EURO2016 UŽIVO Udoban život smeta Englezima, Konte na srpski način, Velšani oduševljavaju

Učlanjen(a)
24.07.2010
Poruka
6.013
EURO2016 UŽIVO Udoban život smeta Englezima, Konte na srpski način, Velšani oduševljavaju

b17cb98c64a9ba858fc2104ce5657a80.jpeg


Dvadeseti je dan Evropskog prvenstva u fudbalu, na kome nas u naredna četiri čekaju odluke o tome ko će u polufinale. Sve o EURO2016 pratite iz minuta u minut uz Blicsportov blog uživo.

17.59 - Antonio Konte je oduševio mnoge vođenjem Italije na ovom šampionatu, pokraj terena srčano prati svaki trenutak meča, pa je bio inspiracija i za jednu srpsku parodiju.

17.45 - Loran Košćelni je dobio 89 odsto duela na prvenstvu Evrope u Francuskoj. To je procentualno više od bilo kog defanzivca, koji je igrao na najmanje tri utakmice na EURO2016.

17.29 - Pogledajte sve golove iz osmine finala EURO2016 u animiranom izdanju.

16.21 - Očekuju Nemci protiv Italije borbu do poslednjeg trenutka u četvrtfinalu prvenstva Evrope, a Manuel Nojer je spreman da se pridruži ostatku ekipe u napadu ukoliko bude potrebe za tim.

15.16 - Četvorica fudbalera zbog žutih kartona neće moći da nastupaju za svoju selekciju u četvrtfinalu EURO2016, od kojih su dvojica Francuzi. Reč je o Ramiju i Kanteu, a pored domaćina, oslabljeni će biti Italijani, koji igraju bez Tijaga Mote, kao i Belgijanci, koji neće moći da računaju na Vermalena.

14.47 - Roj Hodžson je uz Antonija Kontea najplaćeniji selektor, kada su u pitanju reprezentacije koje učestvuju na EURO2016. Njih dvojica su imali godišnju platu nešto manju od četiri miliona evra, a tako visoka suma nije se isplatila Englezima, pošto su eliminisani već u osmini finala. Najnižu platu zarađuje selektor Rumunije, Angel Jordanesku (100 hiljada evra), dok sada već bivši stručnjak na klupi Rusije, Leonid Slucki nije imao platu, već je jedini priliv novca od saveza dobijao od premija.

14.33 - Šaljiv pogled na to kako su Islanđani izbacili Engleze sa prvenstva Starog kontinenta.

14.10 - Uživaju fudbaleri Velsa u Francuskoj, ali uživaju i novinari iz Velsa koji prate reprezentaciju na EURO2016:

14.00 - Kapiten fudbalske reprezentacije Austrije Kristijan Fuhs povukao se iz nacionalnog tima, nakon ispadanja njegove ekipe sa EURO2016, pa neće biti rival naših "orlova" u predstojećim mundijalskim kvalifikacijama.

13.39 - Kapiten fudbalske reprezentacije Engleske Vejn Runi naglasio je da bi naredni selektor ekipe mogao da bude stranac, ali da bi više voleo domaćeg trenera na toj funkciji.

13.32 - Najviše šuteva iz redova aktuelnog šampiona Evrope, Španije uputio je ka protivničkom golu Alvaro Morata (13). Međutim njegovi saigrači iz ofanzivne linije nisu bili tako raspoloženi, jer su posle napadača Juventusa najviše pokušaja imali defanzivci, Serhio Ramos i Đerar Pike.

13.16 - Najviše prekršaja na dosadašnjem EURO2016 napravili su Italijani, čak 68. Slede ih Portugalci sa osam manje, a u samom vrhu tu su još i Mađari, Islanđani i igrači Severne Irske.

13.05 - Bivši defanzivac Liverpula Garet Sautgejt smatra da je za krah engleske reprezentacije kriva "ušuškanost" mladih fudbalera.

"Voze ih na treninge, vežbaju na veštačkim terenima, igraju u skupocenoj opremi, sve im je 'na tacni' kako bi mislili samo o fudbalu. I, mi tako mislimo da stvaramo ljude, a ustvari pravimo od njih bebe", smatra Sautgejt.

13.04 - Fudbaleri Velsa su iskoristili slobodne trenutke pred svoj četvrtfinalni meč sa Belgijom da prošetaju i, na oduševljenje lokalnih meštana, u Francuskoj malo "igraju lopte" sa njima, napolju:

13.03 - Izvršni direktor Fudbalskog saveza Engleske, Martin Glen, ne isključuje mogućnost da posle debakla na Evropskom prvenstvu i ostavke Roja Hodžsona sledeći selektor bude žena.

13.02 - U javnosti se pojavilo, a u Velikoj Britaniji izazvalo veliku pometnju, tajno snimljeno slavlje velških reprezentativaca kada su videli da Island eliminiše Englesku sa Evropskog prvenstva u fudbalu.

13.01 - Podsetimo, pored uobičajenog komentarisanja vesti, pozivamo vas da nam i na Tviteru pišete. Uz sve što ima veze sa ovim šampionatom stavite #Fudbal i ... najbolje tvitove uvrstićemo u ovaj naš blog uživo. I svaki naredni! Naravno, Blicsport, pored našeg Tviter naloga, možete da pratite i na Instagramu, ali i na Fejsbuku.

13.00 - Dobar dan i dobrodošli u novo izdanje našeg bloga uživo posvećenog kontinentalnom šampionatu Evrope u fudbalu! Mnogo toga se desilo u jučerašnjem danu (propustili ste? Podsetite se - ovde), a toliko toga nas čeka, da nećemo časiti časa. Krećemo!


Izvor: sport.blic.rs
 
Natrag
Top