FC Internazionale Milano ~ Nerazzurri

Dali će Eto igrati bolje u Interu od Ibrahimovća?

  • Da

    Votes: 1 12,5%
  • Ne

    Votes: 7 87,5%

  • Total voters
    8
  • Poll closed .
LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Novi trener Intera: Telefonski poziv je bio dovoljan da prihvatim p

Novi trener Intera: Telefonski poziv je bio dovoljan da prihvatim posao


Tanjug / N.T. |



Novi trener fudbalera Intera Andrea Stramaćoni rekao je da je odmah prihvatio poziv predsednika kluba Masima Moratija da preuzme vođenje prvog tima.

222344_inter-radost-foto04-reuter_f.jpg


Stramaćoni je minulog vikenda sa mladim timom Intera osvojio titulu prvaka Evrope, a na klupi seniora zamenio je Klaudija Ranijerija, koji je beležio razočaravajuće rezultate.


"Kada predsednik kluba pozove, uvek se javljam na telefon. To nije ništa čudno. I sada sam se javio kad je Morati pozvao i eto, sada sam prvi trener Intera", rekao je Stramaćoni italijanskim medijima.


Ranijeri je dobio otkaz dan nakon poraza u prvenstvenom derbiju od Juventusa u Torinu (2:0).


Ekipa iz Milana trenutno zauzima osmo mesto na tabeli Serije A sa 10 bodova manje od trećeplasiranog Lacija.
 
LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Macola: Smena Ranijerija je greška

Macola: Smena Ranijerija je greška


Agencije |



Legenda milanskog Intera Sandro Macola rekao je da je uprava kluba pogrešila što je otpustila trenera Klaudija Ranijerija.

216138_610x7_f.jpg


"Inter se već neko vreme nalazi u krizi igre i rezultata. Morate da budete u klubu kako biste tačno znali šta se dešava, ali ja sigurno ne bih otpustio Ranijerija. Nije on jedini krivac", rekao je Macola italijanskim medijima.

Ranijeri je sinoć dobio otkaz, a umesto njega na klupu "neroazura" došao je Andrea Stramakjoni, dosadašnji trener mladog tima Intera.

"Ne poznajem ga i zato sada ne mogu sudim o njemu. Očigledno je da je u mlađim kategorijama imao sjajne rezultate. Sve zavisi kako će se snaći i da li će ga ekipa slušati", dodao je Macola.


On je podsetio da Inter, uprkos lošim rezultatima u Seriji A, još ima šansu da obezbedi plasman u evropska takmičenja sledeće sezone.
 
LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Inter: Razmislićemo da li da vratimo Balotelija

Inter: Razmislićemo da li da vratimo Balotelija


B.V. |



Čelnici milanskog Intera demantovali su početak pregovora o povratku Marija Balotelija, ali ne negiraju zainteresovanost da vrate kontroverznog napadača Mančester sitija na Đuzepe Meacu.

229224_131043balotelif_f.jpg


Zvaničnici italijanskog Intera ciljeve letnjeg prelaznog roka odrediće u zavisnosti od igrača koje će staviti na transfer listu.

''O povratku Balotelija moći ćemo da razgovaramo tek za najviše dva meseca, i to u zavisnosti od raspoloženja Mančester sitija da ga pusti, ali i situacije sa igračima koji će napustiti Inter'', rekao je tehnički direktor Intera Marko Branka.

Mario Baloteli je u Mančester sitiju od 2010. godine, ali je skoro ceo svoj boravak u Mančesteru obeležio skandalima i problemima sa klupskom disciplinom.

''Trenutno smo fokusirani na povratak Fredija Guarina i predstojeći meč protiv Kaljarija'', rekao je Branka.

Kriza u Interu biće odlučujuća po pitanju mogućnosti kluba da dovede adekvatna pojačanja, uključujući Balotelija.

''Moramo biti svesni da je ova sezona žrtvovana. Ipak, mislim da nam šanse za bolja pojačanja rastu u slučaju da ostvarimo plasman u Ligu šampiona'', zaključio je Branka.
 
LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Deki Stanković: Stramaćoni je sjajan trener

Deki Stanković: Stramaćoni je sjajan trener


Blic


Vezista Intera Dejan Stanković imao je samo reči hvale za novog trenera Andreu Stramaćonija, koji je na klupi nasledio Klaudija Ranijerija posle serije neuspeha.

222451_italije-dejan-stankovic-foto06-reuter_f.jpg


"Odlično radimo sa njim, Stramaćoni je sjajan trener, a da li će biti sa nama i naredne sezone, o tome će odlučivati predsednik. I pored toga što je mlad, ima prave ideje. Nadam se da možemo da slavimo u svih osam preostalih utakmica i da će tako on ostati sa nama", rekao je Stanković, koji je u karijeri radio sa mnogim velikim trenerima, kao što su između ostalih Žoze Murinjo ili Sven Goran Erikson.


