FBI: Vanzemaljci ostali na Zemlji

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
rep-vanzemaljac_620x0.jpg


VANZEMALJCI su, izgleda, zaista pohodili Zemlju. I ne samo da su je posetili, nego neki i zauvek ostali na našoj planeti, i to u blizini meksičkog gradića Rozvela, u Novom Meksiku.

U najnovijem otkriću, odgonetnutom u tajnim dokumentima FBI, specijalni agenti koji su se bavili „neidentifikovanim tajnim objektima“ pedesetih godina prošlog veka, navode da „ ne samo da su tri leteća tanjira pala na Rozvel, nego da je u svakom od njih bilo po jedno biće izvan planete“. U tim, nepoznatim letećim objektima, obeledanjuje se ovih dana, pronađena su tela ljudskog oblika,“ svega 91 centimetar visoka i obučena u odeću od nepoznatog materijala, nalik pilotskoj“.

Agenti FBI pozivaju se na izjave svedoka i inspektora Vazduhoplovnih snaga, pripisujući im zasluge za ovo otkriće, posle koga se , eto, saznaje da su letelice srušene, a vanzemaljci stradali zbog „jakih radarskih snaga koje su omele upravljačke mehanizme NLO“.


(novosti.rs)
 

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
FBI objavio tajne dokumente o vanzemaljcima

Pravi "Dosije X"


FBI objavio tajne dokumente o vanzemaljcima





Izvor: Blic I.Kešanski | 11. 04. 2011. - 19:51h

VAŠINGTON - Tajna dokumenta o viđenjima neidentifikovanih letećih objekata i vanzemaljskim telima u blizini Rozvela, konačno su otkrivena javnosti.

133279_xfile-guy_f.jpg

Svedočenje specijalnog agenta Gaja Hotela o pronađenim telima vanzemaljaca

Na internet sajtu FBI moguće je pronaći mnoge do sada neotkrivene podatke i svedočenja o neobjašnjenim fenomenima.

U jednom od tih dokumenata iz 1949. godine opisano je kako su jedan policajac, saobraćajni policajac i stražar, svi sa različitih pozicija, udaljenih više od kilometar i po, primetili neobične leteće objekte iznad planina severno od Solt Lejk Sitija.


Svedočenja su poslata tadašnjem direktoru FBI-ja, Edgaru Huveru, u memorandumu pod naslovom “leteći diskovi”.


Tri svedoka su rekla da je objekat srebrne boje leteo blizu planina, a zatim naizgled, eksplodirao u ogromnom plamenu.


“Nekoliko stanovnika je videlo neke dve vazdušne eksplozije i objekat koji je pao na zemlju”, piše u dokumentu.


Jedan od najinteresantnijih dokumenata sadrži izjavu specijalnog agenta FBI-ja Gaja Hotela iz 1950. godine, koja bi mogla da pruži dokaz teoriji o sletanju vanzemaljaca u Rozvel u Novom Meksiku.


  • Najviše dokumenata sa odnosi na 1947. godinu, ali ima i svedočenja o vanzemaljcima iz kasnijih godina.
Agent Hotel je rekao da su “tri takozvana leteća tanjira pronađena u Novom Meksiku”.

On je rekao da su letelice bile “kružnog oblika sa izdignutim centrom, sa prečnikom nešto većim od 15 metara”.


Osim toga, agent je opisao živa bića koja su pronađena u njima.


“U svakom je bilo po tri tela ljudskog oblika, visine jednog metra. Tela su bila obučena u metalik odeću fine teksture, koja nalikuje na pilotsku”, stoji u dokumentu.


Agent Hotel je sugerisao da su se NLO-i srušili u Novom Meksiku zbog toga što su snažni radari američke vlade omeli njihove operativne sisteme.


Među dokumentima su mnoga pisma zvaničnika poslata FBI-ju u kojima sa nalaze svedočenja o pronalascima neobičnih objekata.


Jedna žena iz Tvin Folsa, u Ajdahu, rekla je da je čula buku, pa je zatim videla u dvorištu neobičan objekat u obliku diska, srebrne i zlatne boje, sa nekom kupolom na centru jedne strane.

U Lorelu u Merilendu je navodno pronađena vanzemaljska letelica, koja je, kad u trenutku pronalaska, još uvek “zujala”.
 
LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Vanzemaljci su ipak sleteli u Rozvel?

Vanzemaljci su ipak sleteli u Rozvel?


Objavljeni FBI dokumenti iz pedesetih godina prošlog veka koji otkrivaju da se u Rozvelu 1947. godine srušio svemirski brod…i da su pronađena tela vanzemaljaca.

v202847p0.jpg



Svi su čuli za grad Rozvel u Novom Meksiku. Tamo se u pustinji u blizini vojne baze 1947. godine, navodno, srušio leteći tanjir u kojem se nalazilo nekoliko tela vanzemaljaca. Izvršena je čak i obdukcija tela iz letelice, a onda je američka vlada zataškala ceo slučaj.

O svemu ovome znamo samo iz filmova, serija, od strastvenih ufologa i teoretičara zavere koji za “zataškavanje činjenice da nismo sami” krive “vladu”, a onda i od Foksa Moldera.

Ipak, na Internetu su se pojavili dokumenti koji “dokazuju” da se nešto zaista desilo u Rozvelu.

FBI je hiljade svojih fajlova učinio dostupnim u novom online izvoru pod nazivom Vault. Među njima je dopis koji je direktoru FBI-a poslao specijalni agent Gaj Hotel 1950. godine i koji se zove “Leteći tanjiri”.

U memorandumu “Leteći tanjiri” agent Hotel otkriva da je jedan od istražitelja vazdušnih snaga izjavio da su u Novom Meksiku otkrivana tri leteća tanjira.

“Rekao je da su tanjiri okrugli, prečnika 15 metara, i da imaju podignut centralni deo. U tanjirima su se nalazila po tri tela vanzemaljaca koji su ličili na ljude, ali su bili visoki samo jedan metar”, piše Hotel i dodaje da njegov izvor (ime je precrtano u dokumentu) rekao da misli da su se vanzemaljci “okupili” baš u Rozvelu jer američka vlada ima moćne radarske sisteme u tom području koji su verovatno omeli kontrolni mehanizam letećih tanjira.

U drugom memorandumu pod nazivom "Hitno", koji je upućen direktoru FBI-a, stoji da je 1947. otkriven leteći tanjir. U tom dopisu se navodi da letelica “liči na meteorološki balon” i da je podvrgnuta testiranjima.

Te 1947. godine, vojni zvaničnici su prvo izdali saopštenje za javnost u kojem su naveli da su “brojne glasine o letećim tanjirima postale stvarnost” jer se pripadnicima vojne jedinice u Rozvelu “posrećilo da otkriju jedan leteći tanjir”, ali je ubrzo, tačnije samo 24 sata nakon ovog saopštenja, objavljeno da je leteći tanjir zapravo vremenski, meteorološki balon.

Nakon priče o meteorološkom balonu, priča o vanzemaljcima je utihnula. Do pojave videa autopsije jednog od vanzemaljaca koji je devedesetih godina prošlog veka javnosti predstavio Rej Santili. Ubrzo je otkriveno da je video lažiran, ali je Santili tvrdio da je video napravio po uzoru na pravi snimak autopsije koji je odgledao i "koji stvarno postoji".


( MONDO )
 
Poslednja izmena od urednika:
Natrag
Top