-a se nedavno spominjao kao potencijalnio pojačanje Arsenala, ali ipak nije ubedio Arsena Vengera da ga angažuje nakon proba u Londonu.

aatyxh.jpg


Crnogorski reprezentativac je nakon toga bio na pragu da ode u Ajaks, a zatim su u trku ušli i "večiti rivali". Crno-beli su posle plasmana u Ligu šampiona imali neuporedivo jače argumente, pa je Savić potpisao petogodišnji ugovor.

Partizan je tako za samo nedelju dana potvrdio da ima ambicije u Evropi i pojačao je sastav golmanom, defanzivcem i sada već bivšim vezistom Helsinkija Medom Kamarom.
 
Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Novosti: Partizan dovodi Mutua!?

Rumunski reprezentativac Adrijan Mutu mogao bi da bude novo pojačanje Partizana, prenele su "Večernje novosti".

Mutu je suspendovan u Italiji zbog dopinga, a zvaničnu utakmicu nije odigrao šest meseci.
Međutim, "Novosti" navode da bi Mutu već u ponedeljak mogao da postane novi član Partizana i pojača tim pred Ligu šampiona, ukoliko se sve dogovori sa klubom.
Iako vest zvuči neverovatno, u pozadini je odlična saradnja koju Partizan ima sa Fiorentinom. “Ljubičasti” do kraja oktobra ne mogu da računaju na Mutua, pa bi i njima i njemu bilo korisno da narednih šest meseci (ili godinu dana) bude negde gde će igrati standardno i imati jake utakmice, a plasman "crno-belih" u Ligu šampiona pruža tu mogućnost.

U poslednje dve godine u Fiorentinu su prešla dva najtalentovanija fudbalera Partizana, Stevan Jovetić i Adem Ljajić, a pre njih, "crno-beli" dres je ljubičastim zamenio Nikola Gulan.
14126239614c79701c7dcab035450649_big.jpg


Ukoliko zaista dođe u Beograd, Mutu bi bio treće pojačanje "crno-belih" u svega nekoliko dana. Partizan je već dogovorio transfer defanzivca Stefana Savića i BSK-a, a u ponedeljak će biti predstavljen i novi golman Vladimir Stojković koji je u subotu doputovao u Beograd.

Što se tiče Mutua, on nije jedino ime koje se spominje. Poslednjih dana mnogi mediji su kao potencijalna pojačanja u napadu "crno-belih" navodili Ernana Krespa, Hulia Kruza, Fonlantena, Fernanda Morijentesa, a jedini siguran trenutno je Pjer Boja. On će doći kao slobodan igrač jer je raskinuo ugovor sa Grenoblom, a i ranije je izrazio želju da se vrati u Humsku 1.

Uprava Partizana najavila je jednu "bombu" među transferima ovoga leta, a pošto su dolaskom Stojkovića, Savića i Kamare popunjena mesta u te tri linije tima, ostaje da dođe još samo napadač. Da li će biti Mutu ili neko drugi znaćemo do 1. septembra.
 
Učlanjen(a)
08.02.2009
Poruka
5.533
Šta čini Partizan, dobili milione i sad rade šta hoće :)

edit: a najbolji su mi komentari čitalaca sa B92...

"Stojkovic do Krstajica, krstajic kratak pas sa Moreirom, Moreira gleda raspored svojih igraca, petom do Ilica, Ilic dribla tri igraca, nadomak sesnajsterca salje loptu u prazno ilievu, Iliev centrira, Mutu majstorski spusta glavom loptu do Klea, Kleo, Kleo, Kleo GOOO…OO llll. Partizan je poveo protiv Arsenala sa 1:eek:. Kakva akcija Partizanovih majstora, jos jedan evro gol Partizanovog brazilca.....
(Predrag Strajnic, 28. avgust 2010 23:55)"

"A Ibrahimovic i Robinjo u paketu stizu u Zvezdu...
(Ivan, 28. avgust 2010 22:39)"

"Messi, Pato, Forlan, Drogba, Cristiano ronaldo su nova nesudjena pojacanja partizana!
(Jos samo Fabregas, 28. avgust 2010 22:49)"

