Šta je novo?
SerbianForum

Dobrodošli na SerbianForum.org, mjesto na kojem možete pronaći apsolutno sve, mjesto druženja i odlične zabave!

Erik Ajdl i u 69. godini duhovit kao u najboljim danima "Monti Pajt

  • Začetnik teme crvendac_011
  • Datum pokretanja
crvendac_011

crvendac_011

Always a lady
MODERATOR
Erik Ajdl i u 69. godini duhovit kao u najboljim danima "Monti Pajtona"

Zvezda britanske humorističke serije "Leteći cirkus Montija Pajtona", Erik Ajdl, odgovarao je na pitanja obožavatelja putem sajta "Reddit". Svestrani glumac, režiser, gitarista i tekstopisac urnebesno duhovitim odgovorima dokazao je da je i dalje u top formi. I šta je po njegovom mišljenju, nakon toliko iskustva u zasmejavanju ljudi do suza, poenta komedije? "Da sve ljude pretvori u ciničnu, prevrtljivu stoku", kratko odgovara Ajdl.

1.jpg
Erik Ajdl: Ja sam Erik Ajdl. Nisam lenj. Nisam mrtav. Moj đoka je danas dostupan

Iako je snimana još sedamdesetih, serija "Leteći cirkus Montija Pajtona" u svakoj generaciji pronalazi nove obožavatelje. Teri Džouns, Džon Kliz, Majkl Pejlin, Grejem Čepmen, Erik Ajdl i Teri Gilijam postali su legende zahvaljujući oštrom jeziku i sposobnosti da nimalo naivnim društvenim problemima podare notu komedije.

Zato ne čudi što su korisnici interneta bili veoma zainteresovani za onlajn intervju sa Erikom Ajdlom (69), glumcem koji je na korak od toga da ga nazivaju dekicom, ali koji je duhom živahniji od tinejdžera.


- Ja sam Erik Ajdl. Nisam lenj. Nisam mrtav. Moj đoka je danas dostupan - napisao je Erik Ajdl u uvodnom delu intervjua, aludirajući na svoj novi komad "What About Dick?" (Šta je sa đokom?).

Obožavatelje je zanimalo sve od Ajdlovog odnosa sa ostalim "Pajtonovcima", pa do njegovih veza sa ženama.

VIDEO > "Nudge Nudge":


Među komentarima je bilo i aluzija na neprevaziđene scene iz "Letećeg cirkusa", kao što je skeč u kome jedan neznanac pita drugog da li mu je žena raspoložena za seks.

Nakon što se Ajdl našalio da njegova supruga Tanja Kosevič nije za prodaju, već samo za iznajmljivanje, neko je citirao repliku iz pomenutog skeča:

- Da li je radodajka?

Zatim su se nadovezali i ostali obožavatelji, sa replikama "gur, gur" i "ni reči više", takođe iz istog skeča.

VIDEO > Penis Song:


Jedno pitanje ticalo se Kerol Klivlend, jedinog ženskog člana glumačke postavke šoua. Upitan da li je ikada bio intiman sa njom na setu, Ajdl je odgovorio:

- Da li me pitaš jesam li je kresnuo? Odgovor je ne. U tuđe ime neću govoriti - što je pokrenulo nagađanja koji "Pajtonovac" je imao aferu sa Kerol.

Jedan od fanova se požalio komičaru kako mu je "Monti Pajton" promenio život, jer nakon njega više nije bio u stanju da se nasmeje bilo čemu drugom. Ajdl je to prokomentarisao rečima:

- Poenta komedije i jeste u tome da sve ljude pretvori u ciničnu prevrtljivu stoku.

2.jpg
Erik Ajdl na zatvaranju Olimpijade u Londonu

Otvoreno govoreći o odnosu sa ženom, Ajdl je pomenuo da voli da zasmejava sve ljude osim svoje supruge, koja mu se stalno smeje u krevetu. Komičar se osvrnuo i na momačke dane, ističući da je od svih Pajtonovaca upravo on spavao sa najviše žena.

Čak i u 69. godini, Ajdl voli šale sa seksualnim aluzijama, kojima je nekada zasmejavao publiku. Kada ga je obožavatelj pitao zašto nakon studija na Kembridžu nije postao doktor, on je odgovorio:

- Zato što sam studirao engleski. Ipak, mogu da pomognem kada je reč o osnovnim ginekološkim problemima.

Poznati "Pajtonovac", koji je na zatvaranju Olimpijskih igara u Londonu izveo kultnu numeru "Always Look on the Bright Side of Life", rekao je još da je "suvi" humor izabrao "jer mu za njega nisu bili potrebni peškiri"...

Na molbu obožavatelja iz Belgije da opiše sebe u jednoj reči, odgovorio je: "ne-Belgijanac".

Razdragani Britanac odgovorio je čak i na pitanja koja nisu bila postavljena. Kada je jedan fan napisao "Ne, ja vas ništa ne pitam", Ajdl je odgovorio:

- A ja nikako ne odgovaram!

VIDEO > Ajdl na zatvaranju Olimpijade u Londonu:


Izvor: Blic Online
 
Poslednja izmena od urednika:
Top