Filmovi za izbegavanje

Član
Učlanjen(a)
01.09.2009
Poruka
482
The Gauntlet (1977) sa Klintom Istvudom.Još jedan treš koji je poslužio za razvijanje "filmske" karijere njegove tadašnje pratilje Sondre Locke.Zaobiđite - ostavlja loš ukus u ustima .
Koliko je loš najbolje se da videti iz ovog inserta (španski samo podcrtava šmiru koja preovlađuje u filmu) :

[YOUTUBE]HzIigdoDOt8[/YOUTUBE]
 
Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
01.09.2009
Poruka
482
Kako Perica zamišlja zombije...

Hunting Grounds :

HTML:
http://www.imdb.com/title/tt1235433/

Evo i ilustrativnog primera ovog ultra-mega-giga trešolikog ostvarenja (kada "glumci" nisu u stanju da odglume čak ni zombije,onda sa filmom nešto zaista nije u redu...) :

[YOUTUBE]Sn6p8FdMivc[/YOUTUBE]


wacko2wacko2wacko2wacko2wacko2
 
Član
Učlanjen(a)
01.09.2009
Poruka
482
Kako Perica zamišlja vremenski paradoks...

Ovo,definitivno,nije film za ljubitelje Sf-a (u koje spadam)...Ovo,definitivno,nije čak ni film za ljubitelje Stargate svemira (u koje ne spadam)...Ovo,pre svega,nije film za sve one koji i vole i mrze Dr. Rodney McKay-a iz Stargate Atlantis-a...Ovo je film za retardirane sestriće ljudi koji gotive ( za mene očajan) Stargate SG-1.
Stargate:Continuum (IMDb vas laže,ne verujte njenim zvezdicama)
HTML:
http://www.imdb.com/title/tt0929629/

Ako ste se ikada dotakli problema hronomocije,čitali Andromeda almanah,biblioteku Kentaur,časopis Sirius...jasno vam je koliko je vremenski paradoks složen.Ovaj film ga razrešava na nivou (priglupog) polaznika vojnog kursa protiv-požarne zaštite : ovo hladno je voda,ono vrelo je vatra - pumpaj !
Bespotrebno ćete utrošiti vreme na skidanje/gledanje pomenutoga ostvarenja (čak ni 5 sekundi MIG-ova koji obaraju vanzemaljske letelice nije vredno truda )

[YOUTUBE]LNpsMh9cXuU[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]NO6__H25Rm0[/YOUTUBE]
 
Član
Učlanjen(a)
29.05.2010
Poruka
466
E,pošto ja imam specifičan ukus-svi akcijski,trileri i romantične komedije su za zaobilaženje.

Avatar takođe,neću da ga gledam iz principa,jer svi lude za njim,a i čini mi se kao glupost,ne sviđa mi se ništa što nema veze sa realnošću.A i takva sam osoba-nikada ne prihvatam opšte mišljenje,ono što svi rade-ja neću.

Po meni,film je glup ako iz njega ne možeš da izvučeš neku pouku,ako ne može u tebi da izazove neku emociju ili ako nije rađen po istinitoj priči.

Ja kada vidim da je film po istinitom događaju,onda se duplo zainteresujem. :)
 
Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
09.12.2009
Poruka
97
re

Avatar je baš po istinitom dogadjaju odgledaj ga pa ćeš videti


Kick-Ass izbegavati
 
Član
Učlanjen(a)
23.03.2010
Poruka
160
Pa kad se sve sabere i oduzme vecinu novih filmova nije vredno pogledati.Meni su poebno antipaticne romanticne komedije,a i filmovi radjeni po stripovima su prilicni promasaji.O debilizmu snimanja filmova po video igrama ne treba trositi reci.
 
Član
Učlanjen(a)
13.08.2009
Poruka
11
Spoiler alert


Ne gledajte Splice, sa Adrijanom Brodijem,oduran film. Evo i spoiler- Njih dvoje su naucnici geneticari,naprave cudoviste sa ljudskim oblikom,zabranjeno naravno,prvo ih ono gleda dok rade ono,pih,onda Brodi radi ono sa stvorenjem koje je zenskog pola, da bi na kraju stvorenje promijenilo pol i silovalo glavnu glumicu. SHIT na kub.
 
Član
Učlanjen(a)
22.07.2009
Poruka
1.124
Paranormal Activity. Najgluplji film koji sam pogledao. Žao mi je samo 2 sata života i para koje sam potrošio u kinu.
 
Natrag
Top