Član
- Učlanjen(a)
- 28.03.2013
- Poruka
- 13.330
Ako tako posmatramo, onda bi smo mogli reci da se nista cudno ne desava, sto je bilo to ce biti, sto se cinilo to ce se ciniti i nista novog nema pod suncem.. Takodje, ako tako posmatramo, dolazimo u opasnost da se nazovemo rugaci po Pavlu koji ce govoriti "gde je obecanje o dolasku njegovu. Jer otkad oci pomrese sve tako stoji od postanja sveta".. Nisam sklon tome, jer ova situacija nikako nije ista, mi imamo na vlasti ljude koji sve cine, bukvalno sve da danasnje dogadjaje upodobe onim opisanim u bibliji, zapravo cini se kao da oni igraju ulogu u njoj opisanoj, kao da su to citali pa sad namerno to cine.. Vrlo moguce je da je ovo poslednje u pitanju..Isključi medije, sve, pa i Internet, usporedi ovo s, recimo vremenom uoči izbijanja tzv Justinijave kuge, pa ćewš videti da ovo nisu poslednja vremena.
Svaki put, doslovno svaki put od 33.Anno Domini, uvek je bilo ratova, bolesti, bezverja i krivoverja, smrti i prirodnih katastrofa. Uvek.
I? Gde je Isus da dođe u Slavi?
Svet je li prestao da postoji?
Dakle?
Prestanimo da se ponašamo kao preplašeni i zavedeni "idioti" (sorry, ali boljeg izraza nemam) i shvatimo da smo na testu, da su za svakog od nas, doslovno, za svakog od nas, vremena poslednja. Uvek.
Isus, Bog u Telu, Bogočovek je upozoravao. Govorio nam da budemo budni u veri, a ne da histerišemo o armagedonima....
Od nas zavisi. Od nas...
A mi, šta mi radimo?
Padamo na testu, dozvoljavajući da nas sotona zavodi svojim "Bibličarenjem", svojim medijima, svojim "proročicama" i svojim lažima.
Ps. Možeš li izračunati, spoznati tren, dan, sat, svoje smrti (zemaljske)? Ne.
E pa upravo tako se ne može spoznati ni čas, ni dan, Dolaska u Slavi.
Cilj je da budemo verni, da ne padamo i ne odričemo se Njega koji je Put, Istina, Život.
A Njega doista ugleda svako oko, svako od nas kada napaušta ovozemaljsko bitisanje.
Neko na spas, a neko na večnu propast.
Tvoje je pravo je da mislis suprotno, ali kad neko odabere "dan vestica" za sastanak o Covidu i globalnom zagrevanju i nastima tako datume, da se sastanak zavrsi 13. novembra, pa jos kao reklamu postavi zver (dinosaurusa) u Ujedinjene Nacije, meni to onda ne lici na nesto normalno i uobicajeno, na nesto sto se ranije desavalo..