Farma 4

Član
Učlanjen(a)
12.02.2010
Poruka
325
farma-4-srbija-300x189.jpg
BEOGRAD, LISOVIĆ, 5. januar 2011. (Njuz) – Predsednik Vlade Srbije Mirko Cvetković i svih 26 ministara učestvovaće u četvrtoj sezoni popularnog rijaliti programa „Farma“, koji počinje početkom aprila na televiziji Pink, saopšteno je danas iz Cvetkovićevog kabineta. Ovoj potvdi prethodilo je nekoliko tajnih susreta Željka Mitrovića i srpskog premijera, na kojima su dogovoreni detalji oko organizacije ekskluzivne VIP Farme.
- Preseljenje Vlade na Farmu biće velika ušteda za državni budžet, jer ćemo tamo biti na trošku televizije Pink. To će veoma značiti za ekonomsku situaciju u društvu, iako je Srbija davno izašla iz krize – rekao je Cvetković i dodao da će na ovaj način, uz pomoć gledalaca, lako moći da se proveri popularnost svakog ministra ponaosob, što će dovesti do pravične odluke o tome ko ostaje u Vladi posle rekonstrukcije iste. Premijer je odbio da odgovori na pitanje da li će se on naći u ulozi gazda Proke, ili će tu ulogu prepustiti nekom drugom.
Politikolog Slobodan Antonić oglasio se ovim povodom i izjavio da je ovo nedvosmislen pokušaj političara na vlasti da povećaju svoju popularnost učestvovanjem u najgledanijoj emisiji, dok Zoran Lučić iz CESID-a smatra da ova odluka može zainteresovati ljude za politiku, što bi moglo da dovede do znatno veće izlaznosti na narednim izborima.
Građani Srbije uglavnom imaju reči hvale za ovu odluku, i prema prvim istraživanjima, očekuje se da će ovaj serijal oboriti gledanost druge sezone Farme i legendarnog pljuvanja između Miloša Bojanića i Dragana Marinkovića Mace.
Ipak, oduševljenje ne deli direktor RTS-a Aleksandar Tijanić, koji smatra da će Farma ugroziti gledanost nacionalnog servisa i njegovog zaštitnog lica – Dnevnika 2.
- Ako celokupna postava Vlade Srbije na Pinku po ceo dan zabavlja masu, čime ja da popunim program? Neka mi Premijer odgovori, ko će da gleda Dnevnik 2 kad njegovi glavni akteri na privatnoj televiziji hrane stoku i mese hleb – pita se Tijanić, koji je izrazio bojazan da će ovim potezom biti dovedeno u pitanje i finansiranje javnog servisa.
- Ko će da plaća TV pretplatu, kad će ljudi sada i poslednji dinar da potroše na slanje sms poruka da Tomica Milosavljević ili Ivica Dačić ostanu na Farmi – izjavio je Tijanić.
Jedini potencijalni problem u novoj sezoni predstavljaće manjak žena, jer se u Vladi Srbije nalazi svega pet pripadnica lepšeg pola. Iz ovog raloga postoje indicije da će farmeri biti pojačani Natašom Mićič, Jelenom Trivan, Natašom Jovanović i Zoricom Brunclik.

Izvor
 
Član
Učlanjen(a)
26.11.2009
Poruka
1
ovo sam preveo i evo, specijalno za ovaj podforum: Niko od njih nije znao da su bili roboti Mendelove masine se repliciraju u noci... u crnom celicnom zatvoru od Avgustinske svetlosti. On placa racune, a oni ga cine ponosnim Mogu da saberu svoje ponude na udruznim oblacima. S tackom omega na vidiku Novi Frenklini pustaju svoje zmajeve... I post-moderno carstvo je izgradjeno veceras! Iz istorije izbacena poplava falsifikata Crni oblak redukcionizam i zver... Automati sakupice sve delove da bi svet mogao da bude uvecan... U simuliranom slavlju mrtvih ! Naprskana odeca i dijamantske celjusti... zglobovi uglancani nano-kandzama. Mojim masinama mogu da te odvojim od ovoga sveta bez traga. Nasi duhovi nostalgije su spremni da zauzmu tvoje mesto .... Trzni centri nestalnog sadrzaja pumpe za benzin i prolazak kroz zidove..... Niko od njih nije znao.....(da su roboti). Osecam kako mi siva sprema zagreva krv dok gledam kako se mrtvi dizu iz zemlje pokusavajuci da se sakriju od lazi dok one postaju istina.... Bog izopsten.... Bog koji nije Bog Bog nistavila... Osecam kako mi siva sprema zagreva krv Dok neman-vuk Fenris polako kida svoj lanac pokusavajci da sakrije mit dok on postaje covek! Niko od njih nije znao da su bili roboti ! Kupujemo iks za oks drzavna uprava igra precrtavanje macija igra za Petra Petrovica... Post-industrijska propast binarni zagrljaj ili poljubac moze se izneti iz izmaglice korisnosti. Ukrali su veliku Arkadiju tajnu vatru. Moloh je nasao zlato za novu imperiju. jos jednom... Lesinar postaje svetac ! Hop-cup oko istine... skaci,s coporom vukova.... Hop-cup oko istine... Njisi se, sa omcom oko vrata. Hop-cup oko istine... pazi, Ajkula dolazi ! Mreze za fazno sirenje rasipanja sa naslikanih tv ekrana velicine zidova. nomadske kuce pod zakup i dijamantski kablovi na odredjeno vreme... Izmesani kljucevi logosa Kabalisticka drveca od bitova. Bog izopsten.... Bog koji nije Bog Bog nistavila... Osecam kako mi siva sprema zagreva krv Dok Levijatan i njegove bube smrzavaju more... pokusavajuci da spasu svet zrtvujuci mene ! Iz istorije izbacena poplava falsifikata Crni oblak uskrsnuce mrtvih... Automati sakupice sve delove da bi svet mogao da bude uvecan... U simuliranom slavlju graditelja tela Zveri .....! i ta pesmica, evo je , ovdehttp://www.youtube.com/watch?v=CJBleJJZixs
 
Natrag
Top