FC Internazionale Milano ~ Nerazzurri

Dali će Eto igrati bolje u Interu od Ibrahimovća?

• Da

Votes: 1 12,5%
  • Ne

Votes: 7 87,5%

• Total voters
    8
  • Poll closed .
Član
Učlanjen(a)
20.07.2009
Poruka
1.228
POGLEDAJTE FANTASTIČNE POGODKE SA UTAKMICE INTER - SIJENA (Pogotovo Veslija Snajdera)

[YOUTUBE]kOzb8jt5o2M[/YOUTUBE]

Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
658
Decko je klasa.

Tipujem na njega da bude proglasen za najboljeg fudbalera na kraju sezone.

Učlanjen(a)
08.02.2009
Poruka
5.533
Ne znam dal si ga gledao, ali on dečko barem kolko sam ja video stane i pogleda unaokolo. A ovi ostali tutubani idu na prangiju :rofl: Govorim o Laciju :D

Član
Učlanjen(a)
13.02.2009
Poruka
1.014
Ne znam dal si ga gledao, ali on dečko barem kolko sam ja video stane i pogleda unaokolo. A ovi ostali tutubani idu na prangiju :rofl: Govorim o Laciju :D

Pa dobro, pošto govoriš o Laziu to onda menja stvari.
Nije loš Ledesma, ne kažem ja, ali nikako ja njega ne bih za čoveka koji bi trebao da bude odlučujući u nečemu.

Član
Učlanjen(a)
20.07.2009
Poruka
1.228
Kivu se iz Verone seli u Milano

00018263.jpg

Rumun Kristijan Kivu, fudbaler Intera, napustio je bolnicu u Veroni u kojoj se oporavljao od operacije lobanje, koja mu je napukla u utakmici 18. kola Serije A protiv Kjeva 6. januara.

U toj utakmici, u kojoj je Inter slavio sa minimalnih 1:0, Kivu je napustio teren u 48. minuti posle jednog sudara sa Serđom Pelisijeom, te je ubrzo prevezen u bolnicu gde mu je izvršen operativni zahvat na napukloj lobanji kako bi se smanjio hematom.

Srećom, oporavak rumunskog 29-godišnjeg reprezentativca odvija se dobro, pa je Kivu u nedelju napustio bolnicu u Veroni.

- Kristijan je OK, proces oporavka posle operacije teče normalno. Sledećih nekoliko dana provešće u bolnici u Milanu, u kojoj će obaviti nove testove - izjavio je Franko Kombi ispred doktorske službe Intera.
Kivu se preko Interovog sajta zahvalio svim navijačima na brizi i porukama podrške.

Izvor: sportal.rs

Natrag