- Učlanjen(a)
- 20.09.2014
- Poruka
- 1.861
Ovo je kazu kod nas bum medju gejovima. Jel ste videli kako u poslednje vreme sve manje gej parova koji se drze za ruke. E to vam je krivac, ova spravica. S`tim da na njima posebno narucuju glavice domacih politicara, pa shodno tome imate recimo model Cedomir sa glatkim bridom i crn, ili recimo model Dulic u obliku mungosa i sa ocima. Pa recimo model "Podguzna muva se zove". Ima modela koji samo zuje i kao nesto mumlaju, a i ovih sto kao burgijaju u obliku veprovog penisa, oni su u stvari i najgori, to kad se zakuje odpozadi ko krpelj samo mehanicar moze da odstrani sa specijalnom opremom. Ne`moz sedis posle na stolicu 13 dana.
Ja vise volim gumene lutke sa politicarima. Napravio sam u podrumu specijalnu malu skupstinu ko vozic od trule kobile. Kad prvog bez vazelin zakovem svi explodiraju ko zrele prolecne tikvice, merak me je gledati dok ripam, ko Rambo od Koonjaa. komsije povremeno navrate da me vide kako se bacam.
Kad bude na tamo cu vam snimim video, a do tada izdrzite. Trenutno pravim male mace od sundjera. Ukucajte u gugle Home made pussy, da vidite kako sam lepe modele napravio sa politicarkama, ima i jedan travestit, ..ajd pa vidimo se na tamo kad obogatim kolekciju novim modelima, ali i lubrikantima kome treba. Pozdrav ..