Šta je novo?

Facebook privatnost :/

Učlanjen(a)
17.05.2011
Poruka
1
Da li neko moze da mi kaze da li postoji mogucnost da se zabrani samo JEDNOJ osobi pisanje po wall-u na facebook-u?? Nasla sam samo opciju da ili dopustim ili zabranim SVIMA :vorred: Hvala unapred :yea:
 
Cupidon
VIP
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
5.211
Nisam nešto gledoa, ali pokušaj na
Choose Your Privacy Settings Block Lists
 
Član
Učlanjen(a)
20.05.2011
Poruka
3
Možeš onemogućiti samo jednoj osobi tako što ćeš otići na Privacy Settings, pa na "Can see Wall posts by friends", pa na Costumize i tu odabereš osobu od koje ćeš sakriti svoj zid i samim tim ta osoba neće ni moći da ti piše po zidu. Pokušaj, ja sam sad isprobala i radi. Uživaj!
 
Član
Učlanjen(a)
06.09.2009
Poruka
3
Imam i ja jedno pitanje.
Napravio sam foto album i tom albumu sam dozvolio pristup samo za dve osobe, a za sve ostale je album sakriven - nevidljiv.
E mene sada zanima da li će ono što ja ili te dve osobe komentarišemo na fotkama ili ako lajkujemo fotke, to biti vidljivo ostalim ljudima (mojim i njihovim prijateljima) koji nemaju pristup tom albumu?
Nadam se da sam bio jasan - znači, da li nas troje koji jedini možemo da vidimo taj naš privatni album možemo slobodno i da komentarišemo fotke u njemu a da budemo sigurni da to niko neće videti osim nas?

Hvala.
 
Cupidon
VIP
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
5.211
Mislim da neće biti vidljivo, ali stvarno nisam siguran.
 
Top