FK Partizan

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Partizan doveo najatraktivnije pojačanje pred start u Ligi Evrope

Partizan doveo najatraktivnije pojačanje pred start u Ligi Evrope

Blic



Uoči početka učešća Partizana u ovogodišnjoj Ligi Evrope u Humskoj je predstavljeno poslednje, verovatno najlepše pojačanje kluba.

271556_filipovic1_f.jpg


Reč je o novom direktoru marketinga FK Partizan, a ime joj je Snežana Filipović. Na ovu funkciju je postavljena u minuli ponedeljak, a pre dolaska na mesto direktora marketinga Partizana nalazila se na funkciji zamenika direktora marketinga Megatrend Univerziteta i obavljala fukciju PR menadžera na istom.


Gospođica Filipović je diplomirala na Prirodno-matematičkom fakultetu u Novom Sadu (2006.), gde je završila i master studije (2008.), a trenutno se nalazi na doktorskim studijama na Megatrend univerzitetu. Do sticanja doktorskog zvanja, ostao joj je još jedan ispit i rad na temu – "Socio-psihološki vidovi političke komunikacije u Srbiji“, navodi sajt crno-belih.

Na novinarska pitanja o tome kako će se snaći na novoj funkciji, naročito obzirom na pol, usledio je eksplicitan odgovor:

"Osmislila sam jednogodišnji plan razvoja marketinga Partizana, koji obuhvata nekoliko sektora: sponzorstva i TV prenose; digitalne medije; odnose sa javnošću; licencirane proizvode; članstvo i tiketing. Napravljen je plan za svaki od ovih sektora i ne smatram da je pre mene marketing u Partizanu bio toliko loš koliko se priča, samo mu je potrebna nova energija, a ja ću kao žena sa devet muškaraca u timu pokušati da iskoristim njihovu energiju. Ozbiljan rad je pred nama", rekla je Filipovićeva.

Ona je dodala da potiče iz sportske porodice - otac se u mladosti bavio fudbalom, rođeni brat Nenad je golman i branio je za Rad, u Mađarskoj i za Teleoptik, a 10 godina se ona bavila odbojkom u rodnom Užicu.

"O navijačkom opredeljenju u mojoj porodici, mogu da kažem samo tri reči – Partizan, Partizan i samo Partizan!", poručila je Snežana.





 
LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Partizan: Izmirićemo dugovanja, blokada UEFA još nije na snazi

Partizan: Izmirićemo dugovanja, blokada UEFA još nije na snazi

Tanjug |



Fudbalski klub Partizan saopštio je da će izmiriti svoje obaveze i da najavljena mera Evropske fudbalske unije (UEFA) o blokiranju isplate sredstava za učešće u evrokupovima još nije stupila na snagu.

263641_141709fasdfasdfasdfsdfasf_f.jpg


"Dobijanje sredstava iz UEFA nije ni bilo planirano pre 15. oktobra ove godine, tako da se ovde radi o najavi eventualne obustave, a ne o obustavi koja je već stupila na snagu, kako su preneli pojedini mediji. Partizan će, kao i do sada, a u skladu sa politikom odgovornog poslovanja, izmiriti svoje obaveze", navodi se u saopštenju crno-belih.


Klub iz Humske podseća da UEFA svake godine pooštrava propise o licenciranju i finansijskom fer-pleju.


"Novina ove godine je uvođenje tromesečnog monitoringa. Sledeći tromesečni period biće zaključen 30. septembra do kada je i bilo planirano u klubu da se izmire sva dospela dugovanja, a koja su u našem slučaju vezana za poreske obaveze. Partizan ima izvore kroz već zaključene ugovore da izmiri sve dospele obaveze. Ne treba zaboraviti da postoje potraživanja Partizana prema drugim klubovima za koja je tražena asistencija od UEFA da bi se naplatila, koja i uzrokuju određena kašnjenja u našim plaćanjima", poručuju iz Partizana.


UEFA je saopštila da se Partizan i novosadska Vojvodina nalaze na spisku od 23 kluba, koji neće dobiti novčane nagrade ukoliko do 30. septembra ne plate porez i izmire dugovanja prema drugim timovima i zaposlenima.






