Филмови и серије бивше Југославије са оценим од 5 до 10

Који вам је тв пројекат бољи ?

 • Серијал Село гори, а баба се чешља

  Votes: 2 100,0%
 • Серијал Мој рођак са села

  Votes: 0 0,0%
 • Серијал Луд, збуњен, нормалан

  Votes: 0 0,0%
 • Филм Заједно

  Votes: 0 0,0%
 • Филм Мотел Нана

  Votes: 0 0,0%
 • Филм Лед

  Votes: 0 0,0%
 • Филм Таква су правила

  Votes: 0 0,0%

 • Total voters
  2
Učlanjen(a)
26.03.2013
Poruka
50
Ево у овој теми напишите ви које сте гледали филмове и серије и како сте оценили тај пројекат.
Ово је моја листа:


Играна серија или филм се може оценити тек кад се одгледа цели пројекат. Оцењује се на основу квалитета глумаца, сценарија, режије, екстеријера, ентеријера. Најбољи филм јесте филм Заједно (2011).

Серијали

Серијал Село гори 89 епизода - Оцена 10.0
Серијал Мој рођак са села 28 епизода - Оцена 10.0
Серијал Жикина династија 10 делова - Оцена 10.0
Серијал Луд, збуњен, нормалан 288 епизода - Оцена 10.0
Серијал Срећни људи 70 епизода - Оцена 9.5
Серијал Грех њене мајке 18 епизода - Оцена 9.5
Серијал Равна гора 10 епизода - Оцена 9.0
Серијал Војна академија 23 епизоде - Оцена 9.0
Серијал Најбоље године 318 епизода - Оцена 8.5
Серијал Наша мала клиника (ХР) 112 епизода - Оцена 8.0
Серијал Андрија и Анђелка +40 епизода - Оцена 8.0
Серијал Не дај се, Нина 52 епизоде - Оцена 7.5
Серијал Бела лађа 90 епизода - Оцена 7.5
Серијал Криза средњих година 24 епизоде - Оцена 7.0
Серијал Вратиће се роде 25 епизода - Оцена 7.0
Серијал Ларин избор 347 епизода - Оцена 6.5
Серијал Нијесмо ми од јуче 60 епизода - Оцена 6.5
Серијал Понос Раткајевих 185 епизода - Оцена 6.5
Серијал Отписани 13 епизода - Оцена 6.0

Филмови

Заједно (2011) - Оцена 10.0
Мотел Нана (2010) - Оцена 10.0
Лед (2012) - Оцена 10.0
Таква су правила (2014) - Оцена 10.0
Партизанска ескадрила (1979) - Оцена 10.0
Жена са сломљеним носем (2010) - Оцена 10.0
Код амиџе Идриза (2004) - Оцена 10.0
Бели лавови (2011) - Оцена 10.0
Три полицајца (2015) - Оцена 10.0
Клопка (2007) - Оцена 9.5
Врхови Зеленгоре (1976) - Оцена 9.5
Небеска удица (2000) - Оцена 9.5
Мртав ладан (2002) - Оцена 9.0
1 на 1 (2002) - Оцена 9.0
Армин (2007) - Оцена 9.0
Устаничка улица (2012) - Оцена 9.0
Бумеранг (2001) - Оцена 9.0
Кајмак и мармелада (2003) - Оцена 9.0
Бићемо прваци света (2015) - Оцена 9.0
Валтер брани Сарајево (1972) - Оцена 9.0
Ма није он такав (2010) - Оцена 8.5
Црни бомбардер (1992) - Оцена 8.5
Точкови (1999) - Оцена 8.5
Потера за Срећком (2005) - Оцена 8.5
Мост (1969) - Оцена 8.5
Србија у великом рату (Документарни) - Оцена 8.5
Специјално васпитање (1977) - Оцена 8.5
Парада (2011) - Оцена 8.5
Мала ноћна музика (2002) - Оцена 8.0
Птице које не полете (1997) - Оцена 8.0
Апсолутних 100 (2001) - Оцена 8.0
Гори ватра (2003) - Оцена 8.0
Вир (2013) - Оцена 8.0
Роде у магли 1 и 2 (2009) - Оцена 7.5
Ледина (2003) - Оцена 7.5
Сиви камион црвене боје (2004) - Оцена 7.5
Смрт човека на Балкану (2012) - Оцена 7.5
Наташа (2001) - Оцена 7.5
Духови Сарајева (2007) - Оцена 7.5
Ужичка Република (1974) - Оцена 7.0
Битка на Неретви (1969) - Оцена 7.0
Битка на Сутјесци (1973) - Оцена 7.0
Изгубљени принц (2012) - Оцена 7.0
Мали свет (2003) - Оцена 7.0
Халимин пут (2012) - Оцена 7.0
Чекај ме, ја сигурно нећу доћи (2009) - Оцена 7.0
Десант на Дрвар (1963) - Оцена 6.5
Последни круг у Монци (1989) - Оцена 6.5
Седам и по (2006) - Оцена 6.5
Кругови (2013) - Оцена 6.5
Здухач, значи авантура (2011) - Оцена 6.5
32. децембар (2009) - Оцена 6.5
До Коске (1996) - Оцена 6.0
Добро уштимани мртваци (2005) - Оцена 6.0
Професионалац (2003) - Оцена 6.0
Небо изнад нас (2015) - Оцена 6.0
Фалсификатор (2013) - Оцена 6.0
Орлови рано лете (1966) - Оцена 6.0
Атриљеро (2012) - Оцена 6.0
Ране (1998) - Оцена 5.5
Кад сване дан (2012) - Оцена 5.0
Мали Будо (2014) - Оцена 5.0
Нафака (2006) - Оцена 5.0
Последни час (2008) - Оцена 5.0
Тешко је бити фин (2007) - Оцена 5.0
Атомски здесна (2014) - Оцена 5.0
Нож (1999) - Оцена 5.0
Остављени (2010) - Оцена 5.0
Ко то тамо пева (1980) - Оцена 5.0
Читуља за Ескобара (2008) - Оцена 5.0
Јагода у супермаркету (2003) - Оцена 5.0
Српски филм (2010) - Оцена 5.0
Синовци (2006) - Оцена 5.0
Диши дубоко (2004) - Оцена 5.0
Она воли Звезду (2001) - Оцена 5.0
На путу (2010) - Оцена 5.0
Држава мртвих (2010) - Оцена 5.0
Седамдесет и два дана (2010) - Оцена 5.0
Лепа села лепо горе (1996) - Оцена 5.0
Мост на крају света (2014) - Оцена 5.0
 
Natrag
Top