FARMA 2 (2010) - Pobednik

FARMA 2010 - Pobednik

  • Dragan Marinković - Maca

    Votes: 29 36,7%
  • Dragana Milošević

    Votes: 13 16,5%
  • Ivan Fece - Firči

    Votes: 8 10,1%
  • Jasmina Kostić - Mina

    Votes: 11 13,9%
  • Miloš Bojanić

    Votes: 18 22,8%

  • Total voters
    79
LEGEND
Učlanjen(a)
05.05.2009
Poruka
4.736
Maca ženi Tijanu


Dragan Marinković venčaće se narednog meseca s manekenkom Tijanom Golubović, sa kojom čeka dete.


8332.jpg




Sa Farme pred oltar!

Dragan Marinković u julu će se venčati sa trinaest godina mlađom Tijanom Golubović iz Bačke Palanke. Plavokosa manekenka je u sedmom mesecu trudnoće, a Maca je na imanju u Lisoviću saznao da će dobiti sina.

- Marija Šerifović će im biti kuma, ali još nije poznato gde će svadba biti. Ono što je izvesno jeste da će ceremonija proći bez crkvenog venčanja - naglašava naš sagovornik, blizak sarajevskom voditelju i glumcu.

Maca iz vanbračne veze sa Amrom, bivšom ženom gitariste Bijelog dugmeta Zorana Redžića, ima sina Lava. Uskoro će dobiti još jednog naslednika, a deo novca zarađenog u rijalitiju sigurno će ostaviti i za medeni mesec. Naravno, nakon što se Tijana porodi.

Izvor: Kurir
 
LEGEND
Učlanjen(a)
05.05.2009
Poruka
4.736
MILOŠ BOJANIĆ IMAO PODRŠKU ZATVORENIKA HAŠKOG TRIBUNALA


8460.jpg




BEOGRAD - I haški sužnji su uz braćalu!
Pobednik upravo završenog rijaliti šoua „Farma“ Miloš Bojanić pohvalio se Kuriru da je podršku imao ne samo od gledalaca u Srbiji i regionu, nego i od stanovnika zatvora Haškog tribunala u Sheveningenu!

Kako Bojanić tvrdi, čestitke za pobedu na „Farmi“ uputio mu je u ime svih zatvorenika lično Milan Lukić!

- Zvao me Lukić iz Sheveningena, prvo sam se izgubio! Mislio sam da je on radnik tamo u Hagu, domar ili tako nešto. Međutim, čovek mi kaže da je na izdržavanju kazne. Čestitao mi je u ime celog sprata, ali ja nikakve veze s Hagom nemam - kaže Bojanić i nastavlja:

- Pošto znam da su tamo i Srbi i nesrbi zajedno, sve sam ih pozdravio. Milan mi je rekao da su oni sve vreme pratili „Farmu“ i bili uz mene. Mi smo svi braća i, da je sreće, ne bi oni nedužni ležali tamo, već oni Amerikanci, što nas zavadiše - zaključuje Bojanić.

Osuđen zbog spaljivanja 119 muslimana!

Haški tribunal je 20. jula 2009. osudio Milana Lukića na doživotnu kaznu zatvora zbog zločina nad muslimanima u Višegradu od 1992. do 1994. Lukić (42) je proglašen krivim za spaljivanje najmanje 119 muslimanskih civila, većinom žena, dece i staraca, u dve kuće u Višegradu i za ubistva 12 muškaraca na obali Drine, jedne žene u Višegradu i mučenje nesrpskih pritvorenika u logoru Uzamnica.
Okružni sud u Beogradu osudio je Milana Lukića u odsustvu na 20 godina zatvora zbog otmice i ubistva muslimana iz pribojskog sela Sjeverin 1992.

KURIR
 
LEGEND
Učlanjen(a)
05.05.2009
Poruka
4.736
MILOŠA NIKO NIJE BACIO U MORE

Bojanića niko nije bacio u more na krstarenju jahtom Željka Mitrovića, iako su na njoj bili skoro svi njegovi neprijatelji sa Farme


8616.jpg



Dojučerašnji ljuti protivnici sa Farme bili su mirni ko bubice na jahti Željka Mitrovića. Smeškali su se, igrali, ludo zabavljali i niko sa palube nije bačen u more!

Bio je tamo Miloš Bojanić, naravno. I Maca i Firči. Ali i njihove supruge i devojke, pa su se ponašali kao pravi „papučari“. Pomenutoj dvojici najlakše je bilo ignorisati Lošmija, a on je sebi zabavu našao s Minom Kostić.

Istina, pokušao je vlasnik Pinka da ih pomiri na svojom luksuznom brodu „sansiker 105 el bosko“. Međutim, nisu stigli dalje od zajedničke fotke.

A žurka je bila vrhunska. Džej se preko dana pošteno izbrčako u đakuziju na palubi, a onda je naveče dohvatio mikrofon i pevao da ga je cela Budva čula! I tako do šest ujutro. A jahta se samo njihala od farmerskog veselja. Jedino je Raka propustio noćno dešavanje. On je svoje prokrstario tokom popodneva, kad je večerao, zavalio se u krevet i zakuntao.