 
LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Partizan slavi 67. rođendan

Partizan slavi 67. rođendan

IZVOR. B92



Fudbalski klub Partizan i Jugoslovensko sportsko društvo Partizan, danas, 4. oktobra slave 67 godina postojanja.


1192559583506d4044e0c85168731045_orig.jpg

JSD Partizan spada u red najvećih sportskih društava u svetu, a po rezultatima, ostvarenjima i broju svojih vrhunskih sportista tokom proteklih 67 godina, jedno je i od najuspešnijih na svetu.

Fudbalski klub Partizan je za svojih 67 godina postojanja osvojio 24 titule šampiona, 12 puta bio pobednik Kupa, Srednjeevropski kup osvojio je 1978. godine, dok je 1966. bio drugi u Evropi.

U novijoj istoriji Partizan je dva puta igrao Ligu šampiona, a 5 puta u Ligi Evrope. Partizan je dao najviše reprezentativaca i ima najviše fudbalera koji su nastupili više od pedeset puta u državnom timu.

Najviše trenera u našoj Prvoj ligi je iz redova Partizana, a desetak nacionalnih selekcija sa svih kontinenata, kao selektori, vodili su Partizanovi stručnjaci, koji su bili treneri i najelitnijih klubova Evrope.

Partizan ima i omladinskih fudbalskih škola, koju je UEFA, uz Ajaksovu, proglasila za najbolju na kontinentu.

Prvih pet godina postojanja Partizan je bio oslonjen na Jugoslovensku armiju i bio sekcija pri njenom Centralnom domu. Od 1950. godine je samostalni klub u okviru Jugoslovenskog sportskog društva, čiji je glavni oslonac. Od tada Fudbalski klub ima potpunu samostalnost u sportsko-takmičarskom, organizacionom i materijalnom domenu.

"Ko je Partizanovac, ne treba mu još mnogo da bi bio srećan“, Duško Radović.
 
LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Grubor: Partizan je među najvećim dužnicima poreza, jer smo najviše

Grubor: Partizan je među najvećim dužnicima poreza, jer smo najviše ulagali

Tanjug |



Generalni sekretar fudbalskog kluba Partizan Darko Grubor rekao je da crno-beli imaju poreska dugovanja, ali da imaju i jasan plan i način na koji da ih reše.

231497_sgrubor01-blic-marko-metlas_f.jpg


"Ceo srpski sport je u teškoj situaciji, a mi smo među najvećim dužnicma, jer smo najviše ulagali u igrački kadar. Imamo izvore iz kojih očekujemo da izmirimo potraživanja, kao i jasan plan za izmirenje dugovanja koji su poznati Poreskoj upravi", rekao je Grubor.


On je istakao da Partizan u potpunosti posluje u skladu sa zakonskom regulativom.


"Ni u jednom trenutku nije postojala namera da se izbegne plaćanje poreskih obaveza", zaključio je Grubor.

Beogradski mediji preneli su da se Partizan nalazi na 178. mestu među 500 najvećih dužnika, odnosno da Poreskoj upravi Srbije mora da plati 3.700.000 evra.
 
LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Vermezović vratio Zabiju u tim

Vermezović vratio Zabiju u tim

IZVOR. B92, ZURNAL.RS



Libijski napadač Mohamed Zabija ponovo trenira sa prvim timom Partizana, prenosi zurnal.rs.



68945185079d50ed09d5473026148_orig.jpg


Skoro tri sedmice Zabija nije konkurisao za prvi tim crno-belih, ali je od subote opet u pogonu, pošto ga je trener Vladimir Vermezović priključio ostatku ekipe.

Zabija se nekoliko puta od dolaska u Beograd ogrešio o klupsku disciplinu, minulih deset dana ga je ‘drmala’ temperatura, a pošto je ozdravio, krenuo je nesmetano da trenira.
 
