Engleska: Premier League 2009/2010

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Učlanjen(a)
01.10.2009
Poruka
51
Veoma sam razocaran u igru Liverpula! Ne kapiram samo sta im se desava? Zar se toliko oseca nedostatak Hipije? Na milion foruma sam ostavio komentar da je Rafi bilo bolje da proda Skrtela nego Hipiju! Jeste da je ovaj mnogo stariji, ali je i mnogo bolji! Veoma sam razocaran igrama Liverpula. :(

Učlanjen(a)
26.10.2009
Poruka
646
Hipia nije prodat nego je zavrsio karijeru!!!NE fali vama hipia nego Xavi Alonso i jos neki kvalitetan igrac!!!Bilo bi bolje da se liverpool pojaca inace nece da doguraju ni do 4 mesta u ligi.Ne mogu Gerard i Tores cele sezone da izvlace liverpool.

Član
Učlanjen(a)
26.11.2009
Poruka
1.561
Hipia nije prodat nego je zavrsio karijeru!!!NE fali vama hipia nego Xavi Alonso i jos neki kvalitetan igrac!!!Bilo bi bolje da se liverpool pojaca inace nece da doguraju ni do 4 mesta u ligi.Ne mogu Gerard i Tores cele sezone da izvlace liverpool.
Za Hipiju gresis prodat je Leverkuzenu..a za ostalo si potpuno u pravu..yes3

Član
Učlanjen(a)
01.10.2009
Poruka
51
U pravu si da ne mogu sami Torres i Gerrard, ali sa Skrtelom u odbrani tek nece moci nista! Pogledajte samo koliko on puta pogresi tokom meca, a jos gore kad igraju u startnoj Lucas i Skrtel! Tek onda mi se ne gleda ta utakmica. Sad ne znam koga bi oni mogli da dovedu za odbranu, a da nije los? Mislim da su im u ovom trenu najpotrebnija dva odbrambena igraca(posto Skrtel ne zna da igra, a Carrager je veoma mator i on takodje gresi) i napadac. Stalno pratim fudbalske vesti i transfere i nadam se da ce dovesti naseg Krasica i Jovanovica. Mislim da bi im tu bio pun pogodak! Ali trebace im i zadnji vezni posto Maskerano nece da produzi ugovor, a za Lucasa sam vec rekao misljenje (nema pojma).

Član
Učlanjen(a)
26.11.2009
Poruka
1.561
Po meni bi najbolja zamena za Skrtela bio Pepe,stoper Real Madrida...

Član
Učlanjen(a)
01.10.2009
Poruka
51
I meni je on dobra zamena za Skrtela, ali problem je sto ga Real nikada nece prodati posto i onako nemaju veliki izbor u odbrani.

Učlanjen(a)
26.10.2009
Poruka
646
Moja greska za Hipiu!Ali i da je ostao u liverpulu ne bi vam nista znacio!Krasic nema sanse da dodje u liverpool zato sto ovi nemaju dovoljno novca za njega osim kada bi prodali nekog igraca!Bilo bi dobro da vam dodje neki dobar napadac posto se Tores povredjuje a nema ko da ga zameni!Nije mi jasno zasto su prodali Robija Kina?!Neven Subotic je pravi igrac za liverpool ali ne znam koliko je realan njegov transfer u ovom trenutku!

Član
Učlanjen(a)
01.10.2009
Poruka
51
Moja greska za Hipiu!Ali i da je ostao u liverpulu ne bi vam nista znacio!Krasic nema sanse da dodje u liverpool zato sto ovi nemaju dovoljno novca za njega osim kada bi prodali nekog igraca!Bilo bi dobro da vam dodje neki dobar napadac posto se Tores povredjuje a nema ko da ga zameni!Nije mi jasno zasto su prodali Robija Kina?!Neven Subotic je pravi igrac za liverpool ali ne znam koliko je realan njegov transfer u ovom trenutku!

Ima Liverpul 40 miliona (to sam procitao kad su rekli da Villa ide iz Valensije) za transfere, a Krasica cene 15 miliona i zeleli su Jovanovica (mislim da njega cene oko 10m.). Od Subotica nema nista u to sam siguran, posto ce pre ici u Arsenal ili neki drugi klub. Mislim da on nikada nebi prihvatio ponudu Liverpula.

Član
Učlanjen(a)
13.02.2009
Poruka
1.014
Krasić sada košta oko 30 miliona, 15 miliona je vredeo pre godinu dana.

Milan je nudio 20 miliona za Krasića i izduvao ga.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag