Eva: Marijan je stalno ***** na farmi!!!

Učlanjen(a)
29.04.2009
Poruka
3.068
eva-v.jpg

Bivša farmerka otkrila šta se sve dešavalo u Lisoviću
Utorak - 28.12.2010

Popularnu glumicu Evu Ras po izlasku sa farme sačekalo je saznanje da je Marijana Rističevića, koga na imanju nije podnosila, optužila bivša žena Svetlana da ju je maltretirao, za šta Rasova smatra da nije nemoguće da se to zaista desilo.

- Farmeri su ga gledali kako se jedne noći u toku sna ‚vatao za ku*ac, drkao ga, mazio, ne znam ni ja šta. Nije isključeno da ima takve seksualne pretenzije, ali ne mogu ništa da tvrdim. Da li je manijak, ne znam, a da je minoran, mali, bezlični političar, to jeste sigurno - započinje svoju priču za naš list Eva i dodaje da ju je dosta povredila Jasmina.
- Spremala sam joj slavu, pošto ona ne zna ništa. Ruke sam ispekla u onom ulju i na vatri, a ona mi je vraćala svojim licemerjem i nepoštovanjem. Smučila mi se kada je probala mene, njenu koleginicu, pisca da ubedi da se Bane i Kaća vole. Rekla sam joj da ne mogu da verujem da misli da sam tako glupa i oterala sam je u pi*ku materinu, naravno, sve vreme sam joj persirala. Ne može neko da me pravi budalom kad vidim da Bane i Kaća ne mogu očima da se vide i da je to sve zadruga osmislila. Njihova ljubavna priča mi vređa inteligenciju koliko je to providna igra - priča Eva, koja obrazlaže zašto tako misli.
- On je natakao Nataliju u kupatilu, imali su seks. Videla sam kada su izašli iz kupatila zajedno i iznenadila se jer se znalo da dvoje ljudi ne smeju da budu unutra zajedno zatvoreni. Kad sam rekla Banetu da znam šta su on i Nata radili, on se samo smeškao. Vidim da mu je to prijalo - objašnjava Eva i dodaje da nikad neće moći da oprosti sebi što je dozvolila da je namagarče gori od nje.

.banner_text_link { text-align: right; }.banner_text_link a { font-size: 12px; color: rgb(204, 204, 204); }.banner_text_link a span { font-size: 10px; }.banner_text_link a:hover { color: rgb(102, 102, 102); } - Svima sam bila kao vreća, ma bila sam običan magarac. Bila sam budala što sam Vesni verovala. Htela sam da se družim sa njom jer me je interesovalo da vidim kako žive šatorske pevačice i striptizete, jer su moji romani šaroliki, ali i ona me je iskoristila. Iako je načitana, elokventna, pametna, ispala je bezlična jer je prvo bila sa mnom, pa se onda priklonila Bokiju, pa Ekremu. Šurovala je sa onima koji imaju visok rejting kod publike. Prevrtljiva je i voli da bude tamo gde je vlast - zaključuje Eva.

Ekrem jede, je*e, prdi, zato ga volim

Pored voditelja Peje, Eva Ras se jedino još u Ekrema nije razočarala.
- Ekrem je fascinantna pojava. On voli da krade, prdi, podriguje, voli da se je*e, napija se ko letva i sve je to zanimljivo. Toliko je fin iskren i neiskvaren. Pa kad mi se požalio da mu se ku*ac ne diže na Vendi, ja sam ga savetovala da mora da je povali, a on, duša jedna, kaže da neće jer bi onda izgubio od nje češkanje, maženje i sve ostalo ako bi to uradili. Verujte mi, njegovo neznanje i nerazumevanje mi je mnogo draže od znanja Ace Ilića, koji je sam od mene napravio žrtvu, pa me osuđivao zbog toga - priseća se bivša farmerka.


Izvor:Alo
 
Natrag
Top