Član
Učlanjen(a)
03.08.2010
Poruka
1.037
[h=1]Marković se izvinio navijačima[/h]
Lazar Marković se izvinio navijačima Partizana zbog promašaja na meču protiv Intera koji je po svoj prilici koštao crno-bele pobede. Ostali fudbaleri srpskog šampiona tužni, ali i ponosni zbog svoje partije. Italijanski mediji puni hvale za igru mlade Partizanove ekipe, ali i za navijače Partizana od kojih su toliko zazirali uoči susreta.
Tragičar utakmice u Milanu Lazar Marković izvinio se navijačima posle minimalnog poraza od Intera u trećem kolu Lige Evrope.
Markovic.jpg


Marković je imao odličnu priliku da dovede crno-bele u vođstvo, a u samom finišu susreta čak i da donese pobedu svom timu protiv favorizovanog protivnika. Neposredno nakon njegovog promašaja, Rodrigo Palasio je pogotkom doneo svom timu trijumf.
„Ispostavilo se da sam ja tragičar. Posle moje prilike smo primili pogodak. Izvinjavam se svima, posebno navijačima koji su došli u ovolikom broju da nas podrže", rekao je Marković novinarima po okončanju susreta.
Novinare je posebno zanimalo šta mu je, po završetku susreta, rekao kapiten Intera Havijer Zaneti.
„Idemo dalje, to je fudbal", kratak je bio vidno potrešeni Marković.
Kao i svi u Partizanovoj ekspediciji, razočarenje nije krio ni kapiten Saša Ilić.
„Imali smo ozbiljnu priliku pred kraj meča i da se sve dobro završilo sada bismo pričali da smo pobedili veliki Inter sa 1:0. Šta je tu je, ovo nam je za nauk. Meni je drago što se ovako mlada ekipa isprsila klubu kao što je Inter i verujem da ćemo ovako igrati i u nastavku sezone", izjavio je Ilić.
Ilić je, takođe, posebno naglasio da je neophodno da se istrošena ekipa okrene mečevima Superlige.
Ilic.jpg


Igrom je bio zadovoljan i Medo Kamara, jedan od igrača koji su na svojim plećima izneli najveći teret na sredini terena.
"Igrali smo dobro, imali smo šansu da završimo utakmicu pre Intera. Ako ovako nastavimo, definitivno ćemo da osvojimo još neki bod", uveren je reprezentativac Sijera Leone.
Poraz je veoma teško pao i Ljubiši Tumbakoviću.
"Surovo, stvarno surovo", bio je prvi komentar sportskog direktora crno-belih. "Gori termin da se primi gol nismo mogli ni da zamislimo. Momci su zaslužili puno više od poraza, u prvom poluvremenu su bili maestralni, sjajni. Nekako ih je bilo bezbrižno gledati sa tribina i čekati situaciju da eventualno naprave nešto više u napadu. Uz sve to bilo je dopadljivo gledati ih", istakao je Tumbaković.
Vermezovic.jpg


Vladimir Vermezović je bio neraspoložen kada je stao pred novinare, ali i zadovoljan i ponosan zbog igre svog tima.
"Predstavili smo se u pravom svetlu. Šteta, mogli smo i bolje da prođemo... Inter je pokazao da je veliki tim, strpljivo su tražili šansu. Rezultatom ne mogu da budem zadovoljan, ali onim što smo pokazali mogu", izjavio je Vladimir Vermezović.
Trener crno-belih ističe kako je ovaj meč pokazatelj da njegov tim ima kvalitet da igra i protiv najboljih u Evropi.
„Igračima sam rekao da nemaju nijedan razlog da budu tužni. Komentarisaćemo utakmicu večeras, a već od sutra ćemo se truditi da je zaboravimo. Ovo će biti ispit za njihove mlade glave, međutim, verujem da će prevazići trenutnu situaciju. Dobro je što smo protiv Intera videli da možemo", naveo je popularni Vermez, koji nije propustio da naglasi da niko ne bi smeo da se ljuti na Lazara Markovića.
Grobari.jpg


