Šta je novo?

'ep0lvr1d.dll' failed to load...

Učlanjen(a)
26.03.2012
Poruka
10
Molim vas, ako neko moze da mi pomogne. Kada upalim laptop pojavi se ovo :
" RegSvr32
The module
"C:\Users\pc\AppData\Local\ITsoft\ep0lvr1d.dll"
failed to load.
Make sure the binary is stored at the specified path or debug it to check for problem with the binary or dependent. DLL files.
The specified module could not be found. "

EVO I SLIKE:
DLL.png
 
Član
Učlanjen(a)
10.04.2012
Poruka
2.210
Obrisao si taj dll fajl brisuci neki program ili igricu.Probaj taj fajl tacno upisati i potraziti na googlu,ako ga nadjes prebaci ga u sistemski folder Windows pa u pod folder sistem 32,AKO NE NADJES ONDA POSTAVI cd u BIOS-u kao za dizanje sistema ,ali umesto instala pokreni repeair i to ce ti osveziti OS i vratiti taj fajl.

Sa nekim programom si izbrisao taj dll fajl ili sa nekom igricom.Probaj tacno ga upisi i potrazi na googlu,ako ga nadjes onda ga ubaci u sistemski folder Windows,pa u njemu u folder sistem32,Ako ga ne nadjes onda postavi instalacioni CD kao da ces da radis novu instalaciju,ali umesto instala uradi repair sistema i to ce ti osveziti sistem i vratiti taj dll fajl,a neces nista poremetiti od vec instalisanih programa.Izvini na duploj poruci nesto mi je prva nestala dok sam pisao,pa sam napisao drugu ono se pojavise obe,Ako hoce moderator da izbrise onu prvu.Hvala.
 
Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
06.09.2009
Poruka
1.380
Nema potrebe da radis repair ili reinstall OS-a, ako ti se to dogadja pri startup-u i ako ti ne treba taj driver, onda ga treba iskljuciti iz task sheduler-a (Ides u Control Panel/Administrator Tools/Task sheduler, na levoj strani imas konzolu klikni na Task Sheduler Library, nadji Epson, desni klik na njega i klik na delete.
U Start/Search kucaj msconfig, idi na tab Startup i odchekiraj sve od Epson i potvrdi sa Apply i OK
To je najverovatnije aplikacija ili driver za Epson stampac ili slican uradjaj u, reinstaliraj ga, najverovatnije da se program ITsoft povezao sa njim (inace se koristi za Cloud storage) C:\Program Files\Common Files i C:\WINDOWS\System32\ folder proveriti da li se nalazi ep0lvr1d.dll file, preimenuj ga u velika slova EP0LVR1D.DLL, ides u Start i u search kucati cmd i zadati komandu:
regsvr32 EP0LVR1D.DLL
Zatim izadji iz cmd-a i restartuj racunar.
Preskeniraj racunar, moguce je da si nakacio neki virus, skini Dr.Web LiveUSB ili LiveCD
kako ti je lakse, mada je bolje sa CD-a, narezi ga kao butabilan drive, procitaj How It Works uputstvo na stranici DR.Weba.
 
Top