Filmovi za putnike u autobusu

Učlanjen(a)
22.09.2010
Poruka
25
Često sam putovao autobusom na raznim mestima i gledao filmove u autobusu.
Ali često se dešavalo da u autobusu imaju monitore a da ne puste ništa.
Jednom davno dok su se još gledale video kasete pustili su domaći film Mala noćna muzika , zvuk je bio jako loš pa su ga podešavali ali se on stalno iznova kvario , pa su na drugoj video kaseti pustili domaći film Varljivo leto '68 ali tad je mrdala slika.
Jednom su pustili domaći film Druga Žikina dinastija , odmah posle toga prethodni deo Žikina dinastija , zato što im je tako bilo narezano na disku , svim putnicima su bili zanimljivi likovi iz tih filmova. Domaći film Lepa sela lepo gore su pustili jednom kad sam bio u drugom redu u autobusu, odlično se video ekran na monitoru i zvuk se odlično čuo, kao da sam gledao film kod kuće ali kad sam se vraćao sa tog putovanja pustili su domaći film Ringeraja, tad nisam bio baš blizu monitora i nisam mogo normalno da gledam.
Seriju Selo gori a baba se češlja su pustili jednom u vreme kad je ta serija bila još nova ali te epizode sam već bio gledao pa mi nije bilo zanimljivo. Domaći film Idi mi, dođi mi pustili su jednom posle toliko sati vožnje kad sam bio siguran da neće pustiti ništa, međutim posle nekog vremena autobus je stao da se putnici odmore od vožnje i film su izgasili.
Zadnji put kad sam gledao film u autobusu bio je film G.I. Joe: The Rise of Cobra ali zvuk nisu pustili , nisam bio baš blizu monitira i bilo mi je nezgodno da gledam film, ali film mi se dopao, za razliku od ostalog što sam naveo da su pustali, G.I. Joe: The Rise of Cobra nisam pre toga gledao a ostalo jesam.

Po meni za putnike u autobusu je najbolje da pustaju domaće filmove jer na stranim filmovima ne mogu svi putnici da vide dobro prevod jer su monitori mali u autobusu.

Koje ste filmove vi gledali kad ste putovali autobusom i koji su filmovi po vama najbolji za putnike u autobusu ?
 
Top