Šta je novo?

Filip Vujanović auto-stopom išao na proslavu

  • Začetnik teme Black Predator
  • Datum pokretanja
Black Predator

Black Predator

Učlanjen(a)
07.02.2010
Poruka
14.864
Filip Vujanović auto-stopom išao na proslavu

PODGORICA - Da ne bi zakasnio na proslavu Dana opštine Pljevlja, crnogorski predsednik Filip Vujanović je na svetkovinu stigao starim “golfom 2” kojeg je stopirao na putu od Žabljaka do Pljevalja.

[SIZE=+0]Sve se odigralo neočekivano, jer je predsednik helikopterom MUP Crne Gore iz Podgorice trebalo da stigne u grad pod Golubinjom. Međutim, gusta magla primorala je pilota da letilicu prizemlji u mesto Vrela kod Žabljaka, a ne na Kosanicu kako je predviđeno. Kada su čuli za promenu maršrute, iz Kosanice su brzo krenuli policijci pljevaljske opštine zaduženi za Vujanovićev doček. Međutim, on nije mogao da čeka, već je rešio da se snalazi. Društvo mu je pravio savetnik.

Očevici događaja pričaju da je Vujanović po izlasku iz helikoptera primetio dvojicu meštana, prišao im i rukovao se, a oni zbunjeni iznenadnim dolaskom predsednika srdačno ga pozdravili. Sve se dešavalo blizu saobraćajnice koja vodi ka Pljevljima, a kada se na putu pojavio stari “golf “ predsednik je mahnuo rukom i zaustavio vozača!

- Možemo li sa vama ja i moj savetnik - upitao je predsednik vozača.
- Naravno da možete - odgovorio je nesuđeni vozač predsednika države.
- Upadamo - rekao je predsednik.

Nažalost, druženje ove trojke na putu nije dugo trajalo, jer su im nekoliko kilometara dalje u susret naišla vozila iz pratnje policije i pljevaljske opštine. Predsednik je, ipak, morao da izađe iz “golfa” i pozdravi se sa meštaninom.

U kratkoj vožnji predsednik Vujanović uspeo je da sazna samo prezime vozača (Vujačić), ali ne i ime.

- Čovek je bio škrt na rečima, ljubazan, ali istovremeno i zbunjen... - saopštili su iz kabineta predsednika.

[SIZE=+0]I ovaj događaj govori zbog čega je Filip Vujanović najpopularnija politička ličnost u Crnoj Gori. Već duže vreme nosi epitet “narodnog čoveka” koji se za razliku od drugih političkih kolega ili stranačkih lidera potpuno slobodno šeta sam po Podgorici, bez ličnog obezbeđenja.


Izvor:
Novosti.rs[/SIZE]
[/SIZE]
 
Top