Šta je novo?
Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
37.576
Energija je zarazna

Istraživanja potvrđuju da pozitivne osobe imaju znatno više uspeha na poslu, u prijateljstvu i odnosima sa suprotnim polom. Životna energija je zarazna, a vedre osobe privlače kao magneti

Ut94BGy.jpg


Nezaposlenost, besperspektivnost, hronična besparica, teška ekonomska situacija u zemlji - opravdani su razlozi za nezadovoljstvo, ali samo od vas zavisi da li ćete se u istom utopiti ili pokušati da isplivate. I bez crnih misli, život je dovoljno težak, pa nema potrebe da ga činimo mračnijim.

Istraživanja potvrđuju da pozitivne osobe imaju znatno više uspeha na poslu, u prijateljstvu i odnosima sa suprotnim polom. Životna energija je zarazna, a osobe koje na svet gledaju sa vedrije strane, privlače nas kao magneti. Depresija je češća kod žena nego kod muškaraca, ali ni pripadnici jačeg pola nisu operisani od posmatranja čaše kao uvek do pola pune.

Dobra vest je da se negativnost, uz malo samodicipline i truda, donekle može ublažiti. Kad sledeći put krenete da razmišljate o problemima, zaustavite se u startu. Umesto da dozvolite crnim mislima da se razviju, idite na sport, slušajte omiljenu muziku, gledajte komedije. Ako to radite svaki put kad se one pojave, vremenom će ih biti sve manje, tvrde stručnjaci.

(Večernje novosti)
 
Top