Šta je novo?
SerbianForum

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

  • Hvala svima na 1 900 000+ postova & 500 000+ tema!

Erotska fotografija

  • Začetnik teme damma
  • Datum pokretanja
Maja78

Maja78

Član
Xennonx, ne mogu da verujem da si dan i po smišljao ovo?!?
Stvarno sam od tebe očekivala više, ovo je detinjasto.
U tekstu iz Vikipedije je sve jasno definisano. Nisam ja smislila.
O najlepšoj skulpturi u istoriji umetnosti u ovoj temi ne treba da govorimo jer se i ne tiče teme.
Mikelanđelo se prevrće u grobu verovatno (pokoj mu dušici).

Dakle, društvo, pritom mislim i na Harryja i Maju, tema je EROTSKA FOTOGRAFIJA, jasno smo definisali šta treba postavljati, držite se toga, jer sve što posle ovog mog posta napišete ili postavite a da nema veze sa temom - brišem.
Hvala na pažnji.
Evo ja ću postaviti kako zamišljam Harija.

HARI.jpgŠto se čudiš zakašnjeloj reakciji Crvendać, xennonx je pomalo inertan , ne mož brže. A i školski sistem na Južnom polu je stvarno katastrofa, nije čovjek im'o priliku da se kvalitetnije edukuje.
 
crvendac_011

crvendac_011

Always a lady
Moderator
[ATTENTION]Kao što sam i mislila, temu o erotici niste ni pogledali, ali ste uredno nastavili da spamujete ovu. E pa ja sam počistila sve, i budete li i dalje pisali svašta i postavljali šta ne treba, biće obrisano. Dosta je bilo.
Pokušala sam lepo, opomenula vas više puta, i sad je stvarno dosta.
Dakle, ova tema se zove EROTSKA FOTOGRAFIJA i postoji na ovom forumu već tri i po godine, pa ne bi bilo lepo da je sada zaključavam, jer vas nekoliko želi da po njoj postavlja i piše šta mu/joj se ćefne.
Ako želite da diskutujete na temu erotike, izvolite: http://serbianforum.org/ljubav-seks-romantika/356948-sta-je-za-vas-erotika.html#post1060012[/ATTENTION]
 

Top