Eto stigao u Milan,Ibra u Barseloni

Član
Učlanjen(a)
18.06.2009
Poruka
2.348
Eto stigao u Milan,Ibra u Barseloni
27. jul 2009.


10198983474a6d9fe7803e2547401959_big.jpg


Kamerunski fudbaler Samjuel Eto stigao je u Milan gde će obaviti lekarske preglede posle kojih će potpisati ugovor sa italijanskim šampionom Interom.


Napadač španske Barselone na ’Đuzepe Meacu’ stiže u paketu sa Aleksandrom Hlebom, ali će Rus u 'neroazurima' igrati kao pozajmljen igrač. U suprotnom smeru odlazi napadač zlatan Ibrahimović za koga će Inter dobiti i dodatnih 45 miliona evra.

Oba fudbalera će u ponedeljak imati lekarske preglede u svojim novim klubovima, a Barsa je najavila da bi Ibrahimović mogao biti predstavljen već u 19:15 časova.

Sa druge strane Eto je izjavio da je srećan što dolazi u Inter i dodao da želi da osvoji Ligu šampiona sa ’neroazurima’, pošto je to prethodno učinio tri puta, sa madridskim Realom i Barselonom.

"Srećan sam jer sam napokon stigao u Milan. Ovo je za mene početak jedne nove avanture i želim maksimalno da iskoristim sve prilike koje mi se ukažu. Počinjem iz početka i nadam se uspehu i sreći. Moj prvi cilj je da ponovo osvojim LŠ'', rekao je Eto po dolasku u Milan.

Eto je pohvalio svoju novu ekipu, koja je dan ranije savladala gradskog rivala Milan sa 2:0, u prijateljskom meču u SAD.

"Čuo sam da su pobedili u derbiju u Americi. Veoma sam srećan zbog te pobede", dodao je Kamerunac.
 
Natrag
Top