Ni italijanski mediji nisu ostali ravnodušni na odličnu partiju fudbalera Partizana. Uticajna „Gazeta delo Sport" u prvi plan stavlja dobru igru Lazara Markovića koga nazivaju vrlo talentovanim, ali i sjajnu atmosferu koju su na „Meaci" napravili Grobari.
„Trideset sekundiemnja mnogo. Ili činjenica da na golu imate Handanovića, a ne mladog golmana kakav je Petrović Inter je za to vreme prošao od poraza do pobede", navodi ovaj list.
Italijanima, koji su se prepali Grobara pre ovog susreta, puna su usta bila hvale atmosfere koju su srpski navijači napravili.
„Bilo ih je više od 1.600 na tribinama. Pevali su tokom celog meča, ali i posle sudijskog zvižduka".

rts
 
Član
Učlanjen(a)
26.10.2012
Poruka
71
HIMNA

Dok Partizan bitke bije,
Hej, hej, hej,
Zastava se nasa vije,
Hej, hej, hej,
Parni valjak neka melje,
Hej, hej, hej,
Da ispuni nase zelje,
Hej, hej, hej,



Crno-beli, crno-beli,
Ma gde bili na tabeli,
Nek vas hrabri, nek vas jaca,
Pesma vasih navijaca,

Volim Partizan Crno-bele boje,
Volim Partizan kao oci svoje!


Da volim crno-bele
Ponosno kazem svima,
Volim to slavno ime,
I divim se samo njima

Na svetu nista lepse
Ne moze da postoji,
Nego sto je nasa ljubav
Prema Crno-beloj boji

Ljubav prema klubu,
Ne moze da prestane,
Dok zivim klicacu njemu:
Volim te Partizane!

Ja volim Partizana,
I svakog novog dana,
Kucace srce moje,
Za Crno-bele boje





Na jugu baklje kada se pale,
Hiljade Grobara pevace u glas,
Pobedu novu stecicemo lako,
Jer ceo Jug je sada uz Vas!)

Mi cemo uvek biti uz Tebe,
I ako ne budes opet prvak Ti,
U srcu nasem tuge ce biti,
O Partizane oprosticemo Ti...

O Partizane Ti dobro znas,
Koliko tebe ludo volim ja,
Juzni front za Tebe ce da gine,
O Partizane Ti dobro znas...



Kad ja podjoh
Na Stadion,
Na stadion JNA,
Ja ponesoh Crno-belu,
Crno-belu zastavu

Hrle reke navijaca,
Reke tvojih sinova,
Partizane sampione,
Sampione jedini




Verni navijaci mi smo
Beogradskog Partizana,
Slavnog tima svima znana,
Vecnom slavom obasjana

Mi bez njega ne mozemo,
Bodrimo ga srcem celim,
Divimo se samo njemu
I bojama crno-belim

Partizane nas si ponos,
Ti si nama sve na svetu,
Navijacku armiju Ti
Imas u tebe zakletu







Partizane jedini,
Mi za Tebe zivimo,
Samo Tebe volimo,
I Tebi se divimo

A kad dodju nevolje
I kad dodje tuga,
Uvek ce Te voleti
Grobari sa Juga !



Kada gledam tvoju igru,
Uvek osetim vedeinu,
Koju nosi silna moc

Ziveti za nasu boju,
Doziveti tu silinu,
Koju nam je dala noc

I kada nas sreca napusti,
Mi znamo da smo najbolji,
I kada nam bude tesko,
Sve do kraja mog zivota,
Od tebe necu poc

I kad dodje dan, taj tuzni dan
Kad izgubi nas Partizan...

'I kada ne budes prvi ti,
I kada se cuju zvizduci,
I tada cu Partizane znaj,
Da te volim ja...'





Mi volimo
I bodrimo,
Samo jedan klub na svetu celom

I pevamo,
Svaki dan:
Samo napred Partizan!




Izvor: medjed.org
 
Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
14.09.2012
Poruka
121
Partizan ima najbolju omladinski skolu najbolji primeri za to su Adem Ljajic,Stevan Jovetic,Lazar Markovic...
 
