Farma: Spremite se, u ponedeljak izbacivanje!

Član
Učlanjen(a)
25.01.2010
Poruka
2.174
Farma: Spremite se, u ponedeljak izbacivanje!

05. decembar 2010. 20:07

Zadruga rešila da kazni farmere - posle 12 nedelja, farmeri će dobiti packe od produkcije, što zbog “njihovog odnosa prema imanju, što zbog ponašanja prema gledaocima”, a i puno ih je...u ponedeljak sa imanja leti još jedan farmer!



v191077p0.jpg

Nekoliko sati pred poslednje izbacivanje, farmeri su dobili pismo od produkcije u kojem je stajalo da se dobro pripreme za nedelju pred njima. Bez ikakvog objašnjenja zašto ili zbog čega, Zadruga je od farmera zatražila da održe sastanak na kojem će potražiti razloge za pakao kroz koji će proći...vanredno izbacivanje u ponedeljak!

“Zapamtićete sledeću nedelju, a sada recite ko od vas zaslužuje pakao, a ko ne”.



Boki 13 je pretnju shvatio kao zamerku produkcije da nisu dovoljno zanimljivi. Nikome ne želi pakao, ali….“Jasmina Ana, Stefan – tihi reper koji seče vene na narodnjake, možda nisu potrebni šou, ja nikoga ne želim da gledam bez hrane i cigareta, samo mislim da su nebitni ovde. Marjan ne spada u tu kategoriju, on je potreban ovom šou programu, njegova uloga nije zanemarljiva”.

Bane se delom složio sa Bokijem (onim delom da niko ne zaslužuje pakao), i to je bilo sve..."Boki od početka zna moje mišljenje o njemu, ali svaki put kada dobije reč da nama nešto objasni, to potraje po 15 minuta i pravi se pametan. Stalno pokušava da nametne svoje mišljenje, a nas nipodoštava. Svi koji smo došli do kraja smo zaslužni što smo ovde", rekao je Bane, a Boki replicirao.

"Ti si bio zanmljiv, više nisi, tebi trebaju devojke da spavaš sa nekom, jer se samo s tim provlačiš...".

Kako je sastanak odmicao, tako se zaboravila tema sastanka. "Boki 13 je smešan, on sa nekih kosmičkih visina gleda na nas i misli da može da nam govori ko je zanimljiv ko ne!", siktala je Jasmina Ana. "Njega bi jača poplava izbacila, a ušao je ovde da od nas i Ekrema pravi budaletine!".

"Jel vi stvarno mislite da Ekrem ne zna šta radi?! On je bre favorit!! Hajde sad popij neku, treseš se", kratko je rekao Boki 13.

Paklena nedelja je već počela...a u ponedeljak će se za još jednog farmera i završiti


(MONDO)
 
Poslednja izmena od urednika:
Natrag
Top