"Auuuuuuu,ne bi ovo valjalo nista rodjaci,al' bi klinci imali lep primer i na koga da se ugledaju.
Dosta je partizanu sto su mu klinci istetovirani od glave do pete,samo im jos fali"cika Adrijan" da namrvi i razvuce.
(grobar-españa, 28. avgust 2010 22:54)"

"Nemoj vise Djuricu, ko Boga te molim. Predajemo se!
(Vladan Lukic, 28. avgust 2010 22:54)"

"Mozda ipak bolje Fernando Teorres... Livepurl je prso, milsim da ce mu biti zadovoljstvo da zaigra za tako veliki klub kao sto je Partizan...
(Rafa Benitez, 28. avgust 2010 22:59)"

"Ima li ko jaci?! E vidim da je Trezege slobodan :) Steta za Ibrahimovica, Milan je izgleda bio brzi
(1970, 28. avgust 2010 23:07)"

"Mutu, ako dodjes, svi cemo da se uradimo!
(Major, 28. avgust 2010 23:12)"

Ništa bolje od komentara na sajtu B92! :D
 
Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
22.12.2009
Poruka
448
od navijaca kao sto si ti ce sigurno da ogluvi... ;)
ja ne znam sta ste se navrzli na coveka,kao ti ne bi preso u klub koji igra LS,a da ti taj klub nudi mesto prvog golmana...svi bi se bre prodali,al lako je kenjati preko neta,pridji i pljuni ga uzivo...

jos jednom ponavljam...podrzavam Stojkovica i sve ostale koji imaju muda da prelaze iz rivalskih klubova,jer samo tako mozemo nesto postici u evropi..
kad bi neko iz partizana presao u zvezdu,a da bi to znacilo da ce zvezda igrati u LS,nikad ne bi pljuvao tog igraca...
 
Član
Učlanjen(a)
07.12.2009
Poruka
1.053
Imam 10 godina i vredno treniram u Zvezdi! Kad porastem voleo bih da predjem u Partizan i igram champions league ...
 
Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Boja: Vraćam se u Partizan, Petržalka - nikad više!

Posle dolazaka Meda Kamare iz Helsinkija, Vladimira Stojkovića i Stefana Savića, Partizan je na putu da angažuju još jedno novo-staro ime - Pjera Boju.
69278_boja01-afp-vincenzo-pinto_f.jpg

Kamerunca i danas boli promašaj u penal-seriji kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Petržalke i ističe za Sport da je blizu postizanje novog dogovora sa crno-belima.

"Ne mogu da dočekam da se vratim. Blizu smo dogovora, Partizan je porodica kakva nigde ne postoji. Zbog toga svi žele da se vrate, pa i ja. Podsetiću vas da sam sa Partizanom potpisao prvi profesionalni ugovor, to je moj klub. Drhtao sam gledajući prenos iz Brisela, mnogo sam srećan. Ako dođem pruža mi se šansa da u Ligi Šampiona izbrišem to prokletstvo Petržalke", iskren je Boja.

Njegova prednost u odnosu na rivale je što poznaje ambijent.
"Treba mi igrač koji će se odmah uklopiti, koji poznaje okruženje, tim i jezik", rekao je trener Partizana Aleksandar Stanojević, što je signal da je Boja prva opcija.
 
Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
20.07.2009
Poruka
1.228
od navijaca kao sto si ti ce sigurno da ogluvi... ;)
ja ne znam sta ste se navrzli na coveka,kao ti ne bi preso u klub koji igra LS,a da ti taj klub nudi mesto prvog golmana...svi bi se bre prodali,al lako je kenjati preko neta,pridji i pljuni ga uzivo...

jos jednom ponavljam...podrzavam Stojkovica i sve ostale koji imaju muda da prelaze iz rivalskih klubova,jer samo tako mozemo nesto postici u evropi..
kad bi neko iz partizana presao u zvezdu,a da bi to znacilo da ce zvezda igrati u LS,nikad ne bi pljuvao tog igraca...
Navijači Partizana kao ne bi sve ovo radili kada cbi npr. Boja otišao u Zvezdu ili kada bi npr. umesto u Partizan Saša Ilić, Iliev ili Krstajić prešli u Zvezdu samo zbog LŠ.
 
Natrag
Top