Učlanjen(a)
14.09.2012
Poruka
121
[TABLE="class: contentpaneopen"]
[TR]
[TD="class: contentheading, width: 100%"]Večiti derbi [/TD]
[TD="class: buttonheading, width: 100%, align: right"] [/TD]
[TD="class: buttonheading, width: 100%, align: right"] [/TD]
[TD="class: buttonheading, width: 100%, align: right"] [/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Rezultati svih prvenstvenih utakmica Partizana i Crvene Zvezde:

1954/55
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 9:1

1955/56
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 9:1

1956/57
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 5:4

1957/58
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 4:3
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 4:2

1958/59
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 2:1
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 2:0

1959/60
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 2:0
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 4:0

1960/61
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 5:5
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 5:3

1961/62
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 2:1
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 3:0

1962/63
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 7:3
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 1:5

1963/64
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 6:2
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 4:0

1964/65
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 2:2
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 2:2

1965/66
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA4:2

1966/67
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA5:5
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 6:3

1967/68
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 0:1
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 8:0

1973/74
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 3:6
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 3:5
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 5:0 (bez borbe)
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 6:3

1975/76
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 8:0
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 6:0
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 4:5
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 5:6

1977/78
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 2:3
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 2:2
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 5:3
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 6:6

1979/80
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 6:5
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 4:3
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 3:4
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 4:3

1980/81
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 1:2
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 3:2
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 1:1
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 4:5

1981/82
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 8:4
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 10:8
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 7:9
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 5:5

1982/83
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 4:9
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 5:9
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 1:14
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 4:7

1983/84
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 2:7
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 5:6

1984/85
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 2:8
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA4:7

1985/86
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 3:4
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 5:2
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 2:0
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 9:2
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 6:2
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 5:3

1986/87
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 7:2
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 3:2
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 2:2
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 3:1
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 4:3
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 4:1

1987/88
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 2:2
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 7:0
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 4:1
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 10:2
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 6:5
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 10:2

1988/89
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 6:2
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 8:2
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 10:3
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 2:2
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 12:1
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 4:2

1989/90
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 9:4
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 4:2
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 7:3
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 5:1
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 9:5
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 10:7

1990/91
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 3:7
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 2:6
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 3:7
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 4:4

1991/92
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 1:8
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 3:5
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 0:4
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 2:8

1992/93
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 0:5 (bez borbe)
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 1:9
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 5:9
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 5:4

1993/94
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 7:3
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 6:2
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 5:0 (bez borbe)
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 9:4
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 3:1
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 8:3
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 2:1

1994/95
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 9:2
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 4:0
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 4:0
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 4:0
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 10:1
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 5:1
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 9:3

1995/96
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 0:15
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 7:14
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 2:9
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 0:10

1996/97
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 3:2
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 4:8
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 2:4

1997/98
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 1:4
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 4:7
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 1:6
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 3:3
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 1:4
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 4:13

2001/02
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 6:10
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 1:7
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 3:7
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 6:7
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 5:9

2002/03
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 3:14
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 6:11
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 5:8
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 4:8
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 0:5 (bez borbe)
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 0:5 (bez borbe)

2003/04
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 6:4
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 4:12
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 0:5 (bez borbe)
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 5:0 (bez borbe)

2004/05
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 3:6
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 4:7
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 5:13
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 0:5 (bez borbe)

2005/06
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 4:2
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 5:2
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 5:1
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 5:4
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 3:1

2006/07

PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 3:0
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 4:2
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 6:4
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 3:4
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 3:1
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 6:0

2007/08

PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 4:3
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 10:2
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 4:1
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 2:8
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 5:4
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 4:2
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 4:5 (penalima)
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 5:2
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 3:2


2008/09
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 2:1
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 3:0
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 5:1
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 8:3


2010/11

PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 4:2
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA 11:1


UKUPAN BILANS
(BEZ UTAKMICA REGISTROVANIH SLUŽBENIM REZULTATOM)

POBEDA PARTIZANA: 93

POBEDA CRVENE ZVEZDE: 56
NEREŠENIH REZULTATA: 13
GOL RAZLIKA: 735:645 ZA PARTIZAN
 
Natrag
Top