Šta je novo?
SerbianForum

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

  • Hvala svima na 1 900 000+ postova & 500 000+ tema!

'Farma i Veliki brat srozavaju moral građana'

  • Začetnik teme sendi
  • Datum pokretanja
sendi

sendi

LEGEND
#1
'Farma i Veliki brat srozavaju moral građana'

vr6duh.jpg


Predsednik Gradskog odbora Nove Srbije Borislav Borović apelovao je danas na Republičku radiodifuznu agenciju i druga regulatorna tela da spreče emitovanje neadekvatnih televizijskih emisija i reklama, koje "srozavaju moral gradjana".

Borović je na konferenciji za novinare kritikovao program koji emituju nacionalne i kablovske televizije, jer sadržaj emisija, kao sto su popularni rijaliti emisije "Farma" i " Veliki brat", negativno utiče na gradjane.

"U medijskoj sferi Srbije vlada javašluk, mediji su van kontrole, naročito elektronski, koji sve češće emituju rijaliti šou emisije i reklame sa neprikladnim sadržajem", dodao je on.

Borović je upozorio da su mediji u modernom svetu najvažniji za oblikovanje vrednosnog sistema u društvu, dodajući da, ako razgradjuju prave moralne vrednosti, mogu negativno da utiču na sve segmente društvenog života.

Prema njegovim rečima, problem je najvidljiviji u prestonici Srbije, jer nasilje u medijima proizvodi razne oblike uličnog nasilja, napade na vozače u vozilima javnog gradskog prevoza, a pre svega prouzrokovalo je velike nerede na "Paradi ponosa" prošle godine.

SrbijaNet
 
death row

death row

Član
#2
Moral građana mnogo više srozavaju političari kao što je ovaj i negov šef u stranci...ovakvim izjavama i drugim vidovima ponašanja gde sebe predstavljaju kao velike dušebrižnike.
 

Top