Filmske recenzije...ali KAKVE filmske recenzije :)))))

Član
Učlanjen(a)
05.03.2010
Poruka
35
Kod:
[url=http://filmske-recenzije.blogspot.com/]FILMSKO PALAMUĐENJE[/url]

evo samo dvije da shvatite otprilike o cemu se radi:

Nine Dead vam može biti prekrasan i nadasve zanimljiv i originalan film iz ovih razloga :

1.ukoliko kojim slučajem živite u nekom zabrđu pored nekog sela u Burkini Faso, pa još uvijet nemate ni televiziju, što je razlog da se radujete kao mlad majmun banani, kad jednom godišnje dođe film u bioskop vašeg sela, a taj dan se označava crvenim slovom u kalendaru.

2. ukoliko nikad niste pogledali nijedan od 6 nastavaka "Saw"..ustvari ako niste ni čuli za njih.

3. ukoliko ste heterosexualni muškarac ili lezbejka koji/a voli da se samozadovoljava gledajući kako krv lipće po netalentovanim ali Holivudu preko potrebnim zgodnim glupačicama kao što je Melissa Joan Hart
Odysseus & the Isle of Mists (2008) je, što bi braća Makedonci rekli: pogolemo đubre. Za ovaj film vrijedi ista recenzija kao i za Fake Identity (2008) sa Valom Kilmerom u glavnoj ulozi: sat i po vremena vaših života će biti pametnije utrošeno ako budete buljili u blank screen saver. Bolje je i to nego da pogledate jedan od ova dva filma.
 
Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
05.02.2010
Poruka
198
LEGION (2010)

Divan, krasan i nadahnut film....za one koji uživaju npr u bravoruznim dijalozima i zapletima Siniše Pavića koji nas već decenijama raduje svojim novim projektima na tv ekranima. Vrhunski scenario sa ništa manje odličnim glumcima, uz "teligentnu" glumu...NOOOOOOOOOTTTTTTTTTTTTT!!!
Ili, kratko i jasno: ko pogleda ovaj film i kaže da je dobar - kurva mu je keva. Eto!
Orginalno 100% :lol:
 
Natrag
Top