Nekadašnji kapiten "orlova" svestan je da su nero-azuri ostvarili razočaravajuće rezultate do sada i da moraju da poprave utisak do kraja sezone.

"Očekuje nas mnogo direktnih duela u kojima će se gubiti bodovi. Sezona je veoma čudna i ako uspemo da se vratimo na kolosek i zauzemo treće mesto, to bi bio ogroman uspeh", istakao je Stanković za italijanske medije.
 
LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Inter zainteresovan za Kolarova

Inter zainteresovan za Kolarova

Izvor. B92, Beta | JT


Sportski direktor Intera Marko Branka rekao je da milanski klub želi da dovede reprezentativca Srbije Aleksandra Kolarova, igrača Mančester Sitija.

6555534594f7ec60ada8ca422553219_orig.jpg

„Kolarov je igrač koji nas interesuje, ali tom temom bavićemo se na kraju sezone“, rekao je Branka za klupske novine.

Branka je dodao da saigrač srpskog fudbalera Mario Baloteli, koji je karijeru počeo u Interu, nije ponovo u planovima tog kluba.

„Baloteli je dobar, ali nije u našim planovima“, naglasio je Branka.

Kolarov je već igrao u Italiji, pošto je od 2007. do 2010. godine nastupao za Lacio. Pre toga je branio boje OFK Beograda i Čukaričkog.
 
LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Inter dovodi Blana, a tokom leta M'Vilu i Hazarda

Inter dovodi Blana, a tokom leta M'Vilu i Hazarda


Blic


Đanpjero Gasperini i Klaudio Ranijeri možda neće biti jedini treneri Intera koji će u ovoj sezoni dobiti otkaz.

229164_sblan_f.jpg


Aktuelnom šefu stručnog štaba nero-azura Andrei Stramaćoniju nije u ovom trenutku uzdrmana pozicija ali je Masimo Morati prelomio da tokom leta dovede neko "jako ime", odnosno iskusnog trenera koji će dovesti tim sledeće sezone do samog vrha u Seriji A.


Izbor je za sada pao na Francuza Lorana Blana koji je dospeo u prvi plan posle precrtavanja Andrea Viljasa Boaša.

Naime, u Interu veruju da je Viljas Boaš precenjen stručnjak, odnosno da bi morao da vodi neke manje ekipe kako bi imao kasnije dovoljno iskustva za najveća iskušenja.

Zato je tu Blan, koji će od Intera dobiti ponudu posle Evropskog prvenstva u Poljskoj i Ukrajini.

Dovođenjem Blana, Inter bi dospeo u poziciju da tokom leta kupi iz Lige 1 Jana M'Vilu i Edena Hazarda.
 
LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Stramačoni ne računa na Stankovića

Stramačoni ne računa na Stankovića

Izvor. B92 | NĐ


Trener Intera Andrea Stramačoni saopštio je spisak igrača na koje računa za predstojeću sezonu, a na njemu nema Dejana Stankovića.

9636645934ff6e54c5f739398495881_orig.jpg

između ostalih na spisku nema dugogodišnjeg golmana Žulija Sezara i prošlogodišnje akvizicije iz madridskog Atletika Dijega Forlana.

Iako je Stanković rekao da sebe vidi samo u Interu i da tamo želi da završi karijeru. Nema sumnje da će mu ovo u mnogome poremetiti planove i da će morati da potraži novu sredinu.

Ekipa Intera je pronašla zamenu za iskusnog čuvara mreže u vidu Samira Handanovića koji je došao iz Udinezea za deset miliona eura.

Za bivšeg kapitena reprezentacije Srbije interesovanje je pokazao londonski Vest Hem, koji je čak objavio da će vrlo uskoro ući u pregovore oko dovođenja bivšeg kapitena Crvene zvezde.
 
LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Materaci: Kasano će biti pravo pojačanje Intera, samo da malo "skra

Materaci: Kasano će biti pravo pojačanje Intera, samo da malo "skrati jezik"

Blic



Fudbaler Intera Marko Materaci smatra da bi Antonio Kasano mogao u mnogome da pomogne ekipi da dođe do dobrih rezultata u sezoni, ali bi morao da nauči da ćuti kad treba.

247847_mdf93296_f.jpg


"Antonio mora da u sebi uvek broji do deset pre nego što otvori usta. Do sada je brojao samo do osam izgleda. Ipak, kada bi se Kasano koristio u pravom smeru, bio bi veliko pojačanje", napisao je Materaci u kolumni u listu Gazeta delo Sport.


On dodaje i da će Inter sa Snajderom, Militom i oporavljenim Kivuom i Samjuelom u odbrani biti konkurentan za titulu.

"A jeste tek videli kako mali Ranokija igra? Kao što sam i predvideo ranije, postao je moj naslednik", napisao je Materaci.





 
Član
Učlanjen(a)
20.07.2009
Poruka
1.228
Večeras će da bude interesantno, Inter dolazi u izmenjenom sastavu ali opet će biti sjajna utakmica.
 
Natrag
Top