F.C. Juventus ~ La Vecchia Signora

Član
Učlanjen(a)
18.06.2009
Poruka
2.348
Ali sada je dosao legenda Betega .. Mislim da ce stvari krenuti na bolje ;)

Član
Učlanjen(a)
18.06.2009
Poruka
2.348
U Juventusu razmišljaju o "Velikom Filu"

U Juventusu razmišljaju o "Velikom Filu"

skolariveca1222020090415073224.jpg

U Juventusu razmatraju ideju da Feraru zamene Skolarijem, iako su zvaničnici kluba, u nekoliko navrata, odbacili mogućnost smene sadašnjeg trenera.
U izveštajima medija navodi se da će povratak Roberta Betege na mesto potpredsednika kluba usloviti niz promena u timu.

Skolari je trenutno u Uzbekistanu, gde trenira Budniodkor, ali bivši trener Čelsija bi, uz pristojnu ponudu, mogao da prihvati posao.

Ideja je da se stručnjak angažuje do kraja sezone pre nego što mu se ponudi neki dugoročniji ugovor. Govori italijanski, što je jedna od prednosti, ali cilj Stare Dame je da uz pomoć njega oživi brazilski trio, Amauri, Felipe Melo i Diego.

Za ovu trojicu igrača, klub je platio 72 miliona evra i žele od njih da opravdaju uloženi novac. Ferara u tome nije uspeo, a priča se da bi Skolari sa svojim velikim iskustvom bio idealno rešenje za probleme u Juventusu.

__John__Wayne__
LEGEND
Učlanjen(a)
26.09.2009
Poruka
7.354
Ma treba im neki strani strucnjak kao Advokat ili neznam ko!!

Član
Učlanjen(a)
26.11.2009
Poruka
1.561
Pa tebi jeste a meni nije a i sigurno je bolji od Ferare...;)

Član
Učlanjen(a)
18.06.2009
Poruka
2.348
Amauri: "Juventus može do titule"

amauri-1508434120091127063844.jpg

Karvaljo Amauri, napadač Juventusa, i dalje veruje da njegov tim može da osvoji titulu u Seriji A ove sezone, iako "Stara dama" trenutno zaostaje čak 9 bodova u odnosu na vodeći Inter.
Potencijalni italijanski reprezentativac, inače brazilskog porekla, svoj optimizam zasniva na ranijim sezonama u Seriji A.

“Deset godina sam u Italiji i znam da su se dešavale situacije da su ekipe koje su imale 10 bodova prednosti ostajale bez Skudeta”, jasan je Amauri.

“U teškoj smo situaciji, ali svi snosimo odgovornost i krivicu za to i sami moramo da se izbavimo iz ovog stanja, pritom ne oštećujući nikoga”, dodao je bivši napadač Palerma.

Posle božićnih i novogodišnjih praznika nastavlja se takmičenje u Seriji A. Prvi naredni takmičarski dan je 6. januar. Tada Juventus gostuje Parmi, dok vodeći Inter gostuje Kjevu u Veroni.

Član
Učlanjen(a)
13.02.2009
Poruka
1.014

amauri-1508434120091127063844.jpg

Karvaljo Amauri, napadač Juventusa, i dalje veruje da njegov tim može da osvoji titulu u Seriji A ove sezone, iako "Stara dama" trenutno zaostaje čak 9 bodova u odnosu na vodeći Inter.
Potencijalni italijanski reprezentativac, inače brazilskog porekla, svoj optimizam zasniva na ranijim sezonama u Seriji A.

“Deset godina sam u Italiji i znam da su se dešavale situacije da su ekipe koje su imale 10 bodova prednosti ostajale bez Skudeta”, jasan je Amauri.

“U teškoj smo situaciji, ali svi snosimo odgovornost i krivicu za to i sami moramo da se izbavimo iz ovog stanja, pritom ne oštećujući nikoga”, dodao je bivši napadač Palerma.

Posle božićnih i novogodišnjih praznika nastavlja se takmičenje u Seriji A. Prvi naredni takmičarski dan je 6. januar. Tada Juventus gostuje Parmi, dok vodeći Inter gostuje Kjevu u Veroni.

E moj Amauri, majmune glupi, bolje igraj fudbal nego što prdiš po novinama.

Amauri je najgori napadač koji je igrao u Juventusu u poslednjih 50 godina.

Natrag