Engleska: Premier League 2009/2010

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Učlanjen(a)
25.01.2010
Poruka
2.174
Daj mi 5 odbrambenih igraca koji su bolji od Terija ???!!!! Da se malo smejem !!! Jedan penal nista ne dokazuje kakav je ko igrac......zasto lupas bezveze pa i Ronaldo je u tom finalu promasio penal,tada zvanicno najbolji fudbaler planete!!! Razmisli malo sta pises. ;)

Nije bitan taj penal,ali da je kriv,kriv je...Nego mi je smesno sta pisete,pa onako da ispadne u duelu sa Militom ne moze svako,kao iz voza,postujem ja to sto vi navijate za Celsi,nego gde ste od prosle srede,nesto ste se ucutali?
Sta je s tom strasnom odbranom Celsija,dva laka gola u Milanu,pa razvaljivanje od City-ja,o kojima dobrim igracima pricamo uopste?
Pobedice vas i u Londonu Murinho iskreno vam kazem...

Učlanjen(a)
26.10.2009
Poruka
646
Ko je prvi na tabeli ? Jedva cekam da nas Murinho razbije......jedva cekam ! Svaka cast za Sity dali su 4 komada Hilariu + nisu igrala jos 3 standardna igraca za Chelsea. Molim navijace Arsenala da se prisete kada su poslednji put nesto osvojili !!!!;)

Član
Učlanjen(a)
26.11.2009
Poruka
1.561
Jebeni, prokleti i glupi Ilario nezna gde je supalj..uvek mora da usere...

Član
Učlanjen(a)
25.01.2010
Poruka
2.174
Ko je prvi na tabeli ? Jedva cekam da nas Murinho razbije......jedva cekam ! Svaka cast za Sity dali su 4 komada Hilariu + nisu igrala jos 3 standardna igraca za Chelsea. Molim navijace Arsenala da se prisete kada su poslednji put nesto osvojili !!!!;)

Jedva cekam i ja... To stoji sto si reko,ali imamo vise trofeja od vas za jos bar 10 godina ne mozete da nas stignete,sta ste vi osvojili od kad je Murinho otisao,jedan liga kup,proverio sam,3 godine nista...Sad ste prvi ali ta 2 boda prednosti ne bi uzeo kao garanciju...

Učlanjen(a)
05.03.2010
Poruka
1
arsenal - sampion

slazem se da je engleska premier liga naj, bolji su i od spanske i italijanske a od nemacke i da ne govorimo. licno misljenje, postujem i drugasije raymisljanje.

Član
Učlanjen(a)
18.06.2009
Poruka
2.348
Premijer: Arsenal i Mančester Junajted nastavljaju trku sa Čelsijem

Premijer: Arsenal i Mančester Junajted nastavljaju trku sa Čelsijem

premijer-veci6803020090925175542.jpg

Pet mečeva 29. kola Premijer lige biće odigrano ovog vikenda. Arsenal čeka Barnli, dok će Mančester Junajted gotovati Vulverhemptonu. Vigan dočekuje Liverpul.
U naredna tri dana biće odigrano pet utakmica 29. Kola Premijer lige, jer se u Engleskoj ovog vikenda igra i četvrtfinale FA kupa.

Arsenal ne bi smeo da ima problema u duelu sa Barnlijem, kao ni Mančester Junajted koji gostuje na "Molinou". Nešto teži posao je pred ekipom Rafe Beniteza koja u ponedeljak ide na noge Viganu.

Everton je nastavlja sa promenljivim igrama, ali će u duelu protiv Hala imati prilku da dođe do novog trijumfa, dok će zanimljiv meč odigrati Vest Hem i Bolton.

Premijer liga, 29. kolo:

Subota, 6. mart:

16:00 Arsenal - Barnli
16:00 Vest Hem – Bolton
18:30 Vulverhempton – Mančester Junajted

Nedelja, 7. mart:

17:00 Everton - Hal Siti

Ponedeljak, 8. mart:

21:00 Vigan - Liverpul

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag