Šta je novo?

Eto neće u penziju

Član
Učlanjen(a)
18.06.2009
Poruka
2.348
Eto neće u penziju

00030213.jpg


Napadač Kameruna Samuel Eto najavio je da će ipak nastaviti da nastupa za reprezentaciju te zemlje, i pored razočaravajućeg nastupa na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi i ispadanja u prvoj fazi takmičenja. Eto (29) je postigao dva gola za Kamerun na SP, ali je njegova ekipa izgubila sve tri utakmice u Grupi E i završila takmičenje kaoposlednja.

- Nema svrhe da svaljujemo krivicu na bilo koga. Moramo da se usredsredimo na budućnost, jer nemamo previše vremena da je izgradimo - rekao je Eto, a prenosi Beta.

Eto je pohvalio dosadašnjeg selektora Pola Legvena koji je sinoć posle meča sa Holandijom i poraza od 1:2 saopštio da odlazi sa te funkcije.

- On je uradio dosta dobrog. Bez njega možda ne bi uspeli ni da se kvalifikujemo za Svetsko prvenstvo. To morate da imate u vidu.

Le Gen je rekao da sa mesta kamerunskog selektora odlazi jer je tako bilo ranije planirano i dodao da je njegov ugovor sa Kamerunom istekao. U medijima se spekuliše da će on preuzeti mesto selektora reprezentacije Australije.

Eto je apelovao na fudbalski savez svoje zemlje da što pre počne da se bavi budućnošću kamerunskog fudbala.

- Ja sam spreman da nastavim da igram (za reprezentaciju) bez obzira ko će biti novi selektor - poručio je Eto.
 
Top