Maja se uplašila aviona

Maja Odžaklijevska nije bila u velikoj grupi farmera koji su uživali na jahti. Ostala je bez provoda na vodi jer nije smela da leti avionom iz Beograda do Tivta.

Sajko se brčkao bez gaća!

Sajko je sa svojom devojkom Milicom Cerović napustio jahtu nedugo pošto je žurka počela. Kako su kasnije ispričali farmerima, pronašli su jednu neosvetljenu plažu i goli se prepustili noćnom kupanju. Ovo je, inače, prvo zajedničko putovanje Milice i Sajka nakon pomirenja, koje je usledilo posle višemesečnog raskida.

Osveta Nemanji

Ušla je na Farmu kao bivša Nemanjina devojka. Pruženu šansu Dragana Milošević je iskoristila, osvojila treću nagradu i sada može da se šepuri. Tako se plavokosa balerina učlanila na Fejsbuku u grupu „Nemanja Stevanović, bivši dečko Dragane Milošević“, a oduševljenje ovakvim nazivom podelila je i sa ostalim fanovima: „Pa, vi ste kraljevi... Sad sam videla... Da l’ je moguće... Svaka čast.... hahahaha... Vaša Draganica“.

KURIR
 
LEGEND
Učlanjen(a)
05.05.2009
Poruka
4.736
ZAMALO IZBEGNUTA TUČA FARMERA!

Firči i Sajko odbili da sede s Milošem u studiju na Pinku, pa je pevač napustio snimanje, ali se pre toga posvađao sa Rakom Radovićem

8782.jpg




Izašli su s Farme, ali rat još traje. Na ivici fizičkog obračuna između Miloša s jedne strane i Rake, Firčija i Sajka s druge, juče je snimljena emisija “Magazin In” na Pinku. Varnice su sevale među dojučerašnjim farmerima, a Bojanić je u jednom trenutku napustio studio!

Kako Kurir saznaje, on je u ranijem dogovoru sa voditeljkom Sanjom Marinković pristao da ode iz studija, a da njegovo mesto pred kamerama zauzmu Firči i Sajko. Pomenuta dvojica jednostavno nisu htela da gostuju ukoliko budu morali da budu sa Lošmijem.

Naelektrisana atmosfera je pretila da izmakne kontroli kada je Bojanić rekao da se Raka nije kupao na Farmi.
- Ma, ti si smrdeo sve vreme! - cinično je provocirao Miloš.
- Molim te, prestani! Ti si, Miloše, beležio ko je sve koristio toalet papir, u kojim količinama i koliko je puta ko išao u WC - odbrusio mu je Radović.

Onda se Raka okrenuo prema Dragani Milošević i žestoko je napao.
- Video sam šta si mi sve pričala iza leđa! A ovamo si, kao, fina! To je sramota! - besneo je političar.

Balerina nije ni stigla da pokuša da se odbrani, a u priču je upala Mina da zaštiti drugaricu.

Za to vreme Firči je bio u publici i glasno “hrkao”, dajući Milošu do znanja da ga ne zanima u životu!

Biće da je lako izbaciti ljude sa Farme, ali teško je Farmu izbaciti iz ljudi!

Emisija je ipak privedena kraju, a gledaoci će moći da je vide u subotu od 18 časova.

Raka: Da sam ja Bojanić,ubio bih se!

I pred snimanje Raka je bio spreman da oplete po Milošu.
- Tako nešto kao Miloš Bojanić nisam video u životu. Kad smo bili na krstarenju pre neki dan, niko nije hteo s njim da razgovara. To vam dovoljno govori. Da sam ja Bojanić, ja bih se ubio. Ne bih, bre, smeo da izađem iz kuće. Ne bih smeo da odem u Trstenik - rekao je Radović za Kurir.

Miloš:Raka je smrad!

Miloš je došao na Pink vidno raspoložen za svađu sa ostalim farmerima.
- Sa kim gostujem? - pitao je prvo novinarku Kurira, a kad je saznao, dodao je:
- Sa Rakom i Firčijem?! A Maca? Pa, gde je Maca?! Ova dvojica mi nisu ni do kolena, pogotovu Raka! Pa, čovek je smrdeo danima, jer se na Farmi nije kupao!

Raka napao i Sašu Popovića

Govoreći u emisiji o tome kako je Saša Popović poslao Draganu da spase Nemanju, Raka je udario i po prvom čoveku “Granda”.
- Da li je normalno da neko ima uvid u glasanje, pa da pošalje nekoga da Nemanji podigne rejting?! Kako to Popović sme?! Zato je glasanje neregularno!

KURIR
 

GKZ

Član
Učlanjen(a)
26.07.2009
Poruka
11.044
Ma smesno je sve to, 2 mesto maci, ma ajde molim te i farma, 1 od najgorih ucesnika dobije drugo mesto...
 
LEGEND
Učlanjen(a)
05.05.2009
Poruka
4.736


Farmeri na Na Jahti​



[ame="http://www.youtube.com/watch?v=oMjV_ImrGwQ"]YouTube - Ivan Fece Firči_ [ Jutarnji Program ] Farmeri na Na Jahti_ 2_deo[/ame]​
 
Natrag
Top