Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
nije tačno,njegova prirodna pozicija je zadnji vezni a može da igra i kao centralninjegova prirodna pozicija je veznjak,mada moze i kao zadnji vezni
nije tačno da sam neobjektivan,vrlo sam objektivan.tačno je da barselona igra lepši i bolji fudbal od reala ali je i tačno da uvek kad treba malo da se poguraju sudija je tu.jel bilo tako protiv čelsija u londonu predprošle god u lš?jel bilo protiv intera prošle kad je isključio motu bzv?jel bilo i sad u el cllasicu kad je kod 2-0 za barsu mogao mirne duše da svira penal za real i crveni valdesu?jel nisu dali treći gol protiv reala iz ofsajda? to su sve sitnice koje odlučuju mnogo toga. pa evo ti i sinoć,kako je barsa dala gol,lopta za valensiju sudija prekine igru(da li je svirao faul za barselonu ne znam ali nije imao razloga)i oni iz te akcije daju golstvarno nisi objektivan . ja razumijem navijas za real i to je uredu , al za neuspjehe i losu igru svog kluba netrebas traziti razloge u navodnom siljenju sudija barceloni. to cak nerade ni marca ni as, novine koje su naklonjene real madridu . as je isao cak dotle da je postavio sliku na kojoj je potoshopom izbrisao zadnjeg igraca i napisali su da je dani alves bio u ofsajdu. po tebi ispada kako kazes deset utakmica to je brat bratu 20 bodova . što pobjeda, što nerjesenih utakmica.