Engleska: Premier League 2010/2011

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Učlanjen(a)
20.07.2009
Poruka
1.228
REZULTATI
Totenhem 0-0 Man. Siti
Aston Vila 3-0 Vest Hem
Blekburn 1-0 Everton
Bolton 0-0 Fulam
Sanderlend 2-2 Birmingem
VIgan 0-4 Blekpul
Vulverhempton 2-1 Stouk siti
Čelsi 6-0 VBA
Liverpul 1:1 Arsenal
Mančester J. 3-0 Njukasl
 
Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Mekliš: Žigiću, više skači, nisi u Španiji!

Menadžer Birmingema Aleks Mekliš zadovoljan je učinkom Nikole Žigića otkako je stigao u klub ali od njega traži "mušku" igru svih 90 minuta.

64025_szigic01-foto-rojter_f.jpg


Žigić prema Meklišovom mišljenju mora da oslabi i da skače što više u napadu.

"Razumem ga zbog čega je još oprezan u vazduhu. U Španiji za svaki jači duel redovno kažnjavaju napadača i sviraju u korist odbrane. Ovde mu ne trebaju stege i kočnice. Mora da bude agresivniji i da se popravlja iz dana u dan. Pogledajte Pitera Krauča - ranije su ga kritikovali što ne koristi dovoljno visinu, a danas mu je to najjače oružje", istakao je Mekliš.
 
Član
Učlanjen(a)
20.07.2009
Poruka
1.228
Ako ste gledali utakmicu Liverpul - Arsenal mogli ste da vidite da je Liverpul igrao bolje čitavu utakmicu ali katastrofalna greška Reine je uradila svoje i bilo je na kraju 1-1. Danas se igra i poslednji meč prvog kola, meč između Mančester Junajteda i Njukasla u 21:00.
 
Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
4.109
Najava: Crvenim vragovima stižu Svrake
Manchester United morao je nakon tri godine priznati nadmoć Chelseaju, ali neuništivi Sir Alex kreće u novi pohod s vjerom da će vratiti naslov na Old Trafford.


Newcastle se nakon jedne godine u 2. ligi vratio tamo gdje mu je mjesto, ali mladoj i talentiranoj momčadi na startu je došlo jedno od najtežih gostovanja. United doma rijetko prosipa bodove, teško je to očekivati i ovoga puta.

Fergusonu nedostaje ozlijeđeni Rio Ferdinand, dok je upitan nastup Patricea Evre. Menadžer gostiju Chris Hughton uvjeren je da je njegov napadač Andy Carroll prebrodio ozljedu leđa, vraća mu se nakon problema s gležnjem i Alan Smith, no napadač Leon Best i obrambeni igrač Danny Simpson neće biti spremni.

Newcastle, isto tako, dolazi bez Sola Campbella, Stevena Taylora i Dana Goslinga.

VJEROJATNI SASTAVI

Man Utd: Van der Sar, O'Shea, Vidić, Evans, Fabio, Scholes, Carrick, Park, Valencia, Rooney, Owen.

Newcastle: Harper, Perch, Ryan Taylor, Coloccini, Enrique, Gutierrez, Nolan, Barton, Guthrie, Smith, Carroll.
 
Član
Učlanjen(a)
01.06.2010
Poruka
5
Milan Jovanovic-dobio ocenu 6 na skysport-u. Manje ocene dobili jedino Joe Cole i Pepe Reina
Aleksandar Kolarov-6. Najmanja ocena on i jos nekoliko njih
Nikola Zigic-6. Vec je objavljena izjava trenera. Usao sa klupe
Branislav Ivanovic-6. Usao sa klupe
Nenad Milijas-na klupi, nije ulazio
Nemanja Matic-nije bio ni na klupi

Za sada tanko. Valjda ce veceras Vidic da pojaca prosek ocena. Nadam se da ce u narednom kolu da bude bolje!

PS Mrzim Sport klub i RTS.
 
Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Da li je Džo Kol zaslužio crveni karton?

Džo Kol će ipak odraditi suspenziju i neće igrati za Liverpul na naredna tri meča, jer je na svom debiju zaradio crveni karton posle starta nad novim defanzivcem Arsenala Loranom Koščelnim.
Roj Hodžson je odmah stao u odbranu svog igrača i rekao da je odluka prestroga, čak je i Arsen Venger rekao da Džo Kol sigurno nije išao da povredi njegovog igrača, a uprkos nekim najavama, na adresu Fudbalske asocijacije Engleske nije stigao dopis iz Liverpula.
FA je potvrdio da je rok istekao i da će Džo Kol morati da odradi suspenziju, a za to vreme se na Ostrvu vodi rasprava o odluci Martina Atkinsona.





Verovatno ima dosta sudija koji ne bi pokazali crveni karton Kolu. Postoje engleske sudije koji nekad cekaju da neki divljak polomi nekome nogu, da bi mu dao crveni, mislim da treba da budu malo stroziji. Sta vi mislite, da li je Kol zasluzio crveni karton?
 
Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
20.07.2009
Poruka
1.228
ne, ne, nije to bilo za crveni ali šta da se radi...prevelika želja za loptom i...crveni
 
Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Ferguson: Čelsi je tim koji treba pobediti

Aleks Ferguson je već posle prvog kola Premijer lige istakao da će Čelsi biti najveći rival Junajtedu u trci za titulom.
1634_fergi201-reuter-darren-staples_f.jpg


Mančester je zatvorio kolo sigurnom pobedom nad povratnicima iz Njukasla (3:0), a 48 sati ranije su "plavci" pokazali svoje ambicije demoliravši Vest Bromvič sa 6:0.
"Bićemo u vrhu, ali Čelsi je tim koji treba pobediti i na to smo sada fokusirani. Srećni smo zbog pobede od 3:0, ali bi i golovi mogli da odlučuju na kraju. Čelsi je prošle sezone bio mnogo ubedljiviji, mi smo svesni toga, ali znamo i da ovaj tim može da bude efikasan", rekao je Ferguson.

Dobre vesti za "đavole" jesu sjajne partije veterana Pola Skolsa i Rajana Gigsa.

"Ponekad se strašno trudimo da prevaziđemo svoje standarde. Ovde ima puno materijala za dobar fudbal, a Pol Skols je to i demonstrirao. To što on ima se ne gubi. On ima veoma precizan pas, sjajan pregled igre i svako ko u tim godinama zadrži takvu želju za pobedom može da kaže da je blagosloven", rekao je Ferguson.



Fudbaleri Njukasla brkovima do pobede!

Fudbaleri Njukasla rešili su da podignu timski duh tako što su se zarekli da će puštati brkove sve dok ne ostvare pobedu u Premijer ligi.
"Svrake" su se vratile u elitno društvo nakon godinu dana pauze, a vodeći igrači tima Alan Smit, Džoi Barton, Endi Kerol i Rajan Tejlor već su pozirali sa svojim sveže puštenim bradicama i brčićima.
Eventualna duga serija bez pobeda najlakše će pasti Kerolu kome jedan žilet očigledno dugo traje, a mogla bi da prija i Bartonu, kome će posle katarze i preporoda vredeti i promena ličnog opisa.

 
Poslednja izmena od urednika:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag
Top