Šta je novo?
SerbianForum

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Far Cry 3 on XP

  • Začetnik teme Ziga235
  • Datum pokretanja
Ziga235

Ziga235

#1
Pozz...Posto jos imam onaj moj krs od kompa...Hteo sam da pikam FC3 a sistem je XP Sp3...Kad instaliram igru i pokrenem je iskoci error oxc0000142 tako nes onda mu moram instalirat patch 1.04 (ja mslmda je taj) da bi radilo ali kad instaliram igra nece da se pokrene samo stoji onaj logo ...Zna li neko kako da sredim ovo...Inace pokusavao sam skinut reloaded verziju sa tpb ali isto...a i skinuo sam R.G. Mechanics isto se desava....Zna li neko u cemu je problem ???
 
Bazlik

Bazlik

#2
Dragi Ziga mora da imas dosta memorije za ovo, takodje Win 7 service pack odgovarajuci nije na odmet, bojim se da je era starih grafickih kartica takodje zeznuta. Proizvodjaci kartica namerno ubacuju nove instrukcije u graficke kartice, ..tako da ne mozes da igras igrice koje kartica ne podrazava. Za opstu nesrecu to je obicno instrukcija koja se meri nulom ili jedinicom u decimalnom ili binarnom sistemu ili hex ...hehe.
Brate tako su ga udesili da bi isla prodaja, ili idu na dno ...u bukvalnom smislu.
Resenje mozda i postoji, ali je broj ljudi sveden na prste, zato tripi malo.

Ako hoces akciju, ajde odigraj igru "Subterrain", haha ..ovo neces preziveti jer nisi taj tip igraca.

Radnja igre je iz pticje perspektive, budis se na usamljenoj koloniji zahvacenoj virusom. Sve organsko se pretvara u abnormalno. Tvoj zadatak je da stignes do fabrickog dela gde se proizvodi kiseonik, oruzje i ostali dodaci, a zatim unapredjujes postrojenje.
Fajting iz pticje perspektive je takodje osetljiv, lampu za pusku proizivedes u fabrici i ukljucis. Svaku prostoriju koju oslobodis mora da pretreses ..do u detalje. Razni delovi koje skupis se recikliraju, od kojih proizvodis druge materijale. Stvarno komplexna igra, ..samo za abnormalne igrace.
----
Da se vratimo na originalno pitanje, "Mora" unapredis komp, nema ti druge. Jedan Gigabajt koji ti imas moze da ocita samo Intro, koji je da se ne lazemo okolo ionako beznacajan u trci koja ze zove - memorija, procesor, koma ..grafika.
Mafija, ....procesor , grafika, memorija ..se uveliko exploatise i to u saradnji.
 
Ziga235

Ziga235

#3
Evo javio se Bazlik na belom konju....Inace nasao sam solidnu konfu od 150e i5 8 gb ram intel hd grafika integrisana....Inace na ovoj konfi sam presao cod mw3 bez jednog fps dropa...Mislio sam da ce i ovo radit al zivot je zeznut... :(
 
Ziga235

Ziga235

#4
Mada FC3 uobicajeno na xp zeza

--------------------------------------------
Inace za onu iz pticije prespektive cim sam procitao natpis rekao sam sebi da moram videt sta je al kad sam usao kad se nisam slogirao :D
 
Bazlik

Bazlik

#5
Haha, nije iz pticje perspektive nego iz satelitske. Mora da pobegnes odande i tramvajem da odes na centralnu lokaciju da aktiviras fabriku. Podseca na stari Fallout, al da se ne lazemo mnogo ovo igraju samo krajnji izrodi u zanru survival igara, odnosno tipovi kojima grafika ne znaci nista nego osecaj pri igri. Jel si vido koja muzika je u igri, steta samo sto nema enklave sa kolonistima koje su rastrkane okolo i kao imaju neke svoje potrebe. Naravno igru su pravili amatari, ali je sam pokusaj za cenjenje. Podseca malo na Factorio, s tim da u Factoriu imas nepregledna prostranstva, a ovde mora da se treses za svaku tabletu protiv zombifikacije.
Stvarno veliko razocarenje kod igraca kad ne primeti da mu lik krvari ili nije naoruzao turete oko reaktora kad krene invazija zombificiranih bica.
 
Bazlik

Bazlik

#7
Mora da se salis pa to staro jedno 6-7 godina, ako ne i vise. Jedino moze da se desi da onaj deo Las Vegas cini mi se da se tako zove ima probleme sa zvukom, pa mora na Win7. Verovatno si mislio na ovaj zadnji sto je u rangu Mad Maxa, tu vec mora jaka masina.
Za trojku ima gomila dodataka, u jednom od njih te cak i vanzosi otimaju, pa bezis pod kisom lasera. Nezgodno je sto dok leverujes lika i neprijatelj postaje jaci, pa te jedino "perkovi", vade